Algemeen

slangDe Slang is erg intelligent, mysterieus, en heeft een actieve geest. Een Slang is een diepzinnig denker met een subtiel gevoel voor humor. Hij is bespiegelend, en wil graag alles van anderen weten. De Slang slaat meerdere malen nieuwe wegen in. Ze houden van uitdagingen en maken zelden fouten. De Slang kan goed organiseren, heeft gevoel voor zaken en vaak financieel geluk. Hij houdt er niet van om snel te moeten beslissen. Het woord betrouwbaarheid komt meestal niet voor in het woordenboek van een Slang. Ze hebben geen idee waarom je boos op hen wordt als ze niet op tijd op komen dagen.

Het Slangenkind is ijverig en plichtsgetrouw, heeft niet veel ruimte nodig, maar kan lastig worden als het z'n zin niet krijgt. Eerder artistiek begaafd dan academisch aangelegd. Slangenkinderen hebben een hoop liefde nodig en een rustige omgeving. Een Slang leeft in een eigen wereld en gaat z'n eigen weg, en is dus meestal iets te veel met zichzelf bezig om echt deel uit te maken van een gezin.

De ouderrol zal dan ook meestal met tegenzin op zich worden genomen. De Slang is verstandelijk aangelegd en kan problemen hebben om genegenheid en liefde te tonen. Slangen hebben natuurlijk ook gevoelens, maar die zijn goed verborgen, ook de ouderlijke emoties. Dat kan een vreemd soort ouderschap opleveren, waar de nadruk ligt op groei en prestatie.

De vijf typen

  • Water: dit is het conservatieve type Slang, gevoelig en scherpzinnig, maar houdt niet zo van veranderingen.
  • Hout: genereus van aard, heel meelevend. Gevoelig.
  • Vuur: kan roekeloos en onbezonnen zijn en vaak niet te vertrouwen met geld. Intu├»tief met een groot gevoel voor drama.
  • Aarde: houdt van mooie dingen en van kunst. De meest materialistische slang in vergelijking met de andere vier.
  • Metaal: vastberaden en ambitieus, soms erg ongevoelig. Neiging tot een meedogenloze aanpak.


Werk

Onderzoek, met name naar het menselijk gedrag, aanleg voor het mysterieuze en geheimzinnige. Banen bijv: psychiater, hersenchirurg, wetenschapper, geestelijk leider, goochelaar, onderzoeker, politicus.

Liefde

De Slang is hartstochtelijk en romantisch en staat graag in het middelpunt van het leven van de partner. Goed in het verleiden, in hofmakerij en romantiek, maar als het aankomt op trouw tast de partner vaak in het duister. Een Slang geniet van flirten. Een verliefde Slang is erg gelukkig en houdt meer van seks dan alle andere Chinese dierenriemtekens.

Smaak

Exotisch, bizar.Kleuren

Zacht geel en -groen.

Sport

Zwemmen, vissen, wandelen.

Vrije tijd

Opera, theater en kunst.

Hobby's

Astrologie, schaken, lezen.

Vakantie

Zonnige eilandjes, het platteland, een kuuroord.

Vriendschap

De Haan, de Draak en de Os zijn goede vrienden, het Varken en de Tijger niet.

 

 


Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulentenSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...