De Slang als maandier

Het maandier verschaft je inzicht in de meer verborgen kant van jezelf en anderen. Het maandier laat zien hoe je je gedraagt in relaties.

slang

Als je niet weet wat je maandier is, kun je dat hier laten berekenen.

De Slang in de liefde

De Slang heeft behoefte aan aandacht en liefde maar kan zelf niet zo goed gevoelens tonen. Hun diepere zieleroerselen houden ze voor zichzelf. De Slang is in wezen een jager en wanneer de prooi eenmaal gevangen is, is de spanning er een beetje af. Slangen zullen dan ook hun hele leven blijven flirten met anderen, maar owee als de partner dit ook denkt te kunnen! Dan wordt de Slang heel bezitterig en jaloers. In feite heeft de Slang een dubbele moraal.

De Slang is seksueel ingesteld, en wanneer hij of zij de zinnen op iemand heeft gezet, zal de Slang doorgaan tot de verovering een feit is. De Slang maakt je op alle mogelijke manieren het hof en is een kei in het verleiden.

Klik op het maandier van de partner

 • Rat
 • Os
 • Tijger
 • Konijn
 • Draak
 • Slang
 • Paard
 • Geit
 • Aap
 • Haan
 • Hond
 • Varken

 
Slang en Rat

ratDe Rat heeft bewondering voor de mysterieuze Slang maar zal wel proberen om de Slang te domineren. De Slang kan de Rat rust geven en de Slang leert van de Rat om zich wat meer open te stellen in een intieme relatie. Maar de Slang heeft binnen deze relatie geen ruimte om met anderen te flirten.

 
Slang en Os

osDe Os zal proberen de Slang te domineren, en houdt meestal de Slang wel een beetje in toom. Zowel de Os als de Slang zijn niet uit op een druk en snel leven, ze houden van rust en zijn gesteld op hun privacy, dus in dat opzicht passen ze goed bij elkaar. Het enige wat voor problemen kan zorgen is de 100% trouw die de Os van de Slang eist.

 
Slang en Tijger

tijgerDit is een moeizame relatie, want de Tijger is eerlijk terwijl de Slang nog weleens een loopje wil nemen met de werkelijkheid. De Tijger is openhartig en de Slang nogal zwijgzaam en passief. De Tijger zal al snel zenuwachtig worden van de stille, bedachtzame Slang en willen weten wat er allemaal in hem omgaat, maar de kans dat de Slang dat aan de Tijger zal vertellen is niet zo groot.

 
Slang en Konijn

konijnHet Konijn en de Slang zoeken beide naar zekerheid, rust en regelmaat. Omdat ze allebei een goed ontwikkelde intuïtie bezitten hebben ze meestal aan een half woord al genoeg om te begrijpen wat de ander wil zeggen. De geslotenheid van het Konijn maakt de intuïtie van de Slang alleen maar sterker. Het enige wat het Konijn minder kan waarderen in de Slang is het geflirt met anderen.

 
Slang en Draak

draakHoewel de Draak meestal wel iets nieuws wil ondernemen kan een relatie met de rustige bedachtzame Slang heel goed verlopen. Ondanks al hun verschillen, of misschien wel dankzij hun verschillen, vullen ze elkaar goed aan en kunnen ze elkaar goed begrijpen. De dominante aanwezigheid van de Draak zal de Slang nog wat meer naar de achtergrond drukken, maar ze hebben hier allebei geen problemen mee.

 
Slang en Slang

slangOmdat Slangen altijd een beetje gesloten zijn, en niet altijd even eerlijk en oprecht, en omdat ze allebei heel jaloers kunnen zijn en bezitterig én van flirten houden, zal in de relatie van twee slangen jaloezie een grote rol spelen. Dit zal over het algemeen een moeizame relatie zijn, een relatie die -alhoewel ze op hetzelfde niveau zitten qua intellect en gevoel voor humor, waarschijnlijk geen lang leven is beschoren.

 
Slang en Paard

paardHet Paard en de Slang hebben allebei gevoel voor humor, maar het Paard is van nature heel eerlijk en de Slang is dat van nature niet. Zo openhartig als het Paard is, zo gesloten is de Slang, en daardoor is de vertrouwensbasis binnen deze relatie niet zo groot. De Slang vindt het Paard ook al snel te rusteloos en zal zich daardoor nog meer gaan afzonderen.

 
Slang en Geit

geitZowel de Geit als de Slang heeft behoefte aan rust en tijd en ruimte voor zichzelf. De Slang is sowieso al heel jaloers en bezitterig van aard, maar hoewel de Geit moeite heeft met het trouw zijn aan één partner zal jaloezie ook daar de kop opsteken als hij ontdekt dat ook de ander niet altijd even trouw is. Ruzies worden vaak in bed weer bijgelegd.

 
Slang en Aap

aapDe Aap staat nooit met z`n mond vol tanden, altijd actief, druk en levendig, maar de Slang doorziet de "leugentjes om bestwil" van de aap gelijk. Toch vindt de Slang de Aap aantrekkelijk, juist omdat hij zoveel praat en dan toch in feite niets wezenlijks over zichzelf meedeelt. Zo blijft de Aap de Slang prikkelen. En omdat de Aap zo nieuwsgierig is en de Slang niet kan doorgronden, raakt ook de Aap niet snel verveeld in deze relatie.

 
Slang en Haan

haanHoewel de Slang zelf niet altijd even eerlijk en open is kan hij deze eigenschappen bij de Haan wel waarderen. Daarentegen kan de Haan zich laten bekoren door de kalme en bedachtzame aard van de Slang. De Slang is in staat de Haan wat meer innerlijke rust te geven, waardoor de Haan ook wat minder kritiek te spuien heeft. En het idee dat de trouwe Haan alleen oog voor hem heeft geeft de Slang in deze relatie weinig reden tot jaloezie.

 
Slang en Hond

hondOmdat de Hond al snel kan piekeren en zich druk kan maken om niets, heeft het kalme karakter van de Slang een positieve invloed op deze relatie. De Slang weet de Hond al snel gerust te stellen. Allebei houden ze van rust en zekerheid, alleen heeft de Hond wel wat meer behoefte aan warmte en getoonde genegenheid dan de Slang. Wanneer ze botsen zal de Slang meestal z`n zin krijgen.

 
Slang en Varken

varkenDe Slang houdt emoties meestal verborgen terwijl het Varken echt een gevoelsmens is. De geslotenheid van de Slang kan het Varken dan soms ook mateloos irriteren. Het Varken zal er alles aan doen om de Slang uit z`n tent te lokken. Als de Slang het Varken vertrouwt zal hij langzaam maar zeker steeds meer van zichzelf laten zien. In deze relatie kan wel sprake zijn van misverstanden omdat het Varken zich de dingen persoonlijk aantrekt terwijl de Slang soms alleen maar even op zichzelf wil zijn.

Tekst © Nathalie Kriek

 


 

 


Misschien vind je dit ook interessant: 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Chinese Tarot

Dit prach­tige tarot deck heeft tradi­tionele Chinese afbeel­dingen in vibre­rende kleu­ren, gemaakt door Jui Guoliang.

Lees meer...