Algemeen

paardHet Paard is elegant, loyaal, vriendelijk en bezield. Hij is meestal populair en aantrekkelijk, en een geboren gastheer of -vrouw. Paarden houden van bijeenkomsten en kunnen anderen in beweging zetten en inspireren. Ze zijn levendig en onafhankelijk met leidinggevende capaciteiten. Eerlijk en direct.

Paarden hebben ook een fel temperament, en ze kunnen slecht geheimen bewaren. Ook heeft hij een brede belangstelling, onderneemt hij veel verschillende activiteiten en leeft daardoor vaak in tijdgebrek.

Een Paard is een echte pragmaticus, bij een probleem wordt direct een oplossing gezocht. De eigen mening wordt snel en vaak verkondigd. Betrouwbaarheid is een van de beste eigenschappen van het Paard, een Paard doet altijd wat het heeft beloofd. Hij is een betrouwbare en loyale vriend die je in een crises niet zal laten vallen.

Als kind kunnen Paarden eindeloos vragen stellen, ze absorberen informatie, maar zijn geneigd al snel op te geven wanneer iets hen te moeilijk wordt. Het moet allemaal niet teveel moeite kosten. Ook driftbuien zijn een Paardje niet vreemd. Als volwassene heeft een Paard graag kinderen om zich heen. Paarden zijn goede ouders, erg geduldig, maar verwachten van hun kinderen wel dat ze gehoorzamen en zich aan de regels houden.De vijf typen

  • Water: een water-Paard kan goed luisteren, diplomatiek.
  • Hout: gevoel voor humor, avontuurlijk, maar ook iets te lichtgeraakt.
  • Vuur: onvoorspelbaar, vooral als hij/zij niet genoeg omhanden heeft en zich verveelt.
  • Aarde: dit type Paard houdt er traditionele opvattingen opna. Oog voor details.
  • Metaal: kan goed organiseren. Serieus, vooral in zaken.

Werk

Alles wat maar met communicatie te maken heeft. Kan niet zo goed tegen tegenslag, dus houdt ook niet van veel stress. Banen bijv: onderwijzer, priester, bibliothecaris, hotelhouder, journalist, artiest.

Liefde

Een Paard kan erg snel verliefd worden en is erg romantisch. Paarden houden van verleiden en ze kunnen heel flirterig zijn -en blijven- maar zijn hun partner bijna altijd trouw. Wat seks betreft zijn ze niet zo subtiel aangelegd, een Paard houdt van fysiek contact maar is niet echt geïnteresseerd in een actief seksleven. Wat een eventuele levenspartner betreft hebben de Draak en de Haan een streepje voor.

Smaak

Stoutmoedig, groots, dramatisch.

Kleuren

Natuurtinten, bruin en wit.

Sport

Snelwandelen, marathons lopen.Vrije tijd

Toneel en theater.

Hobby's

Vaardigheidsspelletjes, actief zijn in de buitenlucht.

Vakantie

Kamperen, zeilen, kano├źn, jazzfestivals bezoeken.

Vriendschap

Een goede verstandhouding met de Tijger, een slechte met de Rat.

 

 


Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...