Welkom

WelkomBovenaan de pagina vind je het algemene menu en kun je altijd terug naar het hoofdmenu of naar een andere afdeling. Aan de rechterkant (of meer naar onderen op een mobiel) is het menu specifiek van deze afdeling te vinden.


Over bioritme

over bioritmeIedereen heeft een bioritme, op het ene moment voelen we ons tot meer in staat dan op een ander moment. Je bioritme beïnvloedt niet alleen je lichaam, maar ook je geest en je gevoelens.


Bioritme huidige maand

Bioritme maandJe bioritme beïnvloedt niet alleen je lichaam, maar ook je geest en je emoties. Je persoonlijke bioritme bepaalt hoe je dagelijks functioneert. Als je je hiervan bewust bent kun je je bezigheden en afspraken efficiënter indelen.


Bioritme voor 2

bioritme voor 2Het kan soms ook erg veel inzicht verschaffen om het bioritme van jou en je partner bij elkaar te zien. Je kunt je bioritme met iedereen vergelijken, dat kan je partner zijn, maar natuurlijk ook een vriend, vriendin, collega of familid.Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulenten

Je bioritme vandaag

Voer je geboortedatum in:

 

Bioritme andere datum

bioritmeMisschien moet je een examen doen en kun je zelf een datum prikken. Natuurlijk kies je dan voor een dag waarop je intellectuele vermogens zo actief mogelijk zijn.


Persoonlijk bioritme consult

JozefMeer weten over je persoonlijke bioritme?

Een eenmalig consult of persoonlijke begeleiding bij het uitdiepen van jouw bioritme?


Ochtendmens of nachtbraker?

Ochtend of avondmensOnze biologische interne klok speelt een belangrijke rol bij de sturing van ons lichaam en onze geest. Maar niet bij iedereen vallen de tijdstippen van pieken en dalen op hetzelfde moment.

Hoe zit dat bij jou? Doe de gratis test! 

 Volg ons op FacebookWerken met bioritme

Zoek zelf