De Rat als maandier

Het maandier verschaft je inzicht in de meer verborgen kant van jezelf en anderen. Het maandier laat zien hoe je je gedraagt in relaties.

rat

Als je niet weet wat je maandier is, kun je dat hier laten berekenen.

De Rat in de liefde

De Rat heeft behoefte een een opwindende relatie, hij houdt niet van sleur en gezapigheid. De Rat verwacht van de partner volledige trouw, maar kan zelf -wanneer de verveling toeslaat- wel een oogje op iemand anders laten vallen.

De Rat is niet de makkelijkste om een relatie mee te hebben. Daarentegen zijn Ratten goede minnaars en heel charmant. In bed is de Rat geen afwachtend type, ze houden van afwisseling dus ook op dit vlak.

Klik op het maandier van de partner

 • Rat
 • Os
 • Tijger
 • Konijn
 • Draak
 • Slang
 • Paard
 • Geit
 • Aap
 • Haan
 • Hond
 • Varken

 
Rat en Rat

ratTwee Ratten samen kan heel erg goed gaan. Ze lijken op elkaar en zullen elkaar goed kunnen begrijpen. Op zich geeft het huwelijk de Rat een veilig gevoel, en ze houden erg veel van hun gezin. Op latere leeftijd kunnen ze nog steeds dol op elkaar zijn en samen volop genieten.

 
Rat en Os

osDe rusteloze Rat kan bij de kalme, stabiele Os rust vinden. Voor alletwee is zekerheid erg belangrijk, en de Rat kan zekerheid vinden bij de Os. De Os kan de Rat af en toe tot de orde roepen, want de Rat bewondert de sterke Os. De Rat helpt de Os om zich wat meer open te stellen, iets wat de Os op den duur als een verrijking zal gaan zien.

 
Rat en Tijger

tijgerHet gedrag van de Rat laat de eigenschappen van de Tijger beter tot z`n recht komen. De Rat kan voor de charismatische Tijger vallen als een blok, maar zal er zeer veel moeite mee hebben als de Tijger flirt met anderen. Deze twee samen vinden geen rust bij elkaar, want de Tijger wil heersen maar dat lukt niet bij de eigenwijze Rat.

 
Rat en Konijn

konijnHet gedrag van de Rat laat de eigenschappen van het Konijn beter tot z`n recht komen. De Rat en het Konijn zijn allebei dol op hun gezin, maar alhoewel de Rat rust kan vinden bij het Konijn, is het Konijn meestal te gevoelig voor de scherpe, rusteloze Rat.

 
Rat en Draak

draakHet gedrag van de Rat laat de eigenschappen van de Draak beter tot z`n recht komen. De Rat en de Draak zitten qua intellect en de behoefte aan vrijheid op hetzelfde niveau. Er is tevens een sterke aantrekkingskracht, en ze houden allebei niet van sleur, en deze twee passen dan ook perfect bij elkaar.

 
Rat en Slang

slangDe Rat heeft bewondering voor de mysterieuze Slang maar zal wel proberen om de Slang te domineren. De Slang kan de Rat rust geven en de Slang leert van de Rat om zich wat meer open te stellen in een intieme relatie. Maar de Slang heeft binnen deze relatie geen ruimte om met anderen te flirten.

 
Rat en Paard

paardDe Rat en het Paard zijn allebei niet op hun mondje gevallen, en alhoewel dit in het begin voor de nodige opwinding en aantrekkingskracht kan zorgen gaat het hen allebei op den duur wel irriteren. De Rat wil het Paard domineren, maar krijgt daar bij deze vrijheidslievende partner geen kans toe.

 
Rat en Geit

geitDe gevoelige Geit zal het in het algemeen niet zo goed kunnen vinden met de dominante en kritische Rat. De Geit is een beetje wispelturig en houdt er wel van om verwend te worden, en de Rat kan en wil daar niet altijd aan voldoen. Ook zal de Rat zich bij de Geit nogal jaloers en bezitterig gedragen.

 
Rat en Aap

aapHet gedrag van de Aap versterkt de eigenschappen van de Rat. De Rat heeft veel bewondering voor de scherpzinnige Aap, maar kan zich soms wel dood ergeren aan het niet zo sociale gedrag van de Aap en de vele streken die hij uithaalt. Toch kunnen deze twee het meestal goed samen vinden, de Aap laat de Rat niet de baas spelen en dat houdt de spanning er ook een beetje in.

 
Rat en Haan

haanHet gedrag van de Haan versterkt de eigenschappen van de Rat. De Haan en de Rat zijn allebei nogal tactloos en direct waardoor deze twee enorm kunnen botsen. Ook kan de Haan "haantjesgedrag" vertonen wat de Rat niet kan verdragen. Ze zullen vaak ruzie maken en elkaar niet uit kunnen staan.

 
Rat en Hond

hondHet gedrag van de Hond laat de eigenschappen van de Rat beter tot z`n recht komen. Ze bewonderen elkaar en allebei zijn het echte gezinsmensen, en met name het loyale en trouwe karakter van de hond spreekt de Rat heel erg aan. Maar de Rat heeft zelf wel wat vrijheid nodig, en dat is iets wat de Hond hem meestal niet kan geven.

 
Rat en Varken

varkenHet gevoelige Varken kan niet altijd overweg met de directe botheid van de Rat. Ze kunnen wel goed met elkaar opschieten, maar de Rat kan het Varken soms heel erg kwetsen met impulsieve en vaak ook wat sarcastische uitspraken. Toch zal het Varken die voor een Rat gekozen heeft, deze onvoorwaardelijk liefhebben.

Tekst © Nathalie Kriek

 


 

 


Misschien vind je dit ook interessant: 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...