De Tijger als maandier

Het maandier verschaft je inzicht in de meer verborgen kant van jezelf en anderen. Het maandier laat zien hoe je je gedraagt in relaties.

tijger

Als je niet weet wat je maandier is, kun je dat hier laten berekenen.

De Tijger in de liefde

De Tijger is erg hartstochtelijk en impulsief. En de Tijger is altijd verliefd, al is het vast niet altijd op de eigen partner. Een Tijger is een jager, dus wie onvoorwaardelijke trouw verwacht kan weleens bedrogen uitkomen.

De Tijger heeft veel passie en is erg actief, en dat kun je ook merken in bed. Ze houden er wel van om nieuwe dingen uit te proberen en ze hebben een heel groot uithoudingsvermogen. De Tijger brengt -behalve seks, ook humor in bed. Tijgers willen wel graag de richting aangeven en domineren.

Klik op het maandier van de partner

 • Rat
 • Os
 • Tijger
 • Konijn
 • Draak
 • Slang
 • Paard
 • Geit
 • Aap
 • Haan
 • Hond
 • Varken

 
Tijger en Rat

ratDe Tijger bewondert de scherpzinnigheid van de Rat. De Rat is geen 'gemakkelijke prooi' en dat vindt de Tijger een aardige uitdaging. Maar echt rust kunnen deze twee bij elkaar niet vinden. De Rat zal de ontrouw en flirtpartijtjes van de Tijger niet accepteren, en ook het gemak waarmee de Tijger geld uit kan geven bekoort de Rat niet zo.

 
Tijger en Os

osDe Tijger is impulsief en hartstochtelijk en de Os behoudend en passief. Deze twee zullen elkaar nooit wezenlijk kunnen begrijpen, ze hebben ook maar weinig overeenkomsten, behalve dan dat ze allebei graag de baas spelen en erg koppig zijn. De Tijger zal zich op den duur gaan vervelen bij de Os, en de Os zal zich ergeren aan het losbandige leven van de Tijger.

 
Tijger en Tijger

tijgerTwee Tijgers samen is een uitdagende combinatie, want hoewel ze op elkaar lijken kan dit ook tegen hen werken: twee kapiteins op één schip, dat kan niet lang goed gaan. Omdat ze allebei roekeloos en impulsief zijn en ook graag de baas willen spelen, zullen ze elkaar waarschijnlijk al snel in de haren vliegen.

 
Tijger en Konijn

konijnTwee tegenpolen kunnen elkaar aantrekken, en dat is ook het geval met het Konijn en de Tijger. De Tijger zal rust kunnen vinden bij het Konijn, maar het Konijn zal de benodigde rust niet kunnen vinden bij de Tijger. Maar dankzij de zelfverzekerde Tijger zal het Konijn ook meer zelfvertrouwen op kunnen bouwen. Als het Konijn de Tijger voldoende vrijheid kan geven is dit wel een aardige combinatie.

 
Tijger en Draak

draakTwee dominante charismatische mensen, extravert en enthousiast.. ze zullen waarschijnlijk lang een uitdaging voor elkaar blijven. Een relatie tussen een Tijger en een Draak zal in ieder geval een opwindende en gepassioneerde relatie zijn. Deze twee doen alles met hun hele ziel en zaligheid: vrijen maar ook ruzie maken!

 
Tijger en Slang

slangDit is een moeizame relatie, want de Tijger is eerlijk terwijl de Slang nog weleens een loopje wil nemen met de werkelijkheid. De Tijger is openhartig en de Slang nogal zwijgzaam en passief. De Tijger zal al snel zenuwachtig worden van de stille, bedachtzame Slang en willen weten wat er allemaal in hem omgaat, maar de kans dat de Slang dat aan de Tijger zal vertellen is niet zo groot.

 
Tijger en Paard

paardZowel het Paard als de Tijger heeft veel behoefte aan vrijheid, en die gunnen ze elkaar ook. Ze zijn allebei eerlijk en direct, maar ook allebei erg koppig. En door dit laatste kunnen er zo af en toe fikse botsingen ontstaan. Beiden houden er wel van om alleen op avontuur te gaan, maar allebei vinden ze het dan wel prettig om bij thuiskomst een aandachtige partner te vinden, maar dat zit niet in deze relatie.

 
Tijger en Geit

geitTussen de Tijger en de Geit kan een grote lichamelijke aantrekkingskracht zijn, ruzies zullen vermoedelijk dan ook tussen de lakens worden bijgelegd. Omdat zowel de Geit als de Tijger niet zo goed met geld om kan gaan -beiden laten het graag rollen- is de kans op conflicten door financiële problemen groot. En dit kan een zware wissel trekken op de relatie.

 
Tijger en Aap

aapOfschoon meestal niet van langere duur is dit wel een interessante combinatie. Zowel de Tijger als de Aap heeft een groot gevoel voor humor, maar de Aap kan de neiging hebben een beetje door te slaan waar de Tijger zich op den duur erg aan kan irriteren. Omdat de Aap van nature een bemoeial is zal dit de Tijger ook al snel gaan ergeren. De kans op een machtsstrijd binnen deze relatie is groot, want allebei mogen ze graag de baas spelen.

 
Tijger en Haan

haanTwee dominante tekens bij elkaar.. dit is absoluut een heftige combinatie. Aantrekkingskracht zal zeker een rol spelen, veel spanning en uitdagingen, maar de Tijger is veel te impulsief voor de zo naar zekerheid zoekende Haan. Allebei nemen ze geen blad voor de mond en zij zullen elkaar dan ook regelmatig ongezouten "de waarheid" vertellen.

 
Tijger en Hond

hondDe Hond zal thuis rustig op de Tijger blijven wachten, en ook al is-ie soms wel jaloers (en niet onterecht), toch heeft de Hond erg veel begrip voor de onrust van de Tijger. Alleen daarom al is dit geen gekke combinatie. De Tijger heeft veel respect voor de loyaliteit en de trouw van de Hond, en zolang de Hond z`n best doet om zelf een beetje 'spannend' voor de Tijger te blijven is dit zeker een levensvatbare relatie.

 
Tijger en Varken

varkenHet Varken heeft altijd een luisterend oor voor de Tijger, en de Tijger neemt niet zelden de goede raad aan die het Varken te bieden heeft. Het Varken is soms wel teveel geneigd om zich aan te passen om op die manier 'de lieve vrede' te bewaren, want in deze relatie zal de Tijger domineren. Maar uiteindelijk zal het Varken toch niet met zich laten sollen.

Tekst © Nathalie Kriek

 


 

 


Misschien vind je dit ook interessant: