Welkom

WelkomBovenaan de pagina vind je het algemene menu en kun je altijd terug naar het hoofdmenu of naar een andere afdeling. Aan de rechterkant (of meer naar onderen op een mobiel) is het menu specifiek van deze afdeling te vinden.


Wat is numerologie

PythagorasNumerologie is de leer der getallen. Een van de grondleggers van de getallenleer was de Griekse filosoof Pythagoras die het getal als de sleutel tot de 'harmonie van de kosmos' beschouwde.

Lees meerGeboortegetal

geboortegetalJe geboortegetal geeft je inzicht in je huidige leven. Dit getal heeft verschillende namen, sommige noemen het ook wel lotsgetal, anderen duiden het aan met levensnummer of levenspadgetal.

Lees meer


Jaargetal

jaargetalHet jaargetal laat je zien in welk jaar van de cyclus jij je bevindt. Het jaargetal is van toepassing vanaf de dag van je laatste verjaardag tot aan je komende verjaardag.

Lees meerNaamgetal

naamgetalJouw naam geeft inzicht over de mogelijkheden die je hebt om jouw opdracht in dit leven uit te voeren. Het naamgetal laat zien welke mogelijkheden je hebt om het doel van je leven te verwezenlijken.

Lees meer


Persoonlijkheidsgetal

persoonlijkheidsgetalJe persoonlijkheidsgetal vertegenwoordigt de wijze waarop we met onze omgeving omgaan, onze basishouding en onze manier van de dingen benaderen, het laat zien hoe je op anderen overkomt.

Lees meerPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulentenAlle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Relatie numerologie

relatiegetalWat kan numerologie je vertellen over een relatie? Wat zijn de kenmerken van de relatie met je huidige partner of je nieuwe liefde?

Lees meerLevensloopanalyse

levensloopanalyseNumerologie kan je zowel inzicht in jezelf en je levensloop geven, alsook je lotsbestemming in een meer voorspellende zin. Het uitgangspunt is dat getallen in je leven niet toevallig zijn, maar een onderdeel zijn van je levensloop.

Lees meer


Huisnumerologie

huisnumerologieMisschien heb je er nog nooit bij stilgestaan, maar heb je enig idee hoe jouw huisnummer mede je lot bepaalt? Elk cijfer heeft een specifieke trilling of vibratie, en ook een huisnummer heeft een bepaalde energie.

Lees meer


Huisnumeroloog

petrus rommersWil je meer weten over een bepaalde datum of een speciaal getal, of over een legging die je thuis of hier op CatharinaWeb hebt gedaan, of heb je een specifieke vraag over je persoonlijke omstandigheden, dan kun je een consult met onze huisnumeroloog Petrus Rommers aanvragen.

Lees meer


Meestergetallen

petrus rommersOnze huis numeroloog Petrus Rommers heeft een column geschreven over de rol die meestergetallen in je leven kunnen spelen.

Lees meerOp deze site wordt het klassieke systeem van Pythagoras (1 - 9) gebruikt, maar je kunt wel wat meer lezen over meestergetallen.


Vergeet niet je duiding te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen. 

 Volg ons op Facebook


Alle op CatharinaWeb toegepaste en toegelichte duidingen worden zonder garanties voor de toekomst aangeboden.

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Werken met numerologie


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...