Algemene vooruitzichten voor het jaar van de Hond

16 februari 2018 t/m 4 februari 2019

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van de Hond

Algemeen

Jaar van de HondDe Hond is trouw, loyaal, verdraagzaam en heeft een afkeer van ongerechtigheid en oneerlijkheid. Als iets ze niet zint, dan kunnen ze defensief en veeleisend worden.

Deze karaktertrek zorgt gelukkig ook voor de waakzaamheid die nu broodnodig is bij het verdedigen van idealen als vrijheid en tolerantie.

Economie

Het Jaar van de Hond is een jaar waarin idealen richtinggevend zijn en meer samenwerking ons vooruithelpt. Dat zorgt niet alleen voor meer harmonie, maar ook voor extra inkomsten, want onze economie heeft veel schade ondervonden door individuen en/of organisaties die elkaar bij voortduring hebben tegengewerkt of alleen maar voor het grote geld gingen.

In de gezondheidszorg maken acties van zorgverleners en patiƫnten dat de mens weer meer centraal komt te staan. De ontwikkelingen van nieuwe technologie staat evenmin stil in 2018. Ook zal omscholing dit jaar een belangrijk thema worden, want er is genoeg werk, maar er zijn niet genoeg mensen met de juiste kennis.

Conservatisme

Behalve nieuwe technologie en samenwerking zullen er ook meer conservatieve normen en waarden worden uitgedragen, en zoeken we naar een betere balans voor de aarde waarop we leven.

Persoonlijk

Wanneer een hond een Chinees huis komt binnenwandelen, dan wordt dat gezien als een gunstig teken.

Idealen gaan in 2018 weer een grotere rol spelen, samenwerking geeft meer zin aan ons leven. Ook zal de behoefte aan intimiteit en huiselijkheid toenemen.

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van de Hond

 


Misschien vind je dit ook interessant: