Algemene vooruitzichten voor het jaar van het Varken

5 februari 2019 t/m 24 januari 2020

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van het Varken

Het jaar van het Varken wordt een veelbelovender jaar dan het jaar van de Hond wat op 4 februari afgesloten is.

Algemeen
Jaar van het VarkenDe heersende sfeer in het jaar van het Varken is er eentje van overvloed en uitwisseling. Steeds meer mensen vinden het onaanvaardbaar om alleen aan jezelf te denken, er groeit een collectief belang en menselijke verhoudingen veranderen. Het jaar van het Varken is een jaar waarin veel tekortkomingen van de voorgaande jaren worden opgevuld. Er komen steeds meer gepassioneerde en toegewijde mensen die zich inzetten voor het welzijn van allen, en die op zoek zijn naar ecologische oplossingen om de schadelijke effecten van het menselijk handelen te verminderen.

Politiek
Het gemeenschappelijk belang zal dit jaar meer voorop komen te staan en in de politiek vinden onderhuidse veranderingen plaats. De tijd van stiekeme afspraakjes en persoonlijke verrijking ten koste van grote groepen mensen en van moeder aarde is een beetje voorbij. Het zal nog steeds plaatsvinden, maar dit soort zaken worden ook steeds meer in de openbaarheid gebracht en aan de kaak gesteld. We pikken niet alles meer, denk bijvoorbeeld aan 'de gele hesjes', mensen komen in opstand tegen dat wat zij als onrecht ervaren.

Persoonlijk
In het privéleven speelt familie een grotere rol, een sfeer van vergeving doordrenkt het jaar van het Varken met positieve energie. Hoe gunstig ook, het jaar van het Varken is geen jaar om roekeloos te zijn, op een persoonlijk niveau zullen weloverwogen acties veel meer worden beloond dan het nemen van risico's. Projecten worden gerealiseerd dankzij verantwoordelijkheidsgevoel en een strategische visie, niet door lef en een grote mond.
 

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van het Varken

 


Misschien vind je dit ook interessant: