Algemene vooruitzichten voor het jaar van de Hond

16 februari 2018 t/m 4 februari 2019

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van de Hond

Algemeen

Jaar van de HondDe Hond is trouw, loyaal, verdraagzaam en heeft een afkeer van ongerechtigheid en oneerlijkheid. Als iets ze niet zint, dan kunnen ze defensief en veeleisend worden.

Deze karaktertrek zorgt gelukkig ook voor de waakzaamheid die nu broodnodig is bij het verdedigen van idealen als vrijheid en tolerantie.

Economie

Het Jaar van de Hond is een jaar waarin idealen richtinggevend zijn en meer samenwerking ons vooruithelpt. Dat zorgt niet alleen voor meer harmonie, maar ook voor extra inkomsten, want onze economie heeft veel schade ondervonden door individuen en/of organisaties die elkaar bij voortduring hebben tegengewerkt of alleen maar voor het grote geld gingen.

In de gezondheidszorg maken acties van zorgverleners en patiƫnten dat de mens weer meer centraal komt te staan. De ontwikkelingen van nieuwe technologie staat evenmin stil in 2018. Ook zal omscholing dit jaar een belangrijk thema worden, want er is genoeg werk, maar er zijn niet genoeg mensen met de juiste kennis.

Conservatisme

Behalve nieuwe technologie en samenwerking zullen er ook meer conservatieve normen en waarden worden uitgedragen, en zoeken we naar een betere balans voor de aarde waarop we leven.

Persoonlijk

Wanneer een hond een Chinees huis komt binnenwandelen, dan wordt dat gezien als een gunstig teken.

Idealen gaan in 2018 weer een grotere rol spelen, samenwerking geeft meer zin aan ons leven. Ook zal de behoefte aan intimiteit en huiselijkheid toenemen.

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van de Hond

 

Algemene vooruitzichten van het vorige jaar, het jaar van de Haan

28 januari 2017 t/m 15 februari 2018

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van de Haan

Algemeen

Jaar van de HaanDe Haan is waakzaam en alert, en dat zullen we in dit jaar ook terug kunnen zien. Het is op zich wel een veelbelovend jaar, maar goede resultaten worden pas bereikt na de nodige inspanningen. In de loop van het jaar zal hard werken worden beloond.

Macho's en spierballengedrag

Begin 2017 wordt de nieuwe Amerikaanse president beëdigd, en deze persoon zal al snel een politiek stempel willen drukken. We kunnen hier wel wat macho gedrag verwachten dat zich uitstrekt tot ver over de eigen landsgrenzen.

Minderheden zullen zich steeds duidelijker profileren, lang onderdrukte spanningen komen ook hier aan de oppervlakte, dit kan politiek gezien de nodige instabiliteit opleveren.

Internationaal gezien kan er sowieso sprake zijn van veel machtsvertoon en spanningen overal in de wereld. Maar uiteindelijk blijft het op veel plaatsen bij het tonen van de spierbundels en worden er toch overeenkomsten gesloten waardoor de spanningen weer wat wegebben. In het jaar van de Haan kunnen we wereldwijde verdragen verwachten waarvan de gevolgen tot ver in de toekomst merkbaar zijn.

Economie

Het patroon van orkanen en andere natuurrampen zal zich helaas nog wel voortzetten. Doordat er ook politiek gezien zoveel onzekerheid speelt zijn er ook veel schommelingen te zien op financieel vlak. Dit is geen jaar om met een snelle speculatie geld te verdienen, er moet weer gewoon gewerkt worden. Omdat de Haan waarde hecht aan uiterlijkheden kunnen we wel wat groei verwachten in de mode-industrie. Ook de fitness industrie, gezonde voeding en voedingssupplementen zitten in de lift.

Internet zal een steeds prominentere plaats in ons leven innemen. In 2005, het vorige jaar van de Haan, kwam YouTube online, en ook in dit jaar van de Haan kunnen we een bijzondere technische vooruitgang verwachten.

Persoonlijk

Voor ons persoonlijk is het jaar van de Haan een jaar van mogelijkheden, maar succes vraagt wel om de nodige inspanning, het komt ons niet zomaar aanwaaien. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar er gebeurt van alles. Geef het beste van jezelf!

 

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van de Haan

 

 Volg ons op Facebook

Paranormaal ontwaken

lenormand Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...