Algemene vooruitzichten voor het jaar van De Draak

10 februari 2024 t/m 28 januari 2025

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van de Draak

Het jaar van de Draak brengt autoriteit, voorspoed en geluk. Mensen die geboren zijn in het Jaar van de Draak hebben een boeiende uitstraling, een onderscheidende persoonlijkheid en sterke leiderschaps-vaardigheden. Het jaar van de Draak, in combinatie met het element Hout, brengt evolutie, verbetering en overvloed met zich mee, waardoor het de perfecte tijd is voor nieuwe acties en het leggen van de basis voor langdurig succes.
 

Jaar van de DraakScherpe tong
Bij de Chinese dierenriem is de Draak het enige niet-bestaande dier. De Chinese draak is het meest vitale en krachtige wezen in de Chinese dierenriem, hoewel draken een beruchte reputatie hebben voor hun temperament en het bezitten van een scherpe tong. In vroeger tijden dachten mensen dat draken het best geschikt waren om leiders van de wereld te zijn, vanwege hun karaktereigenschappen zoals dominantie en ambitie.

Kansen
In een drakenjaar zouden mensen de intelligentie, het leiderschap en de capaciteiten van het wezen kunnen benutten om hun dromen met creativiteit, passie, moed en vertrouwen na te streven. Competentie zal in 2024 het dominante gevoel zijn, dat mensen kan inspireren om vooruit te komen in hun professionele en persoonlijke leven door nieuwe projecten te starten, kansen te verkennen en waarde te creëren voor zichzelf en anderen.

Het jaar van de Draak zal een fijn jaar zijn voor vernieuwers, probleemoplossers, risiconemers en visionaire leiders. Ondernemers en startups hebben goede kansen op succes, terwijl vakgebieden zoals technologie, kunstmatige intelligentie, softwareontwikkeling, cyberbeveiliging en cryptocurrency naar verwachting zullen floreren.Milieuwetenschappen en duurzaamheid
Milieuwetenschappen en duurzaamheid krijgen steeds meer steun van mensen over de hele wereld. We beginnen ons steeds meer te beseffen dat het voortbestaan van de mensheid samenhangt met het zorgen voor en koesteren van onze Moeder Aarde.

Er komen veel innovaties, vooral op het gebied van technologie waarbij de zon betrokken is, zoals zonne-energie, maar ook vooruitgang op het gebied van brandstof, energieproductie, de transmissie van energie en de manier waarop mensen reizen.

Lichaam en geest
Mensen zullen ook een grotere verbinding tussen lichaam en geest ervaren, dus zaken die verband houden met het spirituele, variërend van adviseurs tot yoga-instructeurs, gaan meer aandacht krijgen.

Het jaar van de Draak is ook een jaar waarin vrouwen een grotere rol gaan spelen in de publieke wereldpolitiek en gezagsposities in de zakenwereld.


 

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van de Draak