Laat een reactie achter


Geplaatst: 11 10 2021, 15:48

Cees W.:


Fijn dat alles weer werkt!

Geplaatst: 16 08 2021, 21:19

Jantine:


Leuke side !

Geplaatst: 13 08 2021, 13:00

Kobus:


Ik geloof er eigenlijk helemaal niet in, maar ik zal mijn denkbeelden moeten wijzigen. Bijzonder hoor!

Geplaatst: 13 11 2020, 19:55

Liliane PATTYN:


Hallo Carla en Klaas
Bij deze wil ik u van harte feliciteren met uw prachtige website: zeer interessant, overzichtelijk, duidelijk en
gebruiksvriendelijk.
Toen ik met u contact heb opgenomen wegens een technisch probleem ben ik ook onmiddellijk door u geholpen geweest. Nogmaals van harte dank daarvoor.
Ik heb in het verleden astrologie les gevolgd maar heb door tijdsgebrek daar niet kunnen mee verder doen.
Na 18 jaar en ondertussen gepensioneerd heb ik de draad terug opgenomen. Ik heb al heel veel hulp en nuttige info gehaald uit uw website.
Een heel mooie bijdrage van u aan de maatschappij voor iedereen die zich in de rubrieken van uw website wil verdiepen.
Van harte dank en verder veel succes.

Geplaatst: 30 10 2020, 20:59

jill V:


Hallo allemaal,

even posten hoe interessant en nuttig ik deze site vind. Ik krijg beter inzicht en lees graag alle intelligente neergeschreven woorden op Catharinaweb. Altijd leuk zo 1 kaartje laten leggen of de andere mogelijkheden. Mijn interesse gaat heel wijd en ik zou graag zelf een waarzegster willen zijn mar weet niet waar ik een cursus kan gaan volgen of is dit op zelfstandige basis altijd zo een cursus? Deze site bezit veel wijsheid. Witte magie is the best! Toen ik puber was was ik meer aangetrokken tot satanisme. Ze zeggen dan als je zwarte magie niet kent, ken je de witte ook niet. Net zoals satan niet zonder God kan en omgekeerd geldt dit ook voor magie. Mooie wijsheden nogmaals en ik kijk uit naar eventuele nieuwe zaken op deze site zoals nieuwe onderwerpen en uitgebreider. Tot snel wederzien en een fijne avond nog! Veel geluk aan iedereen die dit leest haha!

Geplaatst: 05 10 2020, 20:50

Leo Voet:


Ik ben hier pas toegekomen, en hoop nog veel te leren over heksen. Ik ken er namelijk nog zeer weinig over.
Ik heb al even rondgefietst op deze website, en wat ik tot hiertoe vond, staat me wel aan.
Groeten

Geplaatst: 19 06 2020, 13:09

Bloem:


Mijn complimenten over deze website! Leuk om de kaartkleggingen te doen, bevestigd vaak de situatie waar je in zit. De consulenten zijn ook erg fijn om te bellen, je krijgt oprecht antwoord en advies, houden je niet onnodig aan de praat. Geeft veel steun en kracht in deze tijd. Dank je wel 😀

Geplaatst: 19 04 2020, 20:21

Harma Schut:


Mooi dat dit er is.... TOP!!!

Geplaatst: 22 08 2019, 19:09

Marja:


ik bezoek Catharina website al jaren en ben er een grote fan van. Alleen gaan er de laatste paar weken een paar dingen mis; de links op de site werken niet meer dus valt er niet zoveel meer te lezen. Ik hoop van harte dat dit vlug opgelost kan worden, want ik mis het wel erg.

Groetjes,
Marja

Geplaatst: 04 08 2019, 12:02

Margreet Luttik:


Tatanka, wat een bijzondere uitleg. Ik ben hierover heel verbaasd dat je het zo verteld. Ik denk dat je gelijk hebt. Zoiets heb ik ook altijd gedacht. Volken hebben hun eigen specifieke methoden om hun mysteriën te beleven, hun godsdienst en levenswijze te volgen en dat over te dragen naar de volgende generatie. Bij ieder volk is dit anders. Een beetje proeven van dat andere kan voor de westerlingen geen kwaad. Europeanen en ieder die hier van afstamt hebben hun eigen symbolen, mysteriën en goden. Dat gaat ook heel lang terug. Ook Europeanen hebben hun manieren om te schouwen. Zelf maak ik wel gebruik van de ons overgeleverde symbolen uit Scandinavië. Of van de lenormand en en tarot. Dat is meer westers. Ik ben heel blij voor je dat je de oude symbolen en religie van je voorouders mag hebben en er vreugde aan mag beleven. Het hoort net zo bij jou als heksen en steentjes bij mij. Nogmaals dank voor je uitleg en mening.

Pagina 1 van 41   Volgende »   

 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulentenCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...