De Draak als maandier

Het maandier verschaft je inzicht in de meer verborgen kant van jezelf en anderen. Het maandier laat zien hoe je je gedraagt in relaties.

draak

Als je niet weet wat je maandier is, kun je dat hier laten berekenen.

De Draak in de liefde

De Draak wil in de liefde graag het middelpunt zijn en doorlopend horen hoe goed hij is en hoeveel de partner van hem houdt. De Draak heeft een partner nodig die duidelijk laat merken dat hij of zij gek op 'm is, maar je moet wel zorgen dat je niet alles doet wat de Draak graag wil, want de lol is er voor hem dan ook snel af.

Draken zijn erg op hun vrijheid gesteld, toch zijn ze zelden alleen omdat aandacht voor hen wel heel belangrijk is. Die aandacht is ook belangrijk tussen de lakens.

Klik op het maandier van de partner

 • Rat
 • Os
 • Tijger
 • Konijn
 • Draak
 • Slang
 • Paard
 • Geit
 • Aap
 • Haan
 • Hond
 • Varken

 
Draak en Rat

ratHet gedrag van de Rat laat de eigenschappen van de Draak beter tot z`n recht komen. De Rat en de Draak zitten qua intellect en de behoefte aan vrijheid op hetzelfde niveau. Er is tevens een sterke aantrekkingskracht, en ze houden allebei niet van sleur, en deze twee passen dan ook perfect bij elkaar.

 
Draak en Os

osDe Os versterkt het karakter en de eigenschappen van de Draak. En beiden zijn ze zo koppig als een blok eikenhout, en hebben ze moeite om zich aan te passen. Ze zullen in een meningsverschil allebei geen duimbreed toegeven. Hoewel ze zich best tot elkaar aangetrokken kunnen voelen zal de Draak de Os uiteindelijk erg saai gaan vinden en de Os de Draak veel te uitsloverig.

 
Draak en Tijger

tijgerTwee dominante charismatische mensen, extravert en enthousiast.. Ze zullen waarschijnlijk lang een uitdaging voor elkaar blijven. Een relatie tussen een Tijger en een Draak zal in ieder geval een opwindende en gepassioneerde relatie zijn. Deze twee doen alles met hun hele ziel en zaligheid: vrijen maar ook ruzie maken!

 
Draak en Konijn

konijnHet Konijn bewondert de charismatisch Draak en als het Konijn de Draak als partner heeft bevordert dat z`n zelfvertrouwen. Wanneer het Konijn de Draak vrij kan laten in z`n behoefte aan sociale contacten zal er weinig reden tot onenigheid zijn. Door de zwijgzame aard zal de Draak het Konijn altijd als een mysterieus persoon blijven zien, en dat kan net die spanning geven die de Draak nodig heeft.

 
Draak en Draak

draakTwee Draken bij elkaar zullen allebei water bij de wijn moeten schenken. Maar ondanks dat ze allebei graag in de schijnwerpers staan, de baas willen spelen en zeer eigenzinnig zijn, kunnen ze het meestal prima met elkaar vinden. Dat komt mede doordat ze hetzelfde gevoel voor humor bezitten en allebei een actief en sociaal gevuld leven leiden. Binnen deze relatie slaat verveling zelden toe.

 
Draak en Slang

slangHoewel de Draak meestal wel iets nieuws wil ondernemen kan een relatie met de rustige bedachtzame Slang heel goed verlopen. Ondanks al hun verschillen, of misschien wel dankzij hun verschillen, vullen ze elkaar goed aan en kunnen ze elkaar goed begrijpen. De dominante aanwezigheid van de Draak zal de Slang nog wat meer naar de achtergrond drukken, maar ze hebben hier allebei geen problemen mee.

 
Draak en Paard

paardHet Paard heeft sowieso al een enthousiaste en actieve aard, maar onder invloed van de Draak worden deze eigenschappen nog versterkt. Het Paard kijkt waarschijnlijk stiekem een beetje op tegen de Draak en de Draak voelt zich erg op z`n gemak bij het vriendelijke, vrolijke Paard. Een hartelijke relatie waarin veel ruimte gegeven wordt, maar waarin de twee koppige karakters soms ook flink kunnen botsen.

 
Draak en Geit

geitDe charismatische Draak kan de van nature toch al weifelende Geit nog onzekerder maken dan-ie al is. Ook de rusteloosheid van de Draak kan de Geit, die juist zo gesteld is op z`n rust, behoorlijk nerveus maken. Daarbij is de Geit supergevoelig en de Draak soms ronduit bot. Maar in bed passen ze heel goed bij elkaar en menig meningsverschil zal hier worden weggezoend.

 
Draak en Aap

aapDe Aap en de Draak zijn allebei nogal rusteloos en actief. Ze kunnen veel plezier hebben samen en elkaar goed aanvoelen. De Draak kan zich wel wat bazig opstellen binnen de relatie, maar de Aap trekt zich daar niets van aan, die gaat gewoon zijn eigen gang. Diep van binnen bewondert de Draak het gedrag van de Aap en zal het dan ook meestal wel accepteren.

 
Draak en Haan

haanOmdat de Haan erg kritisch en tactloos kan zijn is de Draak, ondanks zijn koppigheid, binnen een relatie geneigd zich wat meer aan de Haan aan te passen dan andersom. Zowel de Haan als de Draak zijn dominant van karakter, maar de Haan zal het hier winnen van de Draak, en de Draak respecteert dat. Deze twee zijn aan elkaar gewaagd en kunnen samen een fijne tijd beleven.

 
Draak en Hond

hondDe Draak waardeert het loyale en trouwe karakter van de Hond, maar kan niet altijd evenveel begrip opbrengen voor het gepieker en de zorgen van de Hond. De Hond zal zich dan ook vaak niet begrepen voelen binnen deze relatie. Deze twee zijn zo verschillend van aard, en tegelijkertijd allebei even koppig, waardoor een relatie niet altijd even soepel zal verlopen.

 
Draak en Varken

varkenHet Varken bewondert de Draak, en de Draak koestert zich in alle aandacht die het Varken hem geeft. De Draak kan zichtbaar genieten van alles wat het Varken doet om het hem naar de zin te maken. Door alle goede zorgen van het Varken komt vooral de vriendelijke en hartelijke natuur van de Draak naar boven en zal deze op zijn beurt het Varken op alle mogelijke manieren belonen met aandacht en cadeautjes.

Tekst © Nathalie Kriek

 


 

 


Misschien vind je dit ook interessant: 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...