Algemeen

aapDe Aap is nieuwsgierig, onafhankelijk, levendig en heeft alles in de gaten. Een Aap is behulpzaam, belezen en houdt van nieuwe dingen. Apen hebben een goed geheugen, meestal een goed taalgevoel en een plagerig gevoel voor humor. Zij houden van discussie en debat en zitten nooit om woorden verlegen.

Een Aap heeft een vriendelijke en zelfverzekerde houding, maar ze kunnen soms op een manipulerende manier op snelle winst uit zijn. Charmante trucjes. Ze zijn vindingrijk en optimistisch, en bereid risico's te nemen.

De inrichting van het huis van de aap is nooit saai of neutraal en meestal niet af, Apen zien hun huis als iets tijdelijks. Nadenken over de gevolgen van hun handelen doen de meeste Apen niet, het gevolg is dat de Aap niet bekend staat als betrouwbaar. Een Aap vergeet snel en is in staat dubbele afspraken te maken of door iets anders in beslag te worden genomen.

Apenkinderen zijn allergisch voor autoriteit en raken daardoor vaak in de problemen, ook verdragen ze geen enkele vorm van onrecht en zijn ze zo onderzoekend dat ze tijd en afspraken uit het oog kunnen verliezen. Ze zijn gevat en vaak ook komisch, maar hebben een korte concentratieboog.

Als kind kan een Aap dus nog weleens voor problemen zorgen, maar als ouder is hij of zij niet te evenaren. Kinderen zijn gek op hen, een Aap laat zijn kinderen rustig laat opblijven en geeft niets om discipline, welk kind zou daar niet van houden?De vijf typen

  • Water: een sympathieke en zorgzame Aap die zich inzet voor allerlei goede doelen. Dit is het meest rustige type van de Apen.
  • Hout: erg creatief en erg enthousiast, maar kan moeilijk maat houden.
  • Vuur: dit type denkt meestal alles al te weten en is daardoor vaak roekeloos.
  • Aarde: deze Aap heeft weinig woorden nodig en zal altijd recht voor z'n mening uitkomen.
  • Metaal: vol idealen en vaak erg gespannen. Hoge verwachtingen van anderen.

Werk

Een Aap houdt van onderzoek, levert graag kritiek en heeft een voortdurende uitdaging nodig. Ze zouden goede vertegenwoordigers of verkopers kunnen zijn. Banen bijv: schrijver, journalist, goochelaar, koopman, arts, caberetier.

Liefde

Zoals op alle terreinen kan een Aap groots beginnen om al snel verveeld te raken. Een Aap wordt snel verliefd, maar de liefde kan ook snel weer verdwenen zijn. Seks speelt een belangrijke rol, een Aap wil graag experimenteren. Een relatie met een Aap lijkt een beetje op een open haard, als je er niet voldoende aandacht aan schenkt heb je al snel kans dat het vuur dooft.Smaak

Kleurrijk en vrolijk.

Kleuren

Rood, wit en geel.

Sport

Boksen, autoraces, parachute springen.

Vrije tijd

Met anderen samen zijn, theater, film, uit eten.

Hobby's

Winkelen, vrienden en bekenden bezoeken.

Vakantie

Exotische oorden en grote, drukke steden.

Vriendschap

Een goede verstandhouding met de Rat, de Draak en het Varken..

 

 


Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...