Welkom

catharinawebBovenaan de pagina vind je het algemene menu en kun je altijd terug naar het hoofdmenu of naar een andere afdeling. Aan de rechterkant (of meer naar onderen op een mobiel) is het menu specifiek van deze afdeling te vinden.


Wat is wicca

wiccaWicca is in de eerste plaats een religie die de natuur aanbidt, hierbij wordt niet alleen de God erkend maar ook de Godin, Moeder Aarde. Wicca is een universele religie, er bestaat niets wat niet goddelijk is.

Lees meer over wicca

Lees meer over de Godin en God


Magie en rituelen

rituelenRituelen zijn alle handelingen en ceremoniën die onze band met de Godin, de God en de Aarde versterken. Bij magie steken we als het ware onze spirituele stekker in energieën die in en om ons aanwezig zijn.

Lees meer


Wicca hulpmiddelen

wicca hulpmiddelenHier kom je meer te weten over voorwerpen die je bij rituelen gebruikt, het Boek der schaduwen, edelsten, etherische oliën, wicca symbolen, dranken, spijzen en kruiden.

Lees meer


Coven & inwijding

covenVeel wicca's beginnen solitair maar krijgen op een gegeven moment toch behoefte om samen met anderen te werken. In zo'n geval kun je je, als je boven de 18 bent, aansluiten bij een coven.

Lees meer


Wetten & regels

wettenVeel wicca's beginnen solitair maar krijgen op een gegeven moment toch behoefte om samen met anderen te werken. In zo'n geval kun je je, als je boven de 18 bent, aansluiten bij een coven.

Lees meer

Trek je Wicca dagkaart

Klik op de kaart:


Keltische boomhoroscoop

keltische boomhoroscoopDe oude Kelten kenden een systeem waarin je karakter wordt bepaald door de heersende boom tijdens de geboorte. De eigenschappen van die boom (jouw levensboom) hebben een sterke invloed op je levensloop en je persoonlijkheid.

Lees meer


Maancolumn

maancolumnBij elke volle en elke nieuwe maan schrijft Petra Stam een nieuwe column.

De huidige column gaat over de
nieuwe maan en zonsverduistering 15 februari 2018

Lees meer


Hoe kies je de juiste wicca naam?

Lees meer


Divinatie

divinatieDivineren is een wicca of heksenwoord voor orakelen of waarzeggerij. Er zijn veel verschillende divinatiemethodes en er worden een aantal toegelicht. Ook kun je gebruik maken van gratis orakels zoals o.a. het Levensboompad.

Lees meer


Kijk ook eens bij de

Wicca boeken

Wicca accessoires 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...

In onze webshop

CD's van Peter den Haring: Aura schoonmaak en Trance reizen.

Bezoek de webshop