Welkom

catharinawebBovenaan de pagina vind je het algemene menu en kun je altijd terug naar het hoofdmenu of naar een andere afdeling. Aan de rechterkant (of meer naar onderen op een mobiel) is het menu specifiek van deze afdeling te vinden.


Wat is sjamanisme

sjamanismeSjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort. Alles is met alles verbonden, alles is met alles gelijkwaardig en maakt onderdeel uit van de Grote Geest.

Lees meer over sjamanismeTotemdieren

totemdierenTotemdieren of krachtdieren hebben eigenschappen waar je bepaalde boodschappen in kunt ontdekken, ook kun je er bepaalde krachten aan ontlenen. Totemdieren kunnen een gids voor je zijn en je beschermen, maar ze kunnen je ook helpen om je levenslessen te leren.

Ontdek je totems

Betekenis totemdieren


Meer lezen over

Totemplanten

KrachtstenenHet medicijnwiel

medicijnwielHet medicijnwiel symboliseert de kringloop van het leven en de schepping. De 36 stenen hebben hun eigen plek en betekenis in het wiel.

Lees meer over het medicijnwielPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulentenAlle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

De op CatharinaWeb toegepaste en toegelichte leggingen en horoscopen worden zonder garanties voor de toekomst aangeboden.

Totemdier van de dag

Trek hier je totemdier van deze dag.

Klik op de kaart:

Sjamaanse orakels

Wanneer je je open stelt voor de Spirits kun je met deze gratis sjamaanse orakels diepgaande aanwijzingen en onverwachte eye openers vinden.

Totem Orakel

Spiegel Orakel

Power of Action

Vision Quest


Soul retreival

soul retreivalSjamanen kijken naar de spirituele vorm van een ziekte die zich op emotioneel of fysiek niveau kan uiten. Ziekte die voortkomt uit het (gedeeltelijk) verlies van de ziel.

Lees meer over Soul retreivalKrachtvoorwerpen maken

krachtvoorwerpenOp deze pagina vind je een overzicht van de krachtvoorwerpen die je zelf kunt maken. Natuurlijk is er veel meer mogelijk, maar we hopen dat de handleidingen die je hier kunt vinden je zullen inspireren.

Naar de krachtvoorwerpen


Kijk ook eens bij de

Sjamanisme boeken

Sjamanisme filmpjes


'Dit boek ontstond als gevolg van een visioen dat ik jaren geleden kreeg...' schrijft de Chippewa medicijn­man, ziener en Indiaanse leider Sun Bear. En in Het Medijnwiel zetten hij en zijn helpster Wabun dit visioen uiteen in een geheel nieuw stelsel van aarde-astrologie.
 
Cover van dit boek is © CatharinaWeb vof.

Koop Het MedicijnwielIn sommige gevallen kun je een duiding bewaren zodat je later alles nog eens rustig kunt nalezen. Klik in die gevallen onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

 Volg ons op Facebook
Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulentenSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...