De man of vrouw van je dromen

chinese-ascendantOok al heb je de man of vrouw van je dromen ontmoet en ben je stapeldol op hem of haar, in het leven van alledag kan het soms toch wat tegenvallen.

Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan en je vraagt je af hoe dat toch mogelijk is. Of je begrijpt maar niet waarom jouw partner zo overdreven reageert terwijl jij juist...

Herken je dit?

Bekijk dan de Chinese relatiehoroscoop van jouw partner en lees hoe hij of zij zich voelt en gedraagt binnen een relatie en wat daarbij de achterliggende drijfveren zijn.

Weet je niet welk Chinees dierenriemteken bij een geboortedatum hoort? Dan kun je dat op deze site ook gratis laten berekenen op de Home-pagina van deze afdeling.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg over het chinese teken van je partner in liefde en relaties. De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze horoscoop wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je horoscoop te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.