De mensen

Carla en Klaas

Catharina wordt in het dagelijks leven meestal Carla genoemd. Klaas en Carla beheren CatharinaWeb.

Wie is Klaas

Klaas is de partner van Carla en sinds 01-01-08 medevennoot van CatharinaWeb V.O.F. Klaas is gitarist en net als Carla beeldend kunstenaar en webdesigner.

Wie is Carla

Carla is een webdesigner en kunstenaar en runt samen met Klaas CatharinaWeb v.o.f.

Carla en Klaas kunnen veel, voor hun klanten ontwerpen zij bijvoorbeeld ook wel banners, brochures en huisstijlen. Klaas heeft als geluidstechnicus gewerkt en Carla heeft les gegeven en boekrecenties geschreven, cartoons getekend en illustraties gemaakt. Zij heeft technische wetenschappen gestudeerd en is computer centrum auditor bij de ING groep geweest.

Maar wat zij allebei niet zijn, is astroloog, tarotist, helderziende of paranormaal genezer. CatharinaWeb is opgezet uit liefhebberij en interesse.Vragen

Het heeft dus echt geen zin om ons vragen te stellen die inhoudelijk met astrologie, tarot e.d. te maken hebben. Wij zijn slechts degenen die het laten zien, meer niet.

Forum

Voor alle inhoudelijke vragen is het forum opgezet, al jaren in stand en in toom gehouden door een vaste kern trouwe forumgangers die stuk voor stuk hun eigen expertise hebben. Het forum heeft diverse afdelingen, hier kun je al je vragen stellen.

Wil je echt persoonlijke hulp, vraag dan een consult aan bij een van onze consulenten.


De achtergrond

Medio jaren '80 liet Carla zich omscholen bij het Friese Informatica Project (FRIP) en pakweg 10 jaar later begon zij met het maken van een 'homepage'.

Catharina's Pages

Er werd gratis webspace aangevraagd bij Tripod en omdat de naam 'Carla' al in gebruik was vulde zij haar doopnaam Catharina in. Bij Tripod werd er automatisch boven aan de pagina Catharina's Pages gezet.

Omdat Carla in die tijd zelf nogal bezig was met astrologie is zij begonnen met een homepage over astrologie.

Tarot had eveneens haar interesse, eigenlijk alles wel wat met symbolentaal te maken heeft, en zo kwam er bij Catharina's Pages ook een tarotgedeelte. Catharina's Pages verhuisden naar Zonnet, en breidde zich uit met o.a. Chinese astrologie, een forum en e-Cards.

CatharinaWeb

Begin 2001 begon Carla een eigen webdesign bedrijf. Toen kon er ook een eigen domeinnaam worden geregistreerd, iets wat in die tijd nog niet mogelijk was voor particulieren.

De naam 'catharinapages' was op dat moment niet vrij, maar de naam Catharina was inmiddels in bepaalde kringen al een begrip geworden, dus die moest eigenlijk wel in de nieuwe naam terug te vinden zijn.

CatharinaWeb was nog wel vrij. Catharina's Pages werd CatharinaWeb.

CatharinaWeb V.O.F.

CatharinaWeb maakt sinds 1-1-08 deel uit van CatharinaWeb V.O.F. en is ingeschreven bij de Kvk onder nummer 01091066.


Algemene informatie, cookie & privacybeleid en onze algemene voorwaarden vind je hier.


 

 Volg ons op Facebook
Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranormale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...