Welkom

WelkomWelkom op de Engelen afdeling van Catharinaweb. Bovenaan de pagina vind je het algemene menu en kun je altijd terug naar het hoofdmenu of naar een andere afdeling. Aan de rechterkant (of meer naar onderen op een mobiel) is het menu specifiek van deze afdeling te vinden.


Trek een inspiratiekaartjeAartsengelen kaartlegging

aartsengelEngelen komen op je pad als jij ze nodig hebt, je hoeft hen alleen maar om hulp te vragen. De kaarten zijn beschreven door Renée Merkestijn, energetisch therapeute en coach, schrijfster en kaartlezeres. Bij de omschrijvingen vind je ook een aanroeping die je kunt gebruiken om contact te maken met deze aartsengelen.

Naar de Aartsengelen legging


Engelen levenslegging

levensleggingDe engelen verschijnen niet voor niets. Zij laten je weten dat ze klaarstaan om jou te ondersteunen. De engelen helpen jou je richting te bepalen en laten je zien wat je het beste kunt doen. In deze kaartlegging worden engelenkaarten getrokken voor drie belangrijke levensgebieden: thuis en gezondheid, werk en financiën en relaties en vrienden.

Naar de LevensleggingEngel van Vriendschap

Engel van Vriendschap
Beeldje, 3.81 x 3.81 x 12.7 cm
Klik hier voor meer infoContact maken met Engelen

Je hebt geen speciale ervaring of kennis nodig om contact te maken met engelen.

Lees meer

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Trek een engelenkaart

engelenkaartDe unieke Catharina­Web engelen­kaart is heel geschikt als dag­kaart, maar je kunt 'm ook gebrui­ken als je een vraag hebt.

Trek een engelenkaart


Boodschappen van de Engelen

Doreen VirtueDoreen Virtue is in Nederland voornamelijk bekend van haar engelen-orakelkaarten zoals Boodschappen van de Engelen. Je kunt hier ook een gratis Engelen boodschap reading doen.

Lees meerWonenWonen

Wie was jij in een vorig leven?

vorig levenDe letterlijke betekenis van reïncarnatie is: opnieuw in het vlees komen. De reden om opnieuw geboren te worden is om lessen te leren, om ervaringen op te doen die je geestelijke ontwikkeling bevorderen.

Lees meer


Kijk ook eens bij de

Engelen boeken

Engelen filmpjes

Engelen eCards


Energetisch reinigen

michaelAlles is energie, overal zit energie en energie kan blijven hangen in je huis. Een huis waarin zware of negatieve energie hangt is niet prettig. Voor gevoelige mensen is het belangrijk dat de energie in hun huis zuiver is.

Lees meer


Getallen der Engelen

engelengetallenDe Engelen proberen ons antwoorden en begeleiding te geven op zoveel manieren, en één manier is aandacht vragen met getallen. Kijk hier welk getal de Engelen je mee willen geven.

Lees meerPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulenten

 

 Volg ons op Facebook


Alle op Catharina­Web toe­gepaste en toe­gelichte leg­gingen en horos­copen worden zonder garan­ties voor de toe­komst aan­geboden.Engelen Antwoorden

Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Deze kaarten van Doreen Virtue bieden je betrouwbare leiding

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...