Verborgen informatie

De uitgebreide blinde vlek legging geeft verborgen informatie over jezelf weer en de situatie waarin je je momenteel bevindt. Deze kaartlegging laat ook zien hoe anderen op je reageren.

Inzicht in een ander

Je kunt deze legging ook doen om inzicht in iemand anders te krijgen. Maak dan je hoofd zo leeg mogelijk en concentreer je op de persoon waar deze legging voor bedoeld is.

De kaarten

De eerste kaart geeft aan hoe je jezelf ziet en hoe anderen je zien. Je zelfbeeld komt overeen met het beeld dat anderen van je hebben, hier is sprake van een gelijke identiteit. De tweede kaart laat zien wat er onbewust werkt. Dit is wat je doet zonder dat je het zelf door hebt en ook je omgeving is zich daar niet bewust van.

De derde kaart staat voor de schaduwkanten van onszelf die we zelf wel kennen maar zoveel mogelijk verborgen proberen te houden voor anderen. De vierde kaart laat zien wat onze gedragspatronen zijn die anderen wel waarnemen maar die volkomen in het duister blijven voor onszelf. Dit is de kaart die volkomen onbekend is voor onszelf maar vraagt om ontdekt te worden.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookShop nu


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...