Algemeen

varkenHet Varken is tolerant en begrijpend, sensueel, geestdriftig, aardig, sympathiek en waarheidsgetrouw. Een Varken is een vredesstichter. Varkens handhaven orde en gezag en geloven in gerechtigheid. Ze zijn bereid anderen hun fouten te vergeven, koesteren zelden wrok en zijn niet haatdragend.

Varkens houden van gezelschap en groepsactiviteiten, maar hebben ook behoefte aan alleen-zijn. Varkens zijn meestal betrouwbaar, maar kunnen diep van binnen wel wantrouwend zijn, soms op het paranoïde af. Dit teken zet zich in voor humanitaire doelen. Varkens hebben gevoel voor humor en zijn onzelfzuchtig. Een Varken is sterk zonder sterk te lijken en maakt zich zelden nodeloos zorgen.

Varkenskinderen zijn dromertjes, ze lopen vaak met het hoofd in de wolken, hebben bijna altijd een goed humeur en zijn zelden boos. Ze doen wat hen gevraagd wordt, en kunnen alleen soms wat slordig zijn.

Als volwassene heeft een Varken alle tijd van de wereld voor zijn of haar vriendenkring, maar kan er moeite mee hebben tijd te besteden aan het gezin. Hierdoor kunnen ze soms van hun eigen kinderen vervreemden. In feite houdt het Varken afstand omdat het niet tegen afwijzingen kan, hij of zij is heel bang gekwetst te worden.

De vijf typen

  • Water: een water-Varken zit vol geheime plannen en kan zich mysterieus gedragen.
  • Hout: de slimste van de Varkens, artistiek en begaafd. En ook warm en lief.
  • Vuur: dynamisch, aantrekkelijk en gevaarlijk, heeft vele minnaars/ minaressen.
  • Aarde: erg gevat en ad rem, maar het aarde-Varken heeft soms een soort humor die niet altijd zo aardig is voor anderen.
  • Metaal: onafhankelijk, houdt graag een slag om de arm. Kan van gokken houden.


Werk

Het Varken heeft een groot hart, begrijpt wat anderen bezighoudt en houdt er van met andere mensen te werken. Banen bijv: personeelswerker, verpleegkundige, maatschappelijk werker, leraar, therapeut, boer, schilder, slager.

Liefde

Een verliefd Varken is een grote romanticus en kan erg snel emotioneel afhankelijk worden van de ander. Vaak loopt een romance uit op pijn en teleurstelling, maar een Varken is altijd bereid het nog eens te proberen. Omdat een Varken een bijna constante aandacht nodig heeft, gaat zij/hij op zoek naar die aandacht wanneer zij/hij te lang alleen wordt gelaten. Dat is niet zozeer een gebrek aan trouw of een verlangen naar seks, maar een Varken kan gewoon niet tegen eenzaamheid. In bed houdt een Varken meer van comfort en warmte dan van opwinding en hartstocht. Een Varken is sensueel, houdt van veel strelen en kan erg genieten.

Smaak

Comfortabel en conventioneel.

Kleuren

Dieprood en donkerblauw.Sport

Bergbeklimmen, surfen en jagen.

Vrije tijd

Gasten ontvangen, lezen en winkelen.

Hobby's

Wandelen en koken.

Vakantie

Luxe en kuuroorden.

Vriendschap

Goede relaties mogelijk met de Hond, de Geit en de Draak, met de Slang zal het niet zo klikken.

 

 


Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulentenSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...