Een nieuwe afdeling: Orakels

orakelsMaar de inhoud was al eerder op onze site aanwezig. De voormalige Runen-afdeling is hier ondergebracht, de zigeunerleggingen die voorheen onder Tarot stonden, en het Domino orakel, het Maan liefdesorakel en de gratis I Ching waren eerder bij Wicca te vinden.

Bovenaan de pagina vind je het algemene menu en kun je altijd terug naar het hoofdmenu of naar een andere afdeling. Aan de rechterkant (of meer naar onderen op een mobiel) is het menu specifiek van deze afdeling te vinden.


Zigeunerleggingen

zigeunerleggingenZigeuners hebben altijd een zwervend leven geleid en voorspellen van oudsher de toekomst. Zigeuners kwamen aan de kost als toekomstvoorspeller (fortune tellers), maar ook als scharenslijper, mandenmakers, muzikant, paardenhandelaar en later ook autohandelaar. Maar het was vooral het voorspellen van de toekomst dat zigeuners hun bekendheid gaf.

Lees meer

Gratis dagkaart

Weeklegging

Shuvanilegging

Regressielegging


Domino orakel

Nathalie KriekDominostenen zijn al heel lang bekend als gezelschapsspel. Maar nomadische volkeren gebruikten de stenen niet alleen als tijdverdrijf tijdens hun reizen, ze verdienden er ook de kost mee door er onderweg de toekomst mee te voorspellen.

Lees meer

Gratis dagsteen

Weeklegging


Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulentenNIEUW!

Shuvani zigeunerlegging


Maan liefdesorakel

Petra StamDeze zeer geliefde maankaartlegging van Petra Stam geeft je inzicht in het contact tussen jou en een geliefde.

Naar het Maan liefdesorakel


Drie Runen Orakel

runenorakelMet de runenstenen heb je de mogelijkheid inzicht te krijgen in bepaalde problematiek. Het drie runen orakel geeft aan wat de situatie op dit moment is, tot welke actie je moet overgaan en hoe het zich in de toekomst zal ontwikkelen.

Naar het Drie Runen Orakel

Meer over Runen


Meer runen

Wat zijn runen

Betekenis van de runen

Runen legpatronen

Je naam in Runen

Zelf runen maken


De I Ching

I ChingEén van de oudste orakels is de I Ching (of de I Tjing), ook wel bekend als Het boek der veranderingen. Je kunt hier gratis een hexagram trekken.

Naar de I Ching


Gratis orakels op andere afdelingen

Sjamaans Spiegel Orakel

Power of Action Orakel

Vison Quest Orakel

Totemdieren orakel

Spirit orakel


Alle op CatharinaWeb toegepaste en toegelichte leggingen en horoscopen worden zonder garanties voor de toekomst aangeboden.

 

 Volg ons op Facebook

Werken met orakels

Zoek zelf