"Ken uzelf"

Al eeuwenlang bestaat het idee dat er zoiets als ‘het zelf’ bestaat, de verborgen en unieke eigen identiteit die je kunt bereiken door geestelijke en spirituele groei. De waarheid ligt al in de mens, de kunst is haar naar boven te halen.

Jouw persoonlijke opdracht

De levensles-horoscoop laat zien op welke manier jij jezelf kunt ontwikkelen. Dit wordt aangegeven door de positie van Saturnus en de Noordelijke Maansknoop (Noordknoop). Hun stand in de horoscoop onthult wat je mag leren in dit leven. Je krijgt daarbij het juiste gereedschap aangereikt, zodat je goed voorbereid aan je reis kunt beginnen.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg. De prijs voor deze unieke horoscoop is € 2,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze horoscoop wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je vanzelf terug op CatharinaWeb en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

 

 

 

 Volg ons op FacebookMediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...