Het is vandaag zaterdag 24 juni 2017

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 24-06-17

Van nature sta jij liever wat op de achtergrond, maar dat is momenteel even geen optie. Bij activiteiten moet jij jouw leiderschapskwaliteiten aanspreken. Blijf niet aan jezelf twijfelen, maar ga er gewoon voor. Je bent ontzettend boos op iemand, maar dat is toch niet helemaal terecht. Werp een kritische blik in de spiegel, want jij bent zelf net zo goed verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Je beschikt over een heldere geest en een zee aan ideeën.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 24-06-17

Je wilt meer betekenen in de maatschappij. Dit is dus een goede tijd om je toekomstplannen onder de loep te nemen. Je wilt meer vrijheid en ruimte om te leven, en je hebt de behoefte je leven om te gooien. Als er sprake is van opkomende onrust in jouw intieme relatie kan dat zich vandaag manifesteren en zul je niet kunnen ontkomen aan een temperamentvolle ontlading. Het is verstandig de vlammen uit zichzelf te laten doven en niets aan te wakkeren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 24-06-17

De sterren kunnen vandaag voor enige ontevredenheid zorgen. Dat zal echter niet lang duren. Wat zich achter de schermen afspeelt zal verandering teweeg brengen, of je dat nu leuk vindt of niet. Steek je kop niet in het zand; aanvaard een uitdaging. Je wordt vandaag twee heel verschillende kanten op getrokken: je wilt graag uitrusten en bijkomen, maar óók vooruitgang boeken met je plannen en projecten. Probeer een goede balans te vinden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 24-06-17

Je hebt dit weekend het gevoel telkens tegen een muur op te botsen. Niemand ziet in dat jij het bij het juiste eind hebt. Dat is jammer. Maar als je nu echter te trots bent het nog een keer uit te leggen, heb je uiteindelijk alleen jezelf bij de neus. Je krijgt vandaag te maken met allerlei ruzies en dat levert veel stress op. Je hebt de meeste problemen echter zelf veroorzaakt, dus is het niet meer dan normaal dat je ze ook zelf moet oplossen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 24-06-17

Houd rekening met een hoog tempo en veel keuzes. Een juridische kwestie kan naar tevredenheid worden afgerond. Een vreemde ontmoeting kan jouw diplomatieke gaven op de proef stellen. Nodig jouw liefje uit voor een romantisch diner. De sterren hebben vandaag een grote invloed. Daardoor hangt er een dromerige, fantasievolle sfeer in de lucht. Tegelijkertijd wordt de intimiteit beïnvloed. Zorg dat je dicht bij iemand kunt zijn. Geestelijk en/of lichamelijk.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 24-06-17

In jouw relatie is iets dat je erg bezighoudt. Je partner merkt de verandering in je betrokkenheid en kan dat zeer waarderen. Praat erover, zodat jullie samen kunnen groeien en kunt genieten van elkaar. Deze dag staat in het teken van passie en actie. Het lukt je om over je eigen grenzen uit te stijgen. Dat blijft niet onopgemerkt door de mensen om je heen. Je maakt een zeer goede indruk, die niet zonder positieve gevolgen zal blijven.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 24-06-17

Het kan vandaag een spannend dagje worden. Houd wel jouw hoofd erbij. Blijf vandaag alert. Als jij wegdroomt maak jij je inspanningen van de laatste tijd in een klap ongedaan. En dat zou eeuwig zonde zijn, toch? Gelukkig kun je vandaag rekenen op veel ondersteuning, juist uit onverwachtse hoek. Dit kan ervoor zorgen, dat je een heel stuk verder komt met dat waar je mee bezig bent. Je moet de steun wel aannemen, anders gebeurt er nog niks.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 24-06-17

Laat je dit weekend niet van je ideeën afbrengen, want ze zijn juist zeer inspirerend en je zou ze eigenlijk moeten koesteren. Je hebt momenteel wat problemen met de cashflow, maar dat is gelukkig maar tijdelijk. Vandaag is er een soepele communicatie met de mensen van wie je houdt. Dit is hét moment om het over alles en niets te hebben, zonder in een bepaald thema te verzanden. Conversaties springen van het ene naar het andere onderwerp.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 24-06-17

Zoek weer eens contact met een oude bekende, want je doet diegene er een enorm plezier mee. Bovendien is het voor jezelf ook leuk. Je had niet verwacht dat het na zo'n lange tijd weer zo gezellig zou zijn. Jullie laten de oude tijd met zijn tweeën weer helemaal herleven. Goedbedoelde opmerkingen die je gewoonlijk naast je neerlegt, raken nu een gevoelige snaar. Je kunt het met jouw kritische instelling anderen en jezelf erg moeilijk maken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 24-06-17

Je gaat problemen met je partner uit de weg. Dit is echter alleen maar uitstel van executie. Ga op onderzoek uit naar wat er nu eigenlijk aan de hand is tussen jullie. Het kan uitdraaien op een zeer gehaaste dag. Je doet dit weekend niets liever dan nieuwe dingen leren en je ideeën op een diepe manier delen met de mensen die dicht bij je staan. Je innerlijke metafysicus en detective zijn hard aan het werk. Heerlijk, ga er hard mee aan de slag!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 24-06-17

Het lijkt voor jou of het lot zich inspant om jou allesbehalve een happy end te bezorgen. Na verloop van tijd maakt een grimmige vastberadenheid zich meester van je. Je maakt je op voor nieuwe problemen die volgen en vecht hardnekkig, maar je hebt weinig hoop. Zorg dat je vandaag even wat minder goed bereikbaar bent. Je hebt het op dit moment zo druk, dat je niet meer weet waar je het zoeken moet. Wat je niet mag vergeten, is op tijd rust nemen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 24-06-17

Moeiteloos leiden interessante gesprekken tot spannende dates. En je kunt ook verliefd worden op ideeën. Vol toewijding leg je je toe op de kunst van het leven. Alles wat met spreken en denken te maken heeft wordt versoepeld. Er is dit weekend meer aandacht voor jouw onderbewuste. Dat kan ervoor zorgen dat onverwerkte emotionele kwesties naar de oppervlakte komen. Moeten er dingen worden verwerkt en losgelaten, dan is dit het moment. Hoe eerder, hoe beter.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

lenormand Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...