Het is vandaag vrijdag 17 augustus 2018

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 17-08-18

Probeer te genieten van de dingen waar je je geld aan hebt besteedt. Als je er plezier aan hebt beleefd, is het een goede uitgave geweest. Dat betekent natuurlijk niet dat je nu maar vrolijk al je geld moet gaan uitgeven. Je mag gewoon wat meer aan jezelf besteden. Besteed vandaag eens extra aandacht aan je partner. Hij of zij zal daar erg blij mee zijn. Een probleem kan jou zo in beslag nemen dat je de juiste kijk op de dingen verliest.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 17-08-18

Waarschijnlijk word je vandaag voor een belangrijke keuze geplaatst, mogelijk met betrekking tot het al of niet aanhouden van een relatie. Kom je er echt niet uit, draai jezelf dan niet dol, maar laat het lot bepalen welke kant je opgaat. Waar heb je ook alweer die dobbelsteen verstopt? Durf jouw medemens gerust eens om een vriendendienst te vragen. Mensen zijn echt niet te beroerd om je te helpen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 17-08-18

Keuzes maken kan voor jou vandaag een heus probleem zijn. Je zou 's morgens al de grootste moeite kunnen hebben om te bepalen wat je het beste kunt aantrekken en 's avonds heb je geen idee wat je nu weer op tafel moet toveren. Je irriteert je mateloos aan iemand die alles beter weet. Je voelt dan ook steeds de neiging om er tegenin te gaan. Het is verstandig om het af en toe gewoon langs je af te laten glijden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 17-08-18

Je krijgt een waardevol advies van iemand die je niet eens kent. Waarschijnlijk doet die persoon dat niet eens bewust, maar jij haalt een boodschap uit de dingen die hij of zij zegt. Dan zal het wel iets zijn wat je stiekem al wist, je hebt er alleen niets mee gedaan. Je omgeving is erg enthousiast over jouw nieuwste project. Je kunt daar dus ook een hoop steun vinden. De mensen om je heen kunnen je oppeppen en natuurlijk ook eens een handje helpen. Toch is het goed dat jij een beetje de kritische noot bent.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 17-08-18

Jouw leven lijkt wel een soap, je hebt dus eigenlijk ook geen televisie meer nodig. Je bent het middelpunt van een aantal intriges en je snapt niet zo goed hoe je daar nu eigenlijk in verzeild bent geraakt. Probeer er om te lachen of bekijk het eens van de andere kant. Je kunt het vandaag met de meeste mensen wel goed vinden en dat zorgt ervoor dat je in een vrolijke stemming raakt. Daardoor kun je veel dingen geregeld krijgen. Helaas jaag je het geld wat je de laatste tijd bij elkaar hebt gesprokkeld er snel doorheen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 17-08-18

Het is leuk om anderen te verrassen met cadeautjes, maar houd het wel binnen de perken. Je moet zelf immers ook nog rond weten te komen. Blijf niet te lang hangen in het verleden. Dat zal ook niet nodig zijn, want als het goed is put je voldoende energie uit je nostalgische omzwervingen om de toekomst weer energiek tegemoet te treden. Houd je hoofd er vandaag goed bij.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 17-08-18

Als je jezelf ontheemd voelt en er vandaag de gelegenheid toe hebt, zoek dan je roots op. Dit kan een bezoek aan je familie inhouden, maar je kunt bijvoorbeeld ook door de straat fietsen waar je geboortehuis staat. Laat in ieder geval dierbare herinneringen de revue passeren. Ook een fotoalbum kan je daarbij van dienst zijn. Je voelt je helemaal nieuw en verbeterd. Je weet nu namelijk dat mensen je nog net zo leuk vinden als je minder geld aan ze uitgeeft. Het gaat ze namelijk om je sprankelende persoonlijkheid.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 17-08-18

Je voelt sterk de behoefte om op reis te gaan en nieuwe dingen te ontdekken. Je voelt je soms wat opgesloten in je eigen leefkring. Daar is niets op tegen, je kunt op reis heel veel levenservaring opdoen. Die andere mensen hebben allemaal een saai leven, maar bij jou gebeurt er tenminste iets. Je hebt nog tijd genoeg om je te settelen en de dingen te doen zoals ze horen. Geniet ervan dat je nu nog de kont tegen de krib kunt gooien.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 17-08-18

Wanneer je single bent, wordt dit echt een topdag. Je geniet namelijk met volle teugen van je vrijgezellenbestaan en je kunt vrijelijk flirten wanneer je daar zin in hebt. Wanneer je een partner hebt ligt het echter even wat ingewikkelder. Je hebt het geluk de laatste tijd aan jouw zijde, maar vergeet niet dat het gebruik van je verstand ook erg belangrijk is. Je kunt niet altijd alleen maar afgaan op je gevoel. Wanneer je intuïtie en kennis kunt combineren, heb je een uitstekende positie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 17-08-18

De mensen om je heen brengen graag wat tijd met je door en daardoor trek je nieuwe mensen aan die in een rap tempo goede vrienden van je worden. Daardoor voel je je meer gewaardeerd dan je je de laatste tijd hebt gevoeld en dat doet je goed. Tegen het eind van de dag zul je deelgenoot worden gemaakt van iets wat belangrijk voor je is en loop je in ieder geval gevoelsmatig weer synchroon met je omgeving.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 17-08-18

Schijnt het je vandaag toe dat veel klokken een verschillende tijd aanwijzen? Afgezien van het feit dat dit inderdaad zo is, heb je het gevoel dat je nergens op tijd bij bent. Ofwel je was te vroeg en bent al vertrokken zodra er iets belangrijks gebeurt, ofwel je bent te laat en kunt daardoor het verdere verloop van gebeurtenissen niet volgen. Je praat meer over de liefde dan dat je er werkelijk mee bezig bent. Maar dat maakt jou helemaal niet uit, je bent toch in een opperbest humeur. Dat straal je ook uit en je omgeving merkt dat op.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 17-08-18

Je ontmoet iemand, maar het lijkt alsof jullie elkaar al jaren kennen. Jullie snappen elkaar volledig. Het is fijn wanneer je zo iemand leert kennen, je kunt er namelijk alles mee bespreken. Dat had je echt even nodig. Je wilt graag wat meer vrijheid, maar je partner wil daar echter niets van weten. Blijf praten over je diepste gevoelens, zodat je weet wat je van elkaar kunt verwachten. De hoeksteen van elke goede relatie is eerlijkheid.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...