Het is vandaag maandag 25 juni 2018

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 25-06-18

Weet hoe ver je kunt gaan en trek op tijd weer terug in je schulp. Sommige dingen kun je beter voor jezelf houden. Het is vandaag een zonnige dag, misschien niet buiten, maar wel in jouw leven. Op het moment wil niets lukken. Je kunt mensen telefonisch niet bereiken, de berichten die je zou krijgen komen maar niet en dan crasht je computer ook nog eens. Het lijkt wel alsof je even niet mag communiceren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 25-06-18

Je wordt helemaal gek van technische problemen, want je moet nu juist zoveel regelen. Misschien is het een teken. Doe het even rustig aan, wordt jou gezegd. Dat is nog niet eens zo gek. Toch? Het is fijn om verhalen te delen met anderen over jouw leven. Je kunt visies uitwisselen en het kan heel leerzaam zijn. Voorkom echter dat anderen zich met jouw privé-leven gaan bemoeien. Dat is namelijk een hele stap verder.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 25-06-18

De mensen om je heen zijn niet allemaal even goede vrienden, maar je werkelijke vrienden tonen hun loyaliteit op hun eigen manier. Die hoef je ook niet elke dag te zien om de band levend te houden. Het is verstandig om regelmatig je saldo te checken. Je geeft geld uit als water en je hebt het niet eens in de gaten. Het is ook een handige truc om contant geld op te nemen. Daarmee mag je dan een bepaalde periode doen. Zo heb je overzicht over je uitgaven en je kunt niet over je limiet gaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 25-06-18

Je hebt vandaag maar weinig te klagen. Je hebt leuk contact met je vrienden en ook op je werk gaat het je voor de wind. Geweldig! Probeer echter wel wat meer geduld te hebben, want er staan een heleboel mensen te springen om jouw aandacht. Je zult wat moeten jongleren met je tijd, maar dan kun je uiteindelijk ook genoeg aandacht aan iedereen besteden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 25-06-18

Je moet je zaakjes goed voor elkaar hebben, want je zou binnenkort goed in de slappe was kunnen komen te zitten. Het zou jammer zijn als je dat zou verkwisten door onvoldoende voorbereiding. Ook al ondervind je soms weerstand, laat het dan niet afweten. Je hebt zoveel te winnen, laat het dus niet liggen. Je hebt nogal snel de neiging om het op te geven, maar dat is niet zo verstandig.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 25-06-18

Schroom je niet om je waardering voor een ander te laten blijken. Het is niet alleen een goede eigenschap, die ander zal zich er ook veel beter door voelen. Jij krijgt toch ook graag complimentjes? Iemand zou je vandaag wel eens om hulp kunnen vragen. Het is natuurlijk goed om iemand te hulp te schieten, maar neem niet teveel hooi op je vork. Je hebt zelf namelijk ook het één en ander aan je hoofd.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 25-06-18

Het is niet onverstandig om eens naar de wijze raad van je ouders of andere wijze mensen te luisteren. Zij kennen je immers het beste van iedereen. Je hebt vandaag een belangrijke afspraak. Het is zaak om daar een betrouwbare indruk achter te laten, je krijgt immers maar één kans. Het heet niet voor niets 'de eerste indruk'. Daar kun je het mee maken of breken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 25-06-18

Besteed eens wat aandacht aan een goede vriend of vriendin. Hij of zij heeft wat geruststelling nodig. Jij bent de aangewezen persoon om te zorgen voor zijn of haar gemoedsrust. Je hebt goede verstandhoudingen met bepaalde mensen. Helaas kunnen die momenteel negatief worden beïnvloed. Wees dus extra voorzichtig met wat je zegt. De mensen om je heen kunnen wel eens sneller op hun teentjes getrapt zijn dan gewoonlijk.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 25-06-18

Iets kan je vandaag tot het inzicht brengen dat je niet altijd op het eerste de beste aanbod in moet gaan. Er kan vandaag iets veranderen in jouw leven. Het kan erg belangrijk voor je zijn. Je wendt alle tact aan die je in je hebt, maar toch weet je deze situatie niet op te lossen. Je kunt alleen maar hopen dat het met een sisser afloopt. Soms kun je gewoonweg niet voorkomen dat er problemen ontstaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 25-06-18

Een collega probeert je voorbij te streven en nog wel over jouw rug ook. Wees dus op je hoede en ga uit van je eigen kwaliteiten. Ga niet mee in het spel van de ander. Je krijgt ergens je zin niet in en dat lijkt in eerste instantie een enorme tegenslag. Toch zal dit anders blijken uit te pakken. Je krijgt er een hele mooie nieuwe kans voor in de plaats, misschien wel een betere.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 25-06-18

Het zou bevorderend werken voor de werksfeer om eens wat meer respect te tonen voor je collega's. Ze vinden je soms erg bot en dat wordt je niet in dank afgenomen. Het is niet alleen fijner voor je collega's, maar ook voor jou. Ze zullen zich dan ook collegialer naar jou toe opstellen. Er komt nieuws uit een onverwachte hoek. Hoe klein het ook is, het brengt je van je stuk. Zoek naar een snelle en niet al te ingewikkelde oplossing.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 25-06-18

Je hebt wat onenigheden met je partner. Probeer zo diplomatiek mogelijk te handelen, dan kunnen jullie misschien vrede stichten. Blijf dus niet te lang doordrammen over hetzelfde punt, maar sluit compromissen. In een relatie blijft het toch altijd een kwestie van geven en nemen. Het zou goed voor je zijn om de toekomst wat positiever in te zien. Stel je dus ook positiever op, dan wordt het misschien nog bewaarheid ook.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...