Het is vandaag woensdag 17 augustus 2022

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 17-08-22

Vandaag verras jij vriend en vijand. Je komt met zulke vernieuwende ideeën, dat je er zelf nog verbaasd over bent. Het zal je in ieder geval veel respect opleveren en de bijbehorende financiën. Je hebt vandaag geen zin om ergens over te discussiëren. Toch moet je ervoor oppassen niet overal ja en amen op te zeggen. Dat zal je uiteindelijk nog veel meer discussies opleveren, als je iets wilt terugdraaien. Maak realistische afwegingen voor jezelf.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 17-08-22

Er staat goede communicatie op het programma. Dat helpt je bij alles wat met spreken en schrijven te maken heeft. Een situatie kan jou beroeren, maar zal je ook dwingen voor jezelf op te komen waardoor je bereikt wat je graag wilt. Tegenspoed brengt soms het beste in mensen naar boven. Niemand is ooit te oud om te leren. Betrek niet altijd anderen in jouw leven. Probeer ook iets alleen te doen. Je zult ervaren hoe fijn het is om alleen en gelukkig te zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 17-08-22

Waren de afgelopen dagen vreemd en verwarrend? Dan mag je nu rekenen op meer helderheid en vaart. Denk terug aan de doelen die je je zes maanden geleden stelde: dit is het moment om daarmee aan de slag te gaan. De sterren zorgen waar nodig voor een zetje in de rug. Plan een grondige opknapbeurt van jouw woning of neem je intrek in een nieuw huis. Dit is een geschikte periode voor gezinsactiviteiten. Betrek ook verre verwanten bij een bijzonder samenzijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 17-08-22

Besteed aandacht aan serieuze zaken en neem daar ruim voldoende tijd voor. Als je goed georganiseerd bent, ben je op alles voorbereid. Als je studeert kun je nu veel leerstof opnemen en er zal je niets ontgaan. Een ouderejaars kan hulp bieden. Men probeert jou te beperken in je mogelijkheden. Daar moet jij je tegen verzetten. Nu heb je nog alle mogelijkheden en tijd om dit te voorkomen. Op een later tijdstip kan dat wel eens veel moeilijker zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 17-08-22

Jij kunt je vandaag het beste uitleven in creatieve bezigheden en de liefde. Je zult je als herboren voelen als je toegeeft aan de behoefte die jij voelt. Probeer het maar eens uit. Je positieve stemming van vandaag zorgt ervoor dat je met andere ogen naar je partner kijkt. Je zult de kwaliteiten van jouw partner opnieuw ontdekken en daar erg tevreden mee zijn. Je hebt zin in je werk en je tijd efficiënt indelen levert een gevoel van tevredenheid op.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 17-08-22

Houd er rekening mee dat collega’s het niet met jouw ideeën eens zullen zijn. Ga niet op hun tenen staan. Onaangekondigd bezoek kan voor heisa en activiteiten zorgen. Zorg dat de koelkast goed gevuld is en jij vroeg klaar bent met jouw huishoudelijke besognes. Diverse geldkwesties kunnen nodig maken dat je snel reageert. Deze dag staat in het teken van communicatie. Je manier van denken en spreken is behoorlijk extreem en dat kan problemen veroorzaken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 17-08-22

Voordat je iemand onder druk zet, is het belangrijk om éérst na te denken of het het wel waard is. Het is de tijd voor nieuwe ontmoetingen en als jij op zoek bent naar een relatie, dan mag je deze nieuwe ontmoetingen vooral niet te afstandelijk aangaan. Sta open en toon jouw ware gevoelens. Jij hebt grootse plannen voor vandaag en je kunt ze in alle rust tot uitvoer brengen, want alle eventuele problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 17-08-22

Deze dag is bedoeld om orde op zaken te stellen. Na alle intensiteit van de afgelopen dagen mag je nu eindelijk rekenen op vaste grond onder je voeten. Bovendien ben je momenteel heel erg gedisciplineerd. Stel heldere doelen en rust niet voordat je ze hebt bereikt. Jij bent vandaag in een zeer charmante bui. Je optreden zal dan ook menig hart sneller doen kloppen. Daar mag je rustig van genieten en gebruik van maken, maar geen misbruik.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 17-08-22

Jij laat je op het verkeerde been zetten door een plotselinge gebeurtenis. Dat dit voorval niet zo negatief uitpakt als je in eerste instantie denkt, merk je gauw genoeg. Blijf onbevangen tegen de situatie aankijken. Je bent zeer vlijtig bezig en verricht dan ook een aanzienlijke hoeveelheid werk. Daar hoef je helemaal niet bescheiden mee te doen. Laat de buitenwereld maar eens zien hoe hard jij hebt gewerkt. Pronken met eigen veren mag.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 17-08-22

Praktische zaken staan vandaag centraal. Dingen die geen duidelijk aanwijsbaar nut hebben in het grotere geheel zijn zonde van je tijd. Moeiteloos maak je onderscheid tussen essentiële en onbelangrijke zaken. Kiezen kan wel lastig zijn. Je kunt vandaag duidelijk merken dat je de afgelopen tijd te veel hooi op je vork hebt genomen. Doe het de komende periode daarom juist rustig aan om je weer een beetje op te laden. Even pas op de plaats.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 17-08-22

De aandacht die je aan je werk schenkt zal lof oogsten. Onderdruk mogelijke frustraties door bepaalde taken met je partner te delen. Laat kinderen merken dat zij bijzonder voor je zijn. Neem een goede fles wijn mee als je ergens bent uitgenodigd. Je wordt vandaag op een prettige manier verrast. En wanneer je over de eerste schrik heen bent, kun je er nog van genieten ook! Je werk of studie vergt momenteel veel van je. Zorg dat je aan rust toekomt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 17-08-22

Dit wordt een spannende, sexy dag. Heb je een onbereikbaar persoon of ding of doel op het oog? Weet dan dat er veel meer mogelijk is dan je waarschijnlijk denkt. Gewoon een kwestie van actie ondernemen. Er staat je een interessante periode te wachten. Zeker op het gebied van vriendschappen en relaties. Laat het maar over je heen komen. Dit is toch niet te voorkomen. Schenk iets meer aandacht aan je huis of huishouden. Er is wat achterstallig onderhoud.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...