Het is vandaag zaterdag 27 november 2021

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 27-11-21

Dit weekend is een moment van frisse starten en mogelijkheden. Maak je op voor kansen, voor zeeën aan optimisme. Dit is hét moment om te stralen en je volop te wentelen in de liefde. Heerlijk! Jouw intuïtie is op het moment erg scherp; als je nog wat moet afhandelen voor je werk kun je er in ieder geval op vertrouwen. Onderzoek dit weekend waarop plannen kunnen vastlopen. Trek tijd uit voor jouw partner; praat en haal herinneringen op.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 27-11-21

Er hangt dit weekend een luie, dromerige sfeer in de lucht. Dat is een ideaal excuus dus om helemaal niets te doen (al is het op zich wel slim om alvast een klein begin te maken met die to-do-lijst). Ren jezelf niet voorbij en beteugel je neiging te overdrijven of zaken mooier voor te stellen dan ze zijn. Het vooruitzicht op de avond stemt je onverdeeld vrolijk. Het is fijn om te weten dat de goede sfeer in je familiekring is teruggekeerd.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 27-11-21

Je bent bezig met de planning voor een sociale activiteit, maar stuit op een gebrek aan enthousiasme bij anderen. Waar doe je het eigenlijk allemaal voor? Binnen jouw relatie wordt een breekbaar evenwicht mogelijk verstoord door de komst van een derde. Richt je aandacht op huiselijke zaken en de zorgen van de mensen die je lief hebt. Maak plannen om jouw woonvertrek op te knappen of bereid een vakantie voor. Misschien moet je iemand troosten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 27-11-21

Een ruzie breidt zich als een olievlek uit in je kennissenkring en ook jij dreigt er nu bij betrokken te raken. Laat je niet dwingen om partij te kiezen. Een oude droom kan plotseling weer in je bewustzijn opduiken. Het is nog niet te laat om hier iets mee te doen. Overleg eerst met je dierbaren. Schuif zaken niet op de lange baan, want dat veroorzaakt stress. Leg de feiten op tafel en maak keuzes als kinderen een toch al strak budget nog verder belasten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 27-11-21

Denk er eens over na om wat energie aan een goed doel te besteden en mensen te helpen die het minder goed getroffen hebben dan jij. Je ziet op tegen een verandering in je privéleven en zou het liefst alles bij het oude laten. Je krijgt de kans om te laten zien dat je iets hebt geleerd van oude fouten. Zie je overeenkomsten tussen vandaag en een situatie in het verleden? Dan heb je nu de vaardigheden in huis om te laten zien dat je weet hoe het moet.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 27-11-21

Sta niet toe dat anderen over jouw hoofd beslissingen nemen. Zorg dat men ook jouw wens respecteert. Eet niet al te veel tussendoortjes, want het is niet zo goed voor je figuur. Iemand zal je dit weekend de gelegenheid bieden om je hart te luchten. Grijp die kans met beide handen aan, je loopt hier al veel te lang in je eentje mee rond. Het wordt een heerlijke ervaring als je eens een keer iets moois kunt kopen zonder op de prijs te letten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 27-11-21

Je slaat (onbewust) via een omweg munt uit de pech van een ander en dat zit je niet lekker. Hier treft jou geen blaam, dus praat jezelf geen schuldgevoel aan. Misschien kun je wel iets doen om de situatie van die ander te verbeteren. Als jouw leven de afgelopen periode emotioneel is geweest kan dat nog even voortduren. Onzekerheid kan angstgevoelens opwekken en hoewel je bekend staat om jouw optimisme kunnen deze gevoelens overweldigend zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 27-11-21

Ieder van ons ziet het leven op zijn eigen manier en je zult het niet prettig vinden als anderen vast besloten lijken jou te adviseren hoe jij je leven moet inrichten. Laat tactvol weten dat jij je eigen zaken regelt. Het is een belangrijke dag. De sterren gaan zorgen voor een verschuiving en dat heb jij al lang voelen aankomen. De manier waarop je over de wereld denkt is totaal veranderd de afgelopen tijd. Die transformatie staat centraal.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 27-11-21

Voor rust en ontspanning is dit geen geschikte dag. Daar ben je veel te rusteloos voor. Doe hier dan ook iets mee. Zorg voor genoeg lichaamsbeweging of ga die ene nieuwe uitdaging aan. Beminden zijn meer bereid jou tegemoet te komen en dat verbetert de onderlinge relaties. Jij hebt zeer veel lichamelijke energie vandaag. Zorg dat je deze energie verbruikt. Ga in de tuin werken, sporten of iets anders doen. Blijf niet de hele dag met je hoofd werken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 27-11-21

Laat je emotioneel toch niet zo onder druk zetten. Kom op voor je eigen belangen. Als jij het ergens niet mee eens bent moet je dat (het liefst meteen) zeggen. Laat de boel niet escaleren. Je staat bij iemand in het krijt. Het is de hoogste tijd voor die wederdienst! Vandaag zul je alles minimaal twee keer moeten zeggen voordat mensen naar je luisteren. Een financiële kwestie vereist misschien dit weekend nog contact met een officiële instantie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 27-11-21

Je hebt dit weekend de neiging om te veel de nadruk te leggen op de negatieve aspecten van je leven. Probeer al die mooie zaken eens wat beter te belichten, want dat zijn er stiekem een heleboel! En daar mag je van genieten. Je zou je vandaag het liefst in een ver buitenland bevinden. Met dank aan de sterren denk je bovendien met weemoed terug aan plaatsen waar je ooit bent geweest. Zie het maar als een kans om nieuwe inspiratie op te doen!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 27-11-21

Vergeet je die ene boodschap niet? Het zou echt heel onhandig zijn als je er nu niet aan denkt. Je kent die persoon door en door en je weet dat je bepaalde zaken heel voorzichtig ter sprake moet brengen. De gezondheid van een naaste, waarschijnlijk een ouder familielid, baart je enigszins zorgen. Steek de ander eens een hart onder riem. Een kaartje is leuk, een bezoekje nog beter. Jij zult je daarna ook weer een heel stuk beter voelen.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...