Het is vandaag donderdag 7 december 2023

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 07-12-23

Geen superdag, maar het goede nieuws is, dat ook aan deze werkdag een einde komt. Doe rustig aan, denk na en maak je geen zorgen. Neem geen overhaaste besluiten, tenzij je ervan overtuigd bent dat zij de juiste zijn. Op liefdesvlak wordt het niet saai. Als single mag je een te gekke ontmoeting verwachten en heb je al een relatie, dan ligt er een romantische verrassing voor je op stapel. Je concentratie komt er iets onder te lijden.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Stier 07-12-23

Je voelt je vandaag een beetje onrustig en gejaagd. Als je even op de bank gaat zitten, heb je alweer het gevoel dat je eigenlijk iets zou moeten doen. Rustig aan! Je moet af en toe gewoon even opladen. En waarschijnlijk heb je de meeste klusjes al gedaan. Nu mag je even uitrusten. Er kunnen veranderingen optreden in jouw routine, al zul je die zelf gekozen hebben. De wens te sparen voor een bijzondere aankoop zal jouw leefwijze beïnvloeden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 07-12-23

Je bevind je in een fase van plannen maken, nadenken en zaaien. Het kan dus zo zijn dat je het gevoel hebt dat je er nog niet helemaal bent. Weet dat je geen dingen hoeft te doen om anderen tevreden te stellen. Je gaat vandaag als een wervelwind tekeer en de mensen om je heen kunnen je met geen mogelijkheid bijhouden. Laat je daar vooral niet door ophouden! Je wordt vandaag heen en weer geslingerd tussen huiselijke klussen en verplichtingen op je werk.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Kreeft 07-12-23

Je vindt het vandaag lastig om iedereen tevreden te houden. Houd daarom je hoofd koel en ga op zoek naar een goede balans (voor zover dat mogelijk is). Vandaag wordt je onderbewuste weer eens flink aangewakkerd. Gebruik je verbeeldingskracht, maar verlies je niet teveel in fantasieën. Hoewel je slim genoeg bent om het verschil te herkennen, heb je soms toch behoefte aan een realitycheck. Lukt je dat? Dan kun je heel mooie dingen bereiken!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 07-12-23

Dit zou zomaar eens een van de zwoelste dagen in maanden kunnen worden, dus maak er vooral iets heel bijzonders van. Zorg goed voor jezelf en voor de mensen van wie je houdt. Wil je er een romantische dag van maken, dan heb jij wel zo je ideeën. Het moet ook wel echt van jou afkomen. Anders kun je namelijk lang wachten. Als je gaat sporten, kun je iets te fanatiek zijn. Vergeet niet dat je rustig moet beginnen, om blessures te voorkomen.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Maagd 07-12-23

Je bent nu actiever en fanatieker dan de mensen om je heen en dat kan frustrerend gaan werken. Je weet maar korte tijd geduld op te brengen, daarna is het op. Trek je eigen plan, daarmee kom je het verst. En dan leveren je inspanningen tenminste wat op. Contacten zijn belangrijk, dus probeer je netwerk flink wat uit te breiden. Maak vervolgens ook verstandig gebruik van dat netwerk, houd contact met mensen. Je zult merken dat je dingen niet snel afleert.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 07-12-23

Je wordt er vandaag aan herinnerd dat het soms óók even om anderen draait. Hoe goed je het ook bedoelt, het kan niet altijd alleen maar over jouw wensen en plannen gaan. Een beetje geven, een beetje nemen. Jouw gedachten hebben de neiging alle kanten op te gaan, dus begin niet met werk dat veel concentratie vereist. Blijf thuis als je moeite hebt om weerstand te bieden aan de verleiding geld uit te geven. Sluit alles goed af als je toch het huis verlaat.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Schorpioen 07-12-23

Probeer vandaag zoveel mogelijk tijd alleen door te brengen als het je aan zelfvertrouwen ontbreekt en je geen behoefte hebt aan omgang met autoriteiten. Geloof in jouw talenten en expertise en maak jezelf niet wijs dat anderen meer kunnen dan jij. Iedereen heeft zijn onzekerheden. Je zit vandaag vol goede ideeën, je voert interessante gesprekken en alles wat je doet lijkt te lukken. Niets van te merken? Dat komt omdat alles zo gladjes verloopt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 07-12-23

Het is een zeer geschikte dag om jouw kennis te verbreden. Door te experimenteren en instructies aandachtig te lezen van een nieuw apparaat kun je jouw productiviteit vergroten. Een bijeenkomst verloopt goed, als je tenminste voor een beetje humor zorgt. Je begint vandaag al uitgeput aan de werkdag. Een verstoord dag-nachtritme is daar mogelijk de schuld van. Richt je op eenvoudige klusjes die toch ooit moeten gebeuren en ga vroeg naar bed.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Steenbok 07-12-23

Deze dag brengt je ontzettend veel energie! Dit wordt misschien wel de beste dag van de maand. Je gaat gemakkelijk om met allerlei soorten mensen en bent extra populair. Zorg dat je krijgt wat je hebben wilt. Jij bent normaal gesproken ook al scherp en snel, maar nu doen de sterren daar nog een schepje bovenop. Je briljante geest bereikt vandaag ongekende hoogten! De komende dagen mag je rekenen op waardevolle ideeën en ingevingen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 07-12-23

Je houdt er niet van dat anderen je beperkingen opleggen en als je de dingen niet kunt doen op je eigen manier, ben je geneigd de handdoek in de ring te gooien. Hoewel een verandering positief kan uitpakken, moet je opties regelen. Voor belangrijke kwesties en financiele zaken is dit een prima dag. Daar kun je nu al je tijd en aandacht aan schenken. Het levert je nu een optimaal rendement op. Voor ontspannen bezigheden is dit niet de meest geschikte tijd.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Vissen 07-12-23

Deze dag wordt alles behalve voorspelbaar. Dat komt omdat deze gevuld wordt met allerlei afspraken en ontmoetingen. Stel je gewoon zo flexibel mogelijk op, dan komt het helemaal goed. Je wilt iets kopen dat eigenlijk te duur is. Je hebt het vandaag erg druk met je werk of studie. Toch kun je het aan en je krijgt er zelfs energie van. Met je geld ga je nu een beetje te impulsief om. Dat kan wat minder, aangezien er wat hoge kosten aan zitten te komen.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulenten


Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...