Het is vandaag zondag 14 april 2024

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 14-04-24

Reageer niet te emotioneel als zich problemen voordoen. Winkelend kun je op de ideale outfit stuiten voor een feest waar je binnenkort naartoe gaat. Laat iets veranderen als het niet helemaal perfect is. Als je je best doet en een gezonder leefwijze aanneemt, komt er aan een slechte gewoonte snel een einde. Dat is erg belangrijk voor je gezondheid, maar ook goed voor jouw figuur. En dat komt goed uit, want je hebt een mooie gebeurtenis voor de deur staan.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Stier 14-04-24

Je bent dit weekend veel bezig met dromen. Logisch dus dat je een beetje slaperig en introvert bent. Je hebt weinig zin in verantwoordelijkheden en verplichtingen en dat is oké. Sta jezelf toe om uitgebreid te dagdromen. Het is een geluksdag voor vrijgezellen! Schreeuw die verliefde gevoelens maar van de daken, grote kans dat ze worden beantwoord. Je kunt vandaag onverwacht veel plezier beleven aan een ongewoon karweitje. Je hebt een uitstekende stemming.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 14-04-24

Die patstelling tussen jou en een dierbare kan dit weekend alleen door middel van een indringend gesprek onder vier ogen worden doorbroken. Wees volkomen eerlijk, houd niets achter. Een paar prachtige ogen of een verleidelijke glimlach kunnen je vlinders in je buik bezorgen. Als vrijgezel weet je wat je moet doen. Blijf niet wachten op die ene geniale inval. Dit project is tien procent inspiratie en negentig procent tránspiratie. Begin er gewoon aan.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Kreeft 14-04-24

Het moment is aangebroken om iets los te laten en dat kan een pijnlijk proces zijn. Deel je ervaringen met die ene persoon die iets soortgelijks heeft doorgemaakt. Je zwemt vandaag tegen de stroom in en dat kan erg vermoeiend zijn. Stiekem geniet je echter met volle teugen van dat recalcitrante gedrag. Vandaag kan een ontmoeting met een mysterieuze vreemdeling je helemaal in de war brengen. Vraag je eens af waarom je hart ineens zo wild tekeergaat.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 14-04-24

Wát er precies gezegd wordt is minder belangrijk dan hóé het gezegd wordt. Let goed op verborgen boodschappen. Ook lichaamstaal kan boekdelen spreken. Je hebt iemand die jou lang geleden verdriet heeft gedaan nog steeds niet vergeven. Het is tijd om een punt achter het verleden te zetten. Spreek met hem of haar af en ga samen wat drinken. Deze persoon heeft in jouw gedachten mythische proporties aangenomen, maar dat is helemaal niet zo in het echt.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Maagd 14-04-24

Je kunt je dit weekend erg storen aan de passieve houding van iemand in je directe nabijheid. Probeer de ander te motiveren door zelf het goede voorbeeld te geven. Het belooft een emotionele dag te worden. Zelfs de kleinste provocaties kunnen je kwaad, gefrustreerd of verdrietig maken. Natuurlijk ben je het liefst vrolijk en vriendelijk, maar het is toch verstandig om je gevoelens de vrije loop te laten. Dan ben je er des te sneller weer van af.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 14-04-24

Dit weekend staat in het teken van huis en familie. Vandaar dus dat je het liefst lekker thuisblijft. Voel je niet schuldig als je even niet zoveel zin hebt in veel mensen om je heen. Maak tijd vrij voor jezelf. Binnen gezinnen eisen kinderen vandaag een hoofdrol op, in positieve zin. Je hebt vandaag wat extra bevestiging nodig om in jezelf te blijven geloven. Aarzel niet om daar rechtstreeks om te vragen, maar kies wel de juiste mensen uit.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Schorpioen 14-04-24

Het kan een emotioneel weekend worden. Liefde lijkt bedreigend. Relaties komen op scherp te staan. Je speelt met vuur als je een willekeurig iemand op de hoogte brengt van jouw diepste gedachten. Je gedachten gaan in een cirkeltje rond en op deze manier zul je er niet uitkomen. Brainstormen met mensen die er heel anders over denken kan je helpen. Vandaag heb je het gevoel dat je wordt geleefd door anderen, maar dat is wat overdreven.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 14-04-24

Wanneer je dit weekend nieuwe apparaten gaat aanschaffen, wees dan extra kritisch. Het zou je namelijk wel eens wat problemen kunnen gaan opleveren. Haal vooral je schouders niet op over eventuele risico's. Deze dag zou explosies kunnen opleveren, maar ook je zelfvertrouwen flink kunnen oppeppen. Het is maar net hoe je de energie gebruikt. Creatie of destructie? De keuze is aan jou. Je kunt vandaag prima omgaan met communicatieproblemen.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Steenbok 14-04-24

Probeer al jouw negatieve gedachten om te zetten in positieve. Denk na als je ergens kritiek over krijgt. Misschien zit er wel een kern van waarheid in. Voorkom dat je het te druk hebt met het helpen van anderen. Besteed aandacht aan jezelf, probeer jouw eigen beste vriend te zijn. Na alles wat je de afgelopen tijd hebt overwonnen lach je om die kleine tegenslag. Gefeliciteerd, je hebt grote stappen gezet in je persoonlijke ontwikkeling!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 14-04-24

Als single ben je niet bepaald verlegen te noemen. Je stapt recht op je doel af en eigenlijk is hij of zij daar best van gecharmeerd. Zolang je niet dwingend wordt, kan dit geen kwaad. Als iemand boven de chaos kan uitstijgen, dan ben jij het wel. Stressen om communicatieproblemen? Je hebt wel betere dingen te doen dan dat. Je bent gezegend met genoeg geduld en wijsheid om in te zien dat het allemaal wel goed zal komen, uiteindelijk.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Vissen 14-04-24

De verborgen kant van je karakter komt vandaag bovendrijven. Vandaag voel je je extra introvert. Zó introvert zelfs dat je de telefoon het liefst laat rinkelen en onbeantwoorde e-mails onbeantwoord laat. Je bent veel bezig met werk en financiën. Dit weekend is een goed moment om je inkomsten te verhogen. Bovendien gaat het tempo van jouw leventje nu flink omhoog. De wereld ligt aan je voeten. Probeer daar iets heel moois van te maken!

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulenten


Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...