Het is vandaag donderdag 23 november 2017

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 23-11-17

Denk eens na over een ongebruikelijke studie waarin je je slimme en originele ideeën kwijt kunt. Als je iets echt wilt doen, moet je actie ondernemen. Het biedt in ieder geval perspectieven. In de ochtend kunnen er een paar dingen misgaan. Sommigen worden daar chagrijnig van, maar jij werkt je moeiteloos door eventuele tegenslagen heen. Moeilijkheden helpen je bij het perfectioneren van je ambities en strategie. Jij kunt daar wel het nut van inzien.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 23-11-17

Je partner wil meer spanning in jullie relatie. Het kost je best wat moeite om dat op te brengen. Je bent toch een beetje een rustige huismus. Forceer niets, doe alleen de dingen die bij je passen. Praat er met elkaar een keer goed over. Bedwing jouw neiging om je tegen alles en iedereen af te zetten. Wat leuk lijkt kan worden afgestraft. Neem geen risico’s; de kosmos houd rekening met ongelukken. Nonchalant omgaan met je eigen veiligheid wordt afgeraden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 23-11-17

Vandaag ben jij een echte charmeur. Je ontmoet veel sympathieke mensen en misschien lacht zelfs een romance jou toe. Kortom het wordt een heerlijke fijne en ontspannen dag voor je. Jij bent de geluksvogel van vandaag. Op het romantische vlak staat van alles te gebeuren. Je voelt je opperbest en dat straal je ook uit. Blijf maar lekker op die grote roze wolk hangen. Als jij toegeeft dat een ander gelijk heeft, betekent dat nog niet dat je verloren hebt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 23-11-17

De sterren staan vandaag in het teken van huiselijkheid. Belangrijk dus om uit te rusten en lekker thuis te zijn met dierbaren. Kun je een dagje vanuit je bed werken? Vooral doen. Hoe minder je de deur uit hoeft, hoe beter. Werk kan opzienbarend vorderen. Extra inspanning wordt hoger beloond dan je dacht. Als jij je zorgen maakt over jouw baan is dit het moment om naar iets anders uit te zien. Hartsaangelegenheden liggen gevoelig; beheers je.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 23-11-17

Met deze uitstraling is het moeilijk om jou over het hoofd te zien. Als single scoor je gegarandeerd. Als je zin hebt om te gaan studeren of een cursus op te pakken, doe het dan nu. Je wordt vandaag heen en weer getrokken tussen de kleinste details en het grotere geheel. Probeer het beste van beide kanten mee te pikken. Je kunt enorm veel voor elkaar krijgen als je steeds switcht tussen je doelen en dromen en de praktische uitvoering ervan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 23-11-17

Je hebt wat vrije tijd, maar je hebt de bijbehorende modus nog niet gevonden. Je raast door je huis alsof je leven ervan afhangt. Sta eens stil bij je gedrag, durf wat time off te nemen. Normaal gesproken ben jij altijd heel vriendelijk en meegaand, maar vandaag zit je ineens vol uitgesproken meningen die je koste wat het kost wilt delen met de mensen om je heen. Niets mis met passie en overtuiging, maar pas op dat je het anderen niet de strot door duwt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 23-11-17

Je bent voor vrienden en collega’s iemand waar ze echt op kunnen bouwen en dat levert je veel complimenten op. Je hebt de neiging te veel hooi op je vork te nemen. Pas daarmee op, want je energiereserves raken zo op. Er heerst een positieve stemming voor jouw carrière en ambities. Er kan zich een kans voordoen op een baan, huis of ander vastgoed. Je kunt in een leidinggevende positie worden gedwongen, dit belooft een gouden kans voor je te worden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 23-11-17

Jij denkt de laatste tijd een beetje te veel aan je eigen doelen in het leven en walst daarbij over de doelen en ideeën van je partner heen. Jouw partner zal dat niet lang meer tolereren. Je bent gewaarschuwd. Spanningen die worden veroorzaakt door tegenstrijdige opvattingen kunnen jou uit jouw doen brengen. Blijf ver van situaties die kunnen escaleren. Vat datgene wat mensen zeggen en doen niet te persoonlijk op. Blijf in contact met familie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 23-11-17

Je bent vandaag geneigd tot wat luiheid. Ben je normaal niet zo actief, dan ben je zelfs geneigd helemaal niets meer te doen. Ben je wel actief, dan zul jij jezelf iets meer ontspanning gunnen. Dit wordt zo’n dag waarvan niet te voorspellen valt of hij gunstig of ongunstig uitvalt. Houd het hoofd erbij en maak van tevoren voldoende plannen. Maak geen ruzie met mensen die macht uitoefenen en neem wat ze zeggen met een korreltje zout.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 23-11-17

Jouw geheimzinnigheid is een wapen dat jij graag gebruikt. Vandaag mist het zijn werking in ieder geval niet. Je hebt een grote aantrekkingskracht en als jij uit bent op een flirt heb je goede kansen. Je zult er zin in hebben een persoonlijk project van de grond te tillen. De sterren zullen je helpen de dingen te volbrengen die belangrijk voor jou zijn. Je zult indruk maken, nu jij de wereld kunt laten zien waartoe je in staat bent.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 23-11-17

Het voelt nu misschien nog niet zo, maar er zijn fantastische kansen en mogelijkheden op komst. Dat heeft alles te maken met de sterren. Stel je open voor de gevoelens en gedachten die voorbijkomen (zónder erover te oordelen). In de werksfeer verloopt vandaag alles op rolletjes. Je maakt grote vorderingen en je brengt je ideeën op een zeer sympathieke manier. Je collega's lopen dan ook helemaal weg met je en zijn bereid voor je door het vuur te gaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 23-11-17

Jij wilt al een tijdje iemand om een gunst vragen maar je hebt gewoonweg de moed niet. Je hoeft niet bang te zijn, vandaag doet zich het juiste ogenblik voor. En wat kan er nou helemaal misgaan? Wat later op de dag maken de sterren ruzie, en dat kan de hele dag lang spanningen en onenigheden veroorzaken. Weet dat je de keus hebt om daar een andere, eigen draai aan te geven. Alle conflicten beginnen in eerste instantie in je eigen hoofd.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

lenormand Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...