Het is vandaag zondag 26 januari 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 26-01-20

Een bepaalde situatie vergt vandaag erg veel van je geduld. Je hebt de neiging om uit je vel te springen, maar uiteindelijk zul je meer bereiken wanneer je je nu even gedeisd houdt. Als je het gevoel hebt dat ergens iets niet klopt, luister dan naar je intuïtie. Misschien kun je er nog niet de vinger op leggen wat er nou precies aan de hand is, maar wees bedacht op onverwachte dingen. Het kan heel goed zijn dat er helemaal geen kwade opzet in het spel is, maar probeer uit te vinden wat iemands bedoelingen zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 26-01-20

Je bent zo verwikkeld in bepaalde dingen, dat je te weinig aandacht hebt voor de dingen die er toe doen. Denk bijvoorbeeld aan je relatie, of aan een goede vriend of vriendin. Wanneer je straks je ogen weer open hebt, zie je dat er dingen veranderd zijn. Dat had je liever niet gewild. Tijd dus om nu alvast actie te ondernemen en je eigen gedrag te veranderen. Dat heb je toch echt zelf in de hand.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 26-01-20

Je bent er de laatste tijd niet helemaal bij met je hoofd, maar vandaag bereik je daarin toch wel het toppunt. Daardoor zou je nog wel eens iets kunnen kwijtraken. Je bent zo druk bezig met andere zaken, dat je andere dingen uit het oog verliest. Je legt bijvoorbeeld iets op het dak van de auto, maar je rijdt zo weg, of je vergeet je portemonnee bij de kassa. Je kunt dit echter ook figuurlijk opvatten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 26-01-20

Maak geen al te grootse plannen en wacht jouw moment af. Wanneer dat is, merk je vanzelf. Er wordt jou dan een mooie kans aangeboden. Het is alleen aan jou om die kans dan ook te grijpen. Maak een slimme zet, je krijgt daarvoor misschien wat handige informatie toegespeeld. Zet op dat moment je principes een klein beetje opzij. De brutalen hebben namelijk de halve wereld.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 26-01-20

De laatste tijd staan de dingen een beetje stil en dat heeft natuurlijk een reden. Er zijn dingen in jezelf waar je eerst aan moet werken. Het is dan ook geen goed moment om dingen te bouwen. Dat kan invloed hebben op het in elkaar zetten van een bouwpakket, maar dit is ook niet de tijd om je carrière een boost te geven. Het is het beste om gewoon even te doen wat je altijd doet.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 26-01-20

Iemand in je omgeving doet zomaar iets aardigs voor je. Dat is heel leuk, maar het kan best zo zijn dat er een addertje onder het gras schuilt. Neem het gebaar vriendelijk aan, maar blijf toch kritisch. Het zal je later wel duidelijk worden wat er achter zat. Als iemand je uit balans probeert te brengen, blijf dan toch stevig in je schoenen staan. Het is even lastig, maar zeker noodzakelijk voor je zelfvertrouwen. Houd goed in de gaten dat je je eigen grenzen niet overschrijdt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 26-01-20

Wanneer je collega's in tijdnood komen, help ze dan een handje. Zeker als jij je werk allemaal keurig af hebt. Het zorgt ook voor een betere sfeer op de werkvloer als het niet 'ieder voor zich' is. Een hecht team is altijd gezelliger en het is ook stuk makkelijker om mee te werken. Je zoekt nu graag hectische situaties op, want je kunt geen rust in hoofd of in je lijf krijgen. Probeer eens om jezelf in het zweet te werken in de sportschool. Dan kun je 's avonds uitgeput je bed in stappen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 26-01-20

Je zit al een hele tijd tegen dat moeilijke telefoontje aan te hikken. Pak gewoon de telefoon en stel het niet langer uit. Wanneer je eenmaal aan het praten bent, komt het vanzelf. Wanneer je ophangt, zul je merken dat je je een stuk meer opgelucht voelt. Wanneer je iemand tegenkomt die je erg leuk vindt, neem dan rustig de tijd. Als je dit langzaam laat ontplooien, zou het wel eens iets heel moois kunnen worden. Wil je een goede band scheppen, dan moet je het niet overhaasten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 26-01-20

Probeer zorgvuldig je tijd in te delen, want je krijgt te maken met allerlei dingen die snel afgerond moeten worden. Als je een moeilijk beslissing moet nemen, mag je er gerust nog een nachtje over slapen. Als je alles nog een keer goed overdenkt, kom je er vast wel uit. Voor de liefde ziet het er gunstig uit. Je weet namelijk precies hoe je van sommige situaties gebruik moet maken. Je zet jezelf krachtig neer en je hebt veel doorzettingsvermogen. En je kunt nu gemakkelijk voor iemand vallen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 26-01-20

Hoe snel je normaal gesproken bent met van alles en nog wat, vandaag wil het gewoon niet lukken. En dat is ook niet erg, soms heb je gewoon even geen topdag. Probeer toch voor jezelf op te komen als iemand je ergens vals van beschuldigt. Want je maakt niet eens aanstalten om in actie te komen. Normaal gesproken kom je namelijk meteen voor jezelf op. Graaf even diep en haal die activist in jezelf weer naar boven. Gelukkig kun je deze vervelende dag snel weer van je af slapen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 26-01-20

Je bent met je hoofd even helemaal ergens anders. Je vertoeft namelijk in de wolken. Dat geeft je een fantastisch gevoel, maar probeer toch bij de realiteit te blijven. Het echte leven is namelijk niet zo mooi als jouw fantasiewereld. Je hebt zin om iets nieuws te beginnen en daar is eigenlijk helemaal niks op tegen. Pas echter wel op je portemonnee. Een onderneming moet je namelijk niet onnodig veel geld gaan kosten. Probeer ook open te staan voor de ideeën van anderen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 26-01-20

Wanneer er problemen zijn op je werk, kan dat je humeur aardig verpesten. Misschien vind je je werk gewoon niet zo leuk meer. Probeer dat dan op te lossen en neem de rottigheid zo min mogelijk mee naar huis. Een tijdje geleden heb je wat mooie plannen gemaakt en het lijkt erop dat dat ook niet helemaal gaat worden wat je er van had gedacht. Je hebt de neiging om die frustraties uit te leven op degenen die dichtbij je staan. Praat erover, maar probeer je niet af te reageren.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...