Het is vandaag woensdag 22 maart 2023

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 22-03-23

Verzorg je lichaam vandaag extra goed. Maak bijvoorbeeld eens wat vaker een wandeling en verleng jouw abonnement van een sportschool of club. Op je werk kun je moeite hebben met veranderingen op de werkvloer. Binnen gezinnen worden de onderlinge verhoudingen op scherp gezet. Je loopt altijd tegen kleine dingen aan die moeten gebeuren. Toch kun je binnenkort de grote plannen waar je al een tijdje mee rondloopt gaan verwezenlijken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 22-03-23

Je hoort iemand praten over bepaalde dingen en daar raak je zelf helemaal door geënthousiasmeerd. Je bent helemaal in je element. Je snakt naar avontuur, naar verre reizen, naar nieuwe filosofieën en perspectieven ook. Alles is leuker als je het vanuit nieuwsgierigheid beleeft. Ga dus jouw avonturiersneus achterna. Het lijkt net of je een aantal dingen mooi hebt opgelost, of achter je hebt gelaten. Helaas is dat schijn, je probeert een scherm op te bouwen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 22-03-23

Je mag best fantaseren over de toekomst. Wat wil je bereiken en hoe ga je dat doen? Als je dat voor ogen hebt, ga er dan mee aan de slag. Als het moeilijk wordt, geef dan niet op. Een snelle dag met interessante keuzes. Je staat stil bij een bepaalde periode of gebeurtenis. Als je daar objectief naar kijkt, zul je merken dat je er niets aan kon doen. Trek jezelf dus uit dit gat en wees trots. Doe vandaag waar je de vorige week niet aan toe bent gekomen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 22-03-23

Je kunt de aandacht trekken van een invloedrijk iemand of prestigieuze organisatie. Beide zijn nuttig voor jouw carrière. Een geschikte dag voor onderzoek en naslag; wat je vindt zal je verbazen. Bazuin geen familiegeheimen rond, dat wordt je niet in dank afgenomen. Goed communiceren zal weinig moeite kosten. Je bent nieuwsgierig van aard en inventief; ideeën borrelen voortdurend in je op. Gebruik je vrije tijd voor de zaken die op je verlanglijst staan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 22-03-23

Deze dag staat in het teken van werk, werk, werk. Grote kans dat je agenda haast uit z'n voegen barst. Check zo nu en dan even je to-do-lijst om te voorkomen dat je dingen vergeet. En vooral ook: blijven ademhalen, dan komt het vanzelf goed. De mensen om je heen zullen merken dat je niet lekker in je vel zit en dat zal ze afschrikken. Laat je dus niet meer tegenhouden door je angsten, maar wees lekker je eigen, leuke, zelf. Dat is een stuk relaxter.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 22-03-23

Wachten: jij hebt er maar een hekel aan. Je wilt al tijden van tevoren weten of je noeste arbeid vruchten af gaat werpen of niet. Vandaag zul je echter toch echt geduldig moeten zijn, maar dat is meer een strategische actie. Je uitspraken zijn wat tactloos. Op het werk levert dat geen problemen op, thuis wel. Let dus op hoe je dingen brengt. Zorg dat je geregeld een moment voor jezelf hebt. Soms gaan dingen niet zoals gepland. Raak dan niet in paniek.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 22-03-23

Deze dag brengt hoop en vreugde, vooral op relatiegebied. Je krijgt de mogelijkheid om je liefdesleven te verbeteren. Met beide handen grijpen, die kans. Het is een prima moment om je hals over kop in iets nieuws te storten. Dat houdt de liefde spannend namelijk. Je krijgt hulp aangeboden terwijl je jezelf nog niet eens bewust was dat je die nodig had. Voel je je hierdoor opgelaten? Laat het toch maar over je heenkomen, want blijkbaar heb je het verdiend.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 22-03-23

Je hebt genoeg energie om alles voor elkaar te krijgen. Daarna tot rust komen kan moeilijker zijn. Je krijgt jezelf maar in één versnelling, en dat is de vijfde. Je bent erg met je carrière bezig, wat je stimuleert om met ambities aan de slag te gaan. Emotionele spanning kan je remmen in het uitdrukken van je gevoelens. Schrijf van je af waar je mee zit, dan kun je zeggen wat je dwarszit, zonder te worden onderbroken. Maak geen ruzie over verplichtingen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 22-03-23

Het lijkt of je alles tegelijk wilt doen. Je hebt daar ook de energie voor. Toch is het verstandiger om de dingen één voor één aan te pakken en af te handelen, omdat je anders op door de bomen het bos niet meer ziet. Onderneem eens wat meer samen met je vriend of vriendin en spreek je plannen van tevoren goed door. Luister naar je innerlijke stem, die zal je vertellen wat je in je huidige situatie moet doen. Neem niet teveel risico's vandaag.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 22-03-23

Je relatie krijgt veel aandacht in de positieve zin. Je bent graag bij je partner en dat is geheel wederzijds. Reken op romantiek. Als single is de kans groot dat je een date scoort. Buig je nog even over de planning voor een aanstaand evenement, want afspraken dreigen in de knoop te komen. Een berichtje kan je blij maken. Er staan zorgen en spanningen op het programma. Sociale situaties die normaal gesproken moeiteloos verlopen, leveren nu problemen op.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 22-03-23

Probeer alles niet zo persoonlijk op te vatten. Mensen hebben gewoon de neiging om hun hakken in het zand te zetten. Wacht geduldig af totdat de wervelwinden zijn gaan liggen. Heb je vandaag even niet zoveel zin in veel mensen om je heen? Dat kan kloppen. Neem de tijd om na te denken over wat je wilt bereiken. Probeer die jongere persoon wat meer los te laten. De ander moet ook voor zichzelf leren opkomen, dus neem hem of haar niet steeds in bescherming.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 22-03-23

Een niet-alledaagse gebeurtenis wakkert je belangstelling voor een bepaald spiritueel onderwerp aan. Zoek om te beginnen eens op internet naar wat meer informatie. Iemand in je vrienden- of kennissenkring zorgt momenteel voor heel veel onrust. Door samen met de anderen één blok te vormen kun je ruzie nog voorkomen. Om succes te behalen zul je extra energie moeten inzetten. Jouw verantwoordelijkheden kunnen voor stress en vermoeidheid zorgen.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...