Het is vandaag zaterdag 24 augustus 2019

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 24-08-19

Je dromen over liefde komen tot je verbazing helemaal uit…. De liefde klopt weer bij je aan en je staat meteen in vuur en vlam. Rammen met een relatie zijn smoorverliefd op hun partner en tonen dat ook met veel verve na een romantisch avondje. De singles zijn heel druk bezig met hun fysieke gesteldheid. Ze schrijven zich in voor een cursus tennis of joggen of sporten een eind weg om toch maar fit te blijven. En onderweg komen ze misschien toch wel een leuke man/vrouw tegen?

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 24-08-19

Je komt aanzetten met een bijzonder ingenieus idee. Maar je partner vindt je veel te zelfvoldaan. Hij/zij lacht je uit om je (in zijn of haar ogen) onbereikbare plannen. En al ben je teleurgesteld in zijn/haar reactie, toch geef je niet toe. Je vindt dat er nog heel wat onderwerpen zijn die je zou willen bestuderen en dat doe je dan ook. Al zijn er Stiertjes die zich alleen maar interesseren voor het onderwerp liefde. Daar draait het dan bij hen vandaag ook allemaal om!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 24-08-19

In je carrière mag je niets aan het toeval overlaten. Je staat voor een keuze en je zult belangrijke beslissingen moeten nemen. Opgepast dat je geen fouten maakt! Maar je bent zo hard aan het werk, dat je de essentie uit het oog verliest en daardoor ook je doel: gelukkig samenzijn. Het huishouden staat op zijn kop en je partner, kinderen, hond of kat voelen zich een beetje aan hun lot overgelaten. Tijd om wat leuks te gaan plannen! Neemt ze mee naar een pretpark, of een leuke tent.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 24-08-19

Je inkomsten nemen toe en je kunt zelfs een appeltje voor de dorst opzij leggen. Toch kost je huishouden handenvol geld en je piekert je suf hoe je al die rekeningen moet betalen. Het wordt hoog tijd dat je de koppen bij elkaar steekt en je budget in evenwicht brengt. Op familiair gebied moet je nog een en ander doorworstelen voor zich daar een oplossing aanbiedt. Toch laat je je hoofd niet zakken. Dat heeft alles te maken met die lieve en begripvolle man/vrouw in je omgeving.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 24-08-19

Vandaag kan een intrigerende ontmoeting plaatsvinden waarvan je helemaal de kluts kwijt raakt. Op het werk heb je het gevoel dat je wat wordt afgeremd. Ga eens praten met je baas of collega’s. Op die wijze ruim je misverstanden op. Neem geen risico op financieel gebied want dat wordt meteen afgestraft. Je zult impopulaire maatregelen moeten nemen om je budget rond te krijgen. Je gezin is het niet met je eens. Tja, je hebt ze dan ook een beetje verwend.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 24-08-19

Je hebt een scherpe tong vandaag. Als iemand in je vaarwater komt, dan krijgt die de wind van voren. Al ben je over het algemeen tevreden met de gang van zaken. Daar heeft de liefde ook wat mee te maken. Single Maagd heeft haar zinnen gezet op iemand met een magnetische aantrekkingskracht. Gehuwde Maagd koopt een geschenkje voor zijn/haar partner of verrast die met een leuke attentie. In de armen van je geliefde kom je dan ook helemaal tot rust.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 24-08-19

Een reisbrochure doet je dromen van een mooie reis. Samen met je partner buig je je over verre reisdoelen. Maar laat je budget dat wel toe? Wat minder ver, kan ook leuk zijn. Trouwens, financieel zit je nogal moeilijk! Je bent gewoon bang in een sleur terecht te komen en wil een keer eens iets helemaal anders doen. Je omgeving kijkt ervan op en stelt zich vragen. Niets van aantrekken. Breng gerust kleur in je leven! En sommige Weegschalen zijn bijzonder sexy vandaag!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 24-08-19

Vrouwelijke Schorpioenen hebben geluk in de liefde. Over het algemeen is deze dag positief voor de Schorpioen. Je krijgt succes op een moment dat je dat helemaal niet verwacht. Toch moet je oppassen dat je niet teveel gaat zweven. Sommige Schorpioenen staan niet helemaal met beide benen op de grond. Ze dromen over liefde, over hun geliefde of koesteren romantische dromen die niet helemaal realistisch zijn. Een beetje nuchterheid is hier wel op zijn plaats!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 24-08-19

Je hebt zoveel plannen die je nog zou willen verwezenlijken, maar je verliest zo’n beetje de essentie uit het hoofd. Financieel moet het ook nog kunnen! Je partner maakt zich daar zorgen over. Door eindeloos gepraat kom je geen meter verder. Je krijgt op je kop van je partner. Hij/zij heeft kritiek op je levensstijl. Stop met roken, of geef meer aandacht aan gezonde voeding. Je laat het maar even over je heengaan. ’s Avonds krijg je eindelijk de kans om een en ander uit te praten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 24-08-19

Je voelt je wat gevangen in de situatie. Binnenkort komt er meer zekerheid. Je popelt om je mening te geven over een bepaalde kwestie, maar je zult er beter aan doen om je er helemaal niet in te mengen. Houd je mening voor je! Geniet gewoon van wat er jou vandaag geboden wordt en dat is heel wat! Je wordt omringd door lieve mensen die het goed met je voor hebben en dat ook tonen! Er is een tijd van werken, maar ook van genieten. Dat vergeet jij wel eens!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 24-08-19

Je initiatieven worden op je werk door je baas en collega’s op prijs gesteld. Je verstand staat op scherp en je werkt nieuwe mogelijkheden uit, die je geen windeieren zullen leggen in de toekomst. Je wordt geprezen om je betrouwbaar financieel beleid. Maar thuis zwijg je over bepaalde zaken die in je werk bezig zijn tegen je partner en die voelt dat aan. Je doet zo onhandig dat er nu achterdocht gerezen is. Ruim dat misverstand of onbegrip tussen jullie beiden op!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 24-08-19

Je krijgt de kans om een betere koers te gaan varen in de toekomst, dan tot nog toe het geval was. Maar mensen in je buurt krijgen het op hun heupen van je voortdurende gepieker. Soms voel je je wat onzeker in de liefde. Je verlangt naar een veilig nestje en meer geborgenheid in de relatie. En daar zit het addertje onder het gras! Een reis alleen met z’n beidjes zou meer rust en vrede kunnen brengen in je relatie. Wees niet bang, alles komt toch nog goed bij jou!

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...