Het is vandaag donderdag 25 april 2019

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 25-04-19

Je staat niet bepaald bekend om je tactvolle woordkeuze. Maar vandaag maak je het wel heel bont. Juist als je partner het totaal niet kan gebruiken, ben je iets te eerlijk. Op je werk of op school heb je het druk. Wil je migraine voorkomen, loop dan niet te hard van stapel. Je wilt altijd graag geld besparen, maar doe wel de noodzakelijke dingen. Ga dus niet bezuinigen op voedsel, reparaties of dringende zaken. Probeer dus een kleine reserve op te bouwen, dan weet je dat je in die zaken altijd voorzien bent.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 25-04-19

Je twijfelt over de richting die jouw relatie in moet slaan. Eigenlijk heb je twee verschillende richtingen op het oog. Helaas kun je niet alles hebben wat je wilt. Als single scoor je met gemak. Je warme en vriendelijke optreden maakt je aantrekkelijk. Je hebt in je relatie een enorme behoefte aan aandacht. Gelukkig geef je ook genoeg terug. Je haar is je mooiste bezit. Daar ben je meer dan trots op. Toch besteed je vandaag iets teveel tijd aan je uiterlijk.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 25-04-19

Je partner is op dit moment erg belangrijk voor je. Je hunkert naar aandacht en extra tijd met hem of haar. Je hebt het helemaal zelf in handen. Je wilt the real deal, maar die dient zich niet aan. Gelukkig zit je voor de rest prima in je vel. Er zijn zoveel dingen die je samen met iemand kunt ondernemen. Het gaat puur om het samenzijn, werkelijk contact met elkaar hebben. Je hebt een paar (lichamelijke) klachten die de komende tijd een grote rol kunnen gaan spelen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 25-04-19

Je kunt je niet eeuwig blijven aanpassen, want daar word je doodmoe van. Ga dus wat vaker uit van je eigen mening en van je eigen smaak. Je bent toch geen meeloper? Een ingeving stelt je in staat professioneel te scoren vóór anderen door hebben wat er gaande is. Werken of studeren staat tijdelijk op een laag pitje. Ook heb je een enorme behoefte aan lichamelijk contact. Kijk je liefje maar eens diep in de ogen; hopelijk zit die rugmassage er dan wel in. Stel voor jezelf een doel en probeer dat steeds in gedachten te houden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 25-04-19

Je relatie vraagt aandacht. Helaas heb je dat deels aan jezelf te danken. Je bent te vaak weggerend voor de problemen. Nu krijg je de kans om ze op te lossen. Linksom of rechtsom. Als single wil je juist alleen zijn. Je hebt nu gewoon geen behoefte aan een partner. Je betrouwbare onderbuikgevoel is even niet beschikbaar. Planeet Neptunus is hiervan de oorzaak. Dit kan nog wel tot morgen duren. Neem geen risico, vraag gewoon wat er aan de hand is.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 25-04-19

Je hebt het druk met van alles en nog wat en eigenlijk kun je die nieuwe dingen er allemaal niet bij hebben. Accepteer dat het op een ander tijdstip zal moeten gebeuren. Stel voor jezelf bijvoorbeeld een deadline, dan kun je er naartoe leven. Je bent toe aan een vernieuwing. Je uiterlijk en je woonkamer zijn het eerste aan de beurt. Je wilt een meningsverschil de wereld uit helpen. Doe dit nu. De planeten staan er gunstig voor. Je geniet van de mensen om je heen. Je vindt dat je erg geboft hebt wat dat betreft.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 25-04-19

Er zijn mensen die graag iets voor je willen betekenen. Het gevoel dat je er alleen voor staat is dus niet gegrond. Misschien kun jij ook eens wat vaker een helpende hand uitsteken. Je neigt naar extravagantie. Je bent bijvoorbeeld veel te gul met je geld. Voor je het weet is het op. Er kan vandaag door veel mensen een beroep op je gedaan worden. Ga niet overal in mee, je kunt jezelf niet opsplitsen. De dingen die je doet, die op geven en nemen, een goed humeur en openheid berusten, verlopen gunstig.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 25-04-19

Op je werk of op school is iemand niet helemaal eerlijk. Je krijgt een heel lief cadeautje van iemand die je zeer na staat. Je had het niet verwacht en daarom word je overmand door emoties. Je vindt het geweldig dat iemand zo aan jou denkt. Misschien kun je een keer zoiets terugdoen voor hem of haar. Op je werk ben je super. Dat maakt van jou een geweldige collega. Van de complimentjes groei je.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 25-04-19

Je hoeft niet iedereen het werk uit handen te nemen. Het is super dat je iedereen wilt helpen, maar overdrijven is ook een kunst. Dat houd je ook nooit vol. Problemen ken je vandaag niet. Met je vlotte babbel heb je in no time een oplossing of een helpende hand. Vandaag staat in het thema van 'net niet klaar'. Alles ligt binnen handbereik, maar je komt er net niet. Dat is misschien nog wel veel frustrerender dan 'bij lange na niet klaar'. Probeer toch zo ver mogelijk te komen en doe het daar dan mee.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 25-04-19

Op school of op je werk krijg je een flinke aanvaring. Trek je niet meteen terug, ga de confrontatie aan om het voorval uit je systeem te krijgen. Anders heb je daar nog weken last van. Misschien gaat je auto kapot of krijg je problemen in het verkeer. Je hecht misschien erg veel waarde aan je eigenheid, maar denk ook aan de belangen van anderen. Wanneer er mensen afhankelijk van jou zijn, wees er dan aardig voor. Jij zou het ook niet fijn vinden om een beetje rondgecommandeerd te worden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 25-04-19

Wanneer iemand het je vaak lastig maakt, mag je diegene best eens de waarheid vertellen. Je hoeft je echt niet altijd op je kop te laten zitten, jij hebt ook recht van spreken. Wees dus wat vaker wat meer assertief, dan krop je veel minder op. Dat is veel beter voor je dan al dat binnenvetten. Ga dit keer eens niet bij de pakken neerzitten. Dit gaat je gewoon lukken. Probeer je dat elke dag opnieuw in te prenten, dan volgen de acties vanzelf.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 25-04-19

Als single baal je. Die one night stands doen het niet meer voor je. Je wilt de ware ontmoeten en stort je wanhopig in het uitgaansleven. Houd goed in de gaten dat je de liefde helaas niet kunt forceren. Wat uitgaven betreft ben je roekeloos bezig. Natuurlijk is de verleiding groot, maar op deze manier ga je onderuit. Je hebt een verrassing voor je partner en dat terwijl je die romantische kant van jezelf bijna nooit laat zien. Als single kun je erop rekenen dat je scoort.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...