Het is vandaag maandag 23 april 2018

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 23-04-18

Het is tijd voor de grote schoonmaak. Misschien heb je de afgelopen tijd je huishoudelijke taken wat laten versloffen. Helaas lossen deze dingen zich niet vanzelf op, je moet het allemaal zelf doen. Trek er dus een dag voor uit en sla eens flink aan het poetsen. Je krijgt eindelijk de ruimte om te zien dat niet alles snel moet gebeuren. Het moet vooral goed gebeuren. En dat doe je nou eenmaal niet één, twee, drie. Trek hier een les uit voor in de toekomst.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 23-04-18

Wat gebeurd is, is gebeurd en dat was dus voordat je partner en jij samen waren. Eigenlijk heeft het niets te maken met jullie relatie. Laat het dus geen obstakel worden. Wees alert, iemand in je omgeving heeft namelijk hulp nodig. Help die persoon dan ook. Je hoort vandaag iets waar jij je voordeel mee kunt doen. Wees dus wat alerter dan gewoonlijk.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 23-04-18

Je hebt het helemaal gehad met je image, je uiterlijk. Je vindt dat het tijd is voor een rigoureuze metamorfose. Bijvoorbeeld een ander kapsel, of een andere haarkleur. Je hebt zin om te gaan winkelen en je een nieuwe stijl aan te meten. Dat is allemaal prima, maar sla je er niet een beetje te ver in door? Je zou met je partner ruzie kunnen krijgen over vorige relaties. Laat je daar echter niet teveel in meeslepen. Je kunt de tijd niet terugdraaien en dus ook niets veranderen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 23-04-18

Ga eens stappen in een andere stad, of pas je ritme een keertje aan. Verandering van spijs doet immers eten. Zo geldt het ook in het dagelijks leven. Wanneer je nieuwe ritme niet bevalt, verlang je des te harder naar je oude vertrouwde leventje. Als je niet weet wat je moet doen, is het verstandig om een overzicht te maken. Dat zal je het nodige inzicht verschaffen. En een duidelijke structuur geven.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 23-04-18

Bepaalde zaken moet je nu dringend regelen. Misschien ga je binnenkort verhuizen. Heb je dan wel aan alle verhuisberichten gedacht? En heb je alles geregeld wat betreft elektriciteit, televisie of internet? Het kan ook zijn dat je een rekening bent vergeten te betalen. Kijk het maar eens goed na. Alsof de duivel ermee speelt, heeft iemand hulp nodig terwijl jij daar geen zin in hebt. Misschien gaat het om iemand die in z'n eentje zielig zit te zijn. Drie keer raden wie deze ronde voor moeder Theresa mag spelen. Maar ja, het levert wel weer punten op.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 23-04-18

Ga niet eigenwijs en lekker contrair aan de gang als je van iemand advies krijgt. Je volgt dat advies alleen maar niet op omdat je geen zin hebt om te luisteren. Het verhaal bevalt je niet en daar zul jij vast jouw redenen voor hebben. Maar je krijgt wel degelijk een heel zinnige tip, en om het niet op te volgen omdat het je teveel moeite kost… is dat nou handig? Je bent erg opgelucht. Je verwachtte nogal slecht nieuws, maar dat valt achteraf toch ontzettend mee

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 23-04-18

Kijk vandaag uit met gloeiende voorwerpen of conversaties. Het kan zijn dat je je mond brandt aan te hete koffie of thee, of een verhitte discussie. Misschien draai je ergens een peertje uit dat je niet lang genoeg hebt laten afkoelen. Het is dus uitkijken geblazen. Wees niet te behoudend, want er is niets dat jou tegenhoudt om er iets leuks van te maken. Doe in groepsverband niet zomaar alles wat ze vragen, je moet het zelf ook nog een beetje gezellig hebben.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 23-04-18

Breng eens wat variatie aan, dat maakt je leven meteen een stuk spannender. Nodig bijvoorbeeld eens wat mensen uit om bij je te komen eten, in plaats van in je eentje voor de televisie te dineren. Je hebt heel wat plannen en het wordt passen en meten om ze ook allemaal daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Je krijgt het lekker druk en dat vind je helemaal fantastisch!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 23-04-18

Bepaalde personen uit het verleden kunnen jouw gemoedstoestand vandaag erg beïnvloeden. Misschien kom je iemand tegen die je al lang niet meer hebt gesproken en raken jullie geanimeerd in gesprek over vroeger tijden. Helaas kan het ook wat minder positief zijn. Er zou vandaag van alles kunnen gebeuren, wees dus voorzichtig. Je kunt niet alles voorkomen, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 23-04-18

Doe toch eens iets met de dingen waarvan jij stiekem vindt, dat ze een beetje afwijken van jouw normale koers. Om die dingen gaat het juist. Je hebt maar weinig zin om naar dat evenement of etentje te gaan. Het is verstandig om je daar even overheen te zetten, je aanwezigheid wordt namelijk zeer gewaardeerd. Daardoor voel jij je na afloop ook weer een stuk beter.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 23-04-18

Je hebt de laatste tijd de neiging om veel ongezonde voeding tot je te nemen. Het is snel en gemakkelijk en dus ook zeer verleidelijk. Het is echter niet zo goed voor je lichaam. Probeer wat vaker de tijd te nemen om te koken met verse producten en bij voorkeur veel groenten. Het is tijd om jouw intuïtie eens wat serieuzer te nemen. Je krijgt van alles ingefluisterd maar waarom zou je alleen naderhand denken: "ik dacht het al". Dat schiet natuurlijk niet op en daarvoor is die intuïtie niet bestemd.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 23-04-18

Pak niet alles aan en vooral niet alles tegelijk. Wanneer ben jij jouw creativiteit kwijtgeraakt? Wanneer is het moment gekomen dat je teveel in vergaderingen terecht bent gekomen, waardoor je zit te praten over dingen die je stiekem niet bijzonder interesseren? Je had een rustig weekje voor de boeg, dacht je. Helaas krijg je wat meer aan je hoofd dan je had gepland. Je kunt niet meer doen dan je best, toch?

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...