Het is vandaag vrijdag 30 oktober 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 30-10-20

Je kunt het gevoel hebben dat men je in jouw vrijheid beperkt, maar zo'n verhaal heeft altijd twee kanten. Aan de ene kant heb je het goed gezien: jouw baas vindt het om een of andere reden noodzakelijk om je even kort te houden. Je ziet dat echter meteen als een motie van wantrouwen en dat is het niet. De kans is aanwezig dat hij of zij bepaalde reacties van buitenaf verwacht, en wil zien of dat gebeurt. Je krijgt gewoon een beetje extra hulp.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 30-10-20

Het wil niet zeggen dat problemen er niet meer zijn, omdat je er over zwijgt. Men noemt dat ook wel 'je kop in het zand steken'. Daar kom je er niet mee. Het wordt tijd om een manier te vinden om met de beruchte negatieve emoties om te gaan. Je wilt er tenslotte ook wel eens vanaf. Een geschil tussen anderen komt op jouw bordje terecht. Als je dat niet wilt oplossen, doe dat dan niet. Jouw voorgevoel klopt. Zij gaan straks juichend naar huis.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 30-10-20

Net wanneer je denkt dat je dingen veilig had gesteld, verandert er weer iets. Er worden je misschien zelfs dingen door de strot geduwd. Helaas zijn er soms van dit soort periodes in je leven en daar kun je je alleen maar doorheen worstelen. Is het lust of is het liefde? Het is lastig om die twee te onderscheiden van elkaar. En tegelijkertijd word je nóg voorzichtiger dan je al was. Probeer een middenweg te vinden waarbij je je happy voelt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 30-10-20

Probeer te voorspellen wat de volgende stap is. Dat lukt je waarschijnlijk niet. Dat komt omdat je de toekomst zelf moet maken, die gebeurt niet zomaar vanzelf. Probeer de verwondering even te laten varen en laat je meevoeren met het moment. Een vaardigheid die jij je in een vroeger leven hebt eigen gemaakt, kan je uit een penibele situatie redden. Ook al heb je vertrouwen in de mensen om je heen, toch kunnen bepaalde angsten je beletten gelukkig te zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 30-10-20

Opgekropte emoties kunnen naar buiten komen, apparatuur kan kapot gaan en met een geliefde kan ruzie ontstaan. Het goede nieuws is dat creatieve obstakels worden opgeheven. Houd rekening met een bewogen dag en irritaties die jou uit je evenwicht kunnen brengen. Deze dag wordt gedomineerd door een gevoel van urgentie. Weinig tijd dus voor details. Alles wordt een crisis en wil niet wachten op de resultaten, zeker niet als ze niet direct zichtbaar zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 30-10-20

Het kan gebeuren dat je op je werk een foutje maakt maar het kan ook zijn dat men jou iets verbiedt wat je wel graag zou willen. Leer er vrede mee te hebben dat je niet alles kunt krijgen wat je hartje begeert! Doe vandaag maar eens waar je zin in hebt. Je hebt nu veel zelfvertrouwen en anderen staan achter je. Verspil geen kostbare tijd aan zaken die er niet werkelijk toe doen. Voer een gesprek over geld, als dat onvermijdelijk is, liefst in de namiddag.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 30-10-20

Je hebt het gevoel dat de dag voorbij kruipt, maar dat komt eigenlijk vooral omdat jij zo traag bent. Probeer zelf dus niet zoveel mogelijk te doen, maar laat het afhangen van een goede organisatie. Je zou namelijk ook kunnen delegeren. Je dagdroomt vandaag meer dan ooit. Dat is natuurlijk lastig als je probeert te werken. Ook droom je 's nachts ontzettend veel. Ook is het mogelijk dat je sneller misleid wordt dan anders. Blijf dus bij de les!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 30-10-20

Jouw organisatietalent mag vandaag wel om de hoek komen kijken. Het goede nieuws is dat je je er wel in kunt trainen. Wanneer je geen organisatietalent hebt, ben je niet voor altijd verloren. Wanneer het je allemaal boven het hoofd groeit, is het verstandig een snipperdag te nemen. Je kunt dan wat achterstallig werk inhalen, maar vergeet niet om ook iets leuks en ontspannends voor jezelf te doen. Anders kom je natuurlijk nog niet uit de negatieve spiraal.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 30-10-20

Ook al ben je altijd overtuigd van jouw gelijk, soms kun je van een mug een olifant maken. Raak dus niet zo snel in paniek, maar bekijk de situatie eens vanuit een objectief standpunt. Anders kun je nogal star overkomen. Je wilt vandaag ontzettend veel ondernemen. Maar eigenlijk ben je daar te moe (of misschien gewoon te lui) voor. Sta jezelf eens een keer toe om lekker te niksen. Daar hoef je je echt niet schuldig over te voelen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 30-10-20

Begin de dag eens met het maken van een lijstje van alles waarvoor je dankbaar bent. Besef dat je een geluksvogel bent. Er kan een opwindende gebeurtenis op komst zijn waardoor het moeite zal kosten je te concentreren en te ontspannen. Dit wordt een dag vol humor en plezier. Er wordt veel gelachen en maar weinig gedaan. Gelukkig is het op je werk redelijk rustig. Ben je nog single, dan is de kans dat je vandaag iemand tegenkomt erg groot.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 30-10-20

Op je werk kun je scoren, mits je dat onopvallend doet. Je kunt nu met stille diplomatie dingen bereiken die je niet voor mogelijk had gehouden. Zodra je er met gepaste en zelfs uitermate nederige trots over gaat praten, lijkt het wel alsof niemand jou de eer wil gunnen. Als je zeker weet dat je met een briljant idee rondloopt, heeft het geen nut als je dat alleen aan de spiegel vertelt, terwijl je inwendig loopt te razen dat niemand naar je wil luisteren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 30-10-20

Als er vandaag op je werk wat projecten of irritante werkzaamheden stagneren, laat het dan liggen, want je komt toch geen stap verder. Probeer het morgen nog een keer. Je merkt het vanzelf als er weer schot in zit. Dus het is zonde van jouw tijd om je druk te maken. Je spuit als een soort levende vulkaan door het leven heen. Je kunt het ook wel een overschot aan energie noemen. Ga sporten of verf een muur, want je moet die energie kwijt.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op Facebook



Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulenten



Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...