Het is vandaag zondag 31 mei 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 31-05-20

Wanneer je single bent, moet je vandaag cupido's pijlen afvuren. Mocht je een relatie hebben dan schreeuwt deze momenteel om wat meer diepgang. Een verschil van mening ligt op de loer. Er is een tijdje inzet van jullie beiden nodig om iets voor elkaar te krijgen, maar het is zeker de moeite waard. Het karweitje waar je mee bezig bent wil helaas niet echt vlotten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 31-05-20

Je hebt de laatste tijd ontzettend veel kopzorgen. Laat toch eens wat dingen los! Je kunt de zorgen van de wereld niet op jouw schouders dragen en dat moet je dus ook vooral niet proberen. Je bent veel met je uiterlijk bezig. Wees je ervan bewust dat dat niet het belangrijkste is. Daar komt het, onverwacht. On-ge-vraagd ad-vies. Het idee. En daar gebeurt het: de kop in de wind, neus omhoog. Dat kan toch zomaar vandaag gebeuren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 31-05-20

Je voelt je wat onzeker en daardoor wil je ook wat meer gaan experimenteren. Dat is geen slecht idee, zolang je maar niet al te permanente dingen doet. Dat kun je beter doen als je weer wat beter in je vel zit. Het is een geschikte dag om je financieën onder de loep te nemen. Je gaat op zoek naar koopjes en dat loont de moeite. Hard werken heeft tot promotie geleid en dat zal prettige consequenties gaan hebben.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 31-05-20

Het lijkt een spannende dag te worden. Neem niet te veel hooi op je vork als je niet uitgeput wilt raken. Er zal wel veel geduld nodig zijn. Je hebt het gevoel dat je wordt afgeremd en daardoor kun je gefrustreerd raken. Een vervelend incident kan je vandaag uit balans brengen. Accepteer het advies van iemand die wezenlijk bij jou betrokken is. Een kans om verder te leren moet worden gegrepen omdat dit tot financiële zekerheid kan leiden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 31-05-20

Het is vandaag het beste om goede prioriteiten te stellen, want het lijkt of je verzuipt in de details van alles wat er nog gedaan moet worden. Er zijn een hoop 'dingetjes' die niet zo dringend zijn als je denkt. Je hoofd werkt op het ogenblik op volle toeren. Maar je brein houdt zich nu niet bezig met saaie en suffe, praktische oplossingen. Welnee, je bent in staat de meest woeste antwoorden te verzinnen voor hele suffe problemen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 31-05-20

Je bent beter geworden in het nakomen van beloftes op liefdesgebied en je weet nu dat er soms iets meer nodig is dan liefde alleen. Hier is jouw partner erg blij mee. Alles wordt helderder en er staat je een onverwachte doorbraak te wachten. Luister goed als je kritiek krijgt, maar kijk wel of het opbouwend en oprecht is bedoeld. Sommige mensen vinden het nu eenmaal heerlijk om een ander eens even lekker te bestoken met negatieve tekst.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 31-05-20

Als een verhaal niet goed in elkaar zit, kun je er donder op zeggen dat dit naar boven komt. Jouw eerste reactie is in dat geval waarschijnlijk dat je nukkig wordt, maar als je verstandig bent, tover je een min of meer vrolijke glimlach op jouw gezicht. Jij wordt namelijk alleen maar beter van commentaar. Soms lijkt het wel alsof je niet meer kunt genieten. Als dat gevoel je bekruipt, bent je teveel bezig met het achterna jagen van te veel dingen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 31-05-20

Je bent prima in balans en je hebt begrip voor anderen. Mensen vragen je vaak om advies. Je zou de dingen wel eens met wat meer humor kunnen bekijken. Je bent op het moment wel heel erg zwartgallig. Je hebt het gevoel dat je vastzit tussen de dingen die je moet doen. Veranderingen in jouw leefomstandigheden lijken onvermijdelijk; als je ervan uitgaat dat alles een bedoeling heeft, zijn deze nuances aanvaardbaar. Analyseer wat belangrijk is en wat niet.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 31-05-20

Vandaag lijkt een ideale dag voor misverstanden. Dubbelcheck daarom iedere tweet, mail, app en krabbel die je de wereld in stuurt. En pas natuurlijk ook op met wat je zegt. Je woorden worden namelijk gemakkelijk verkeerd geïnterpreteerd. Voorzichtig zijn, dus. Weet dat je de komende weken te maken kunt krijgen met financiële tegenvallers. Check daarom eerst je bankrekening voordat je uit winkelen gaat. Een prima moment om je boekhouding op orde te brengen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 31-05-20

Je kunt je wat huilerig voelen, ook al is daarvoor niet meteen een reden te bedenken. Al te veel denken kun je trouwens beter niet doen, want het staat de vrije uiting van gevoelens in de weg. Laat je tranen gerust vloeien, je zult je achteraf opgelucht voelen. Je hebt grote idealen, zowel voor je gezin als voor je carrière. Dat is prima, maar vergeet niet dat je zonder een beetje realiteitszin nergens komt. Je idealen moeten ook praktisch haalbaar zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 31-05-20

Breek je het hoofd niet over 'niet gelegde eieren'. Sommige problemen kunnen zich bijna vanzelf oplossen, terwijl enkele problemen misschien niet eens opduiken. Iedere dag heeft zijn eigen zorgen en vreugde. Misschien wil je liever niet dat anderen je zien, zoals jij je nu voelt. Het is sowieso beter om even alleen te zijn met dit gevoel. Anderen zullen je namelijk maar moeilijk begrijpen, Geen wonder, want je begrijpt jezelf niet eens.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 31-05-20

Je hebt enorme sprongen gemaakt, maar je zult het toch even rustiger aan moeten doen om helemaal in control te kunnen blijven. Stapje voor stapje. Oud zeer dat je maanden geleden al dacht te hebben verwerkt, steekt vandaag onverwachts de kop weer op. Ga er nog één keer mee aan de slag, en zorg dat je geen enkel detail overslaat. Je komt er heus wel overheen, het heeft alleen wat meer tijd nodig dan je voor jezelf had ingeruimd.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...