Het is vandaag donderdag 6 augustus 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 06-08-20

Je geniet ervan om excentriek te zijn en de mensen om je heen zien dat. Ze worden misschien zelfs een beetje jaloers dat jij zo zeer jezelf bent. Laat ze maar eens zien dat je helemaal jezelf mag zijn en dat je je niets hoeft aan te trekken aan het oordeel van anderen. Je hebt het idee dat je elke dag van hot naar her rent, maar als je het goed bekijkt beweeg je in werkelijkheid niet zoveel. Je zit of staat vaak stil en je conditie heeft eronder te lijden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 06-08-20

Schuif het plezier even opzij, en laat je van je verantwoordelijke kant zien -in de ochtend en middag, in ieder geval. 's Avonds mag je jezelf voor de noeste arbeid belonen. Je carrière krijgt vleugels de komende dagen, dus grijp vooral de kansen die voorbijkomen. CV nog niet opgepoetst? Idee nog niet gepitcht? Doe dat dan zo snel mogelijk. Zowel voor loonwerkers als zelfstandigen is dit hét moment om opgemerkt te worden door de mensen die ertoe doen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 06-08-20

Met je carrière gaat het top. Je bent op een positieve manier aanwezig, en dat valt ook je baas op. Als single maak je indruk. Twijfel dus niet, als je op hem of haar wilt afstappen. Helaas zit er ook een keerzijde aan deze dag; er gaat iets duurs kapot. Probeer de dag zo min mogelijk zittende door te brengen. Dat is funest voor je energielevel en je goede humeur. Lichaamsbeweging en buitenlucht zijn nu essentieel. Thuis en op je werk is het druk.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 06-08-20

Je voelt je vandaag wat onvoorspelbaar. Jouw privézaken hoef je niet met iedereen te delen. Je mag nog altijd zelf weten wat je wel of niet openbaar maakt. Natuurlijk moet je de betrokken personen wel op de hoogte houden. Ook al is het vrij rustig op je werk, jij ploetert gewoon door. Je wilt lekker vooruit werken, zodat je vrije tijd hebt als je die nodig hebt. Dat vraagt nu om investering. Helaas speelt je perfectionisme je weer parten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 06-08-20

Jouw zelfvertrouwen kan een opduvel krijgen als je je op onbekend terrein begeeft. Vraag liever advies aan een professional dan te hopen dat alles wel goed komt. Lees de kleine lettertjes van een overeenkomst, want er kan je informatie onthouden worden. Je zult niet snel in een situatie terecht komen waarvan je de gevolgen niet hebt overzien. Tijdens een bijeenkomst zal je vaardigheid van pas komen goed te kunnen formuleren en praktisch te kunnen denken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 06-08-20

Laat je niet meeslepen door alles wat er op je werk gebeurt. Het betreft jou niet, dus maak je geen zorgen. Besteed liever aandacht aan je relatie. Hij of zij staat open voor jouw inititaief. Plan een leuke trip of kook een romantisch diner. Dat geeft energie! Je bent toe aan iets nieuws. Onderzoek eerst alle mogelijkheden voor je stappen onderneemt. Neptunus maakt het lastig voor je om smaakvol gekleed te gaan. Je hebt moeite met combineren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 06-08-20

Op je werk moet je doen waar je het best in bent; leiding nemen en geven. Daarmee scoor je. Als single hoef je niet zo verlegen te zijn. Je charme en zachte uitstraling doen al het werk voor je. Voor veel mensen ben je een rots in de branding. Een familielid vraagt je om advies. Wees zo eerlijk mogelijk, daar heeft deze persoon het meeste aan. Je hebt vandaag moeite met een aantal verplichtingen en verantwoordelijkheden. Probeer er wat leuks van te maken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 06-08-20

Je bent vandaag minder verlegen en extra ambitieus. Merk je daar nog weinig van? Push jezelf dan om te zeggen wat je te zeggen hebt (in brieven, in meetings, in persoonlijke gesprekken ook). Je zult versteld staan van hoe welbespraakt je bent. Sleep jezelf achter dat bureau vandaan en verlies je in verre oorden. Het liefst zou je direct je koffers pakken en vertrekken naar een exotisch strand. De controle zo nu en dan even loslaten is ook heel gezond.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 06-08-20

Je partner laat zichzelf meer gelden dan anders. Hij of zij is niet bang om gevoelens te laten zien en dat ben je niet gewend. Maar je waardeert het wel. Je zou eerlijk en open kunnen zijn, daar reageren mensen erg positief op. Bovendien kun jij dan zonder zorgen de dingen doen die je wilt. Wanneer je de behoefte niet voelt om alles met je geliefde te delen, overweeg jullie relatie dan nog eens. Deze dag zou nog wel eens vermoeiend kunnen verlopen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 06-08-20

Iedereen heeft wel eens ruzie. Daar hoef je dus niet zo'n drama van te maken. Laat het gewoon maar van je afglijden, dan komt het allemaal heus vanzelf weer goed. Je raakt vandaag verstrikt in de onderlinge ruzies van je vrienden. Misschien is shoppen op marktplaats of in een kringloopwinkel een optie als je weinig shopbudget hebt. Voor de rest heb je weinig te klagen. Je liefdesleven verloopt zonder problemen, op sociaal vlak gaat ook alles zijn gangetje.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 06-08-20

Je beschikt over een uitgesproken talent om mensen op hun gemak te stellen en zaken professioneel te behandelen. Je vrienden en jouw netwerk staan achter je en financiële steun ligt voor de hand. Geef niet toe aan twijfel. Met gezond verstand en een flinke dosis logica wordt dit een productieve dag. Je kunt een aanzienlijke voorsprong nemen door op details te letten en je gebruikelijke handigheid in te zetten. Met discipline worden problemen voorkomen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 06-08-20

Je speelt met de gedachte om van baan te wisselen. Ook al ben je enthousiast, ga niet meteen in op het eerste aanbod. Als je wat verder kijkt zul je zien dat er nog meer te halen is. Je kunt dan beter vergelijken en misschien zelfs bedrijven tegen elkaar op laten bieden. Je moet samenwerken met iemand die je niet helemaal vertrouwt. Lastig, onderzoek daarom eerst rustig wat jullie allebei willen bereiken. Bedenk daarna een plan en houd je daar dan ook aan.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...