Het is vandaag zaterdag 16 januari 2021

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 16-01-21

Iemand uit je verleden, mogelijk een oude vlam, zou dit weekend weer eens contact met je op kunnen nemen. Luister goed naar je hart voordat je hier weer tijd en moeite in gaat steken. Het is niet voor niets een óude vlam. Je kunt het heel moeilijk hebben met het nemen van beslissingen. Stel ze uit tot je over meer zekerheid beschikt. Misschien sta je op het punt naar het buitenland te vertrekken of ben je onzeker over een voorstel.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 16-01-21

Het is dit weekend een goed moment om te zorgen voor back-ups, om afspraken na te lopen en te zorgen dat alles zo efficiënt mogelijk geregeld is. Je zult jezelf de komende week dankbaar zijn, want je zult het hard nodig gaan hebben. In je dagelijkse bezigheden kom je dit weekend op een tweesprong. De route die de meeste uitdaging biedt valt aan te raden. Daar kun je namelijk heel veel van leren. Het antwoord op een vraag blijft helaas uit.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 16-01-21

De omstandigheden zijn dit weekend verre van optimaal, maar je weet er toch het beste van te maken. Die valse opmerking kun je maar beter gewoon negeren, het heeft geen enkele zin om er tegenin te gaan. Je merkt dat je dit weekend wat meer bij het leven stilstaat dan gewoonlijk. Kleine dingen kunnen heel diepe gedachten en verwarrende gevoelens bij je losmaken. Zet financiële overwegingen even opzij, want dit is in de kern een ethische kwestie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 16-01-21

Gun jezelf af en toe ook de tijd om een beetje van het leven te genieten. Dit is immers wel jouw vrije tijd! Je hebt je de afgelopen tijd keurig gedragen, dus je mag best weer eens uit de band springen! Je relatie kan te lijden hebben onder de bemoeienissen van een derde. Blijf te alle tijde met elkaar in gesprek en wees daarbij volledig open. Als je denkt dat je deze monsterklus wel even in je eentje gaat klaren, lijdt je echt aan zelfoverschatting.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 16-01-21

Je hebt alle voors en tegens de laatste tijd duidelijk op een rijtje gezet en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen getroffen. Nu niet meer aarzelen: waag die grote sprong! Aardige mensen delen warme gevoelens met je en er staan je plezierige uurtjes te wachten met beminden en vrienden. Gebruik dit weekend om uit te blazen en bij te komen. En denk alvast na over je volgende project. Want je vindt het toch moeilijk om helemáál niets te doen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 16-01-21

Je hebt constant hetzelfde liedje in je hoofd. Je vindt het irritant, maar je zou het nuttig kunnen gebruiken. Je onderbewuste probeert je een boodschap te sturen. Luister dus goed naar de tekst en probeer eruit op te maken wat die boodschap is. Houd de tijd goed in de gaten zodat je niets van belang overslaat. Het kan voordelen met zich meebrengen om aan het roer te staan als je tenminste efficiënt bent. Bijt op je tong als spanning in een relatie dreigt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 16-01-21

Dankzij een gezonde dosis optimisme zie jij het leven dit weekend van de zonnige kant. Laat dat er echter niet toe leiden geld over de balk te gooien, want daar krijg je erg veel spijt van. Denk ook een beetje aan de lijn. De afgelopen periode was nogal zwaar en overweldigend, maar vanaf nu wordt alles optimistischer. En je kunt de juiste woorden vinden voor wat je vindt en voelt. Een uurtje brainstormen met die kennis kan nieuwe inzichten opleveren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 16-01-21

Het is een belangrijke dag. Na een ietwat duistere periode, kun je nu weer lekker vooruit. Nog niet alle hobbels zijn helemaal verdwenen, maar je bent optimistisch genoeg om overal mee om te kunnen gaan. En daarna lekker genieten van het weekend. Je bent vandaag een open boek voor de mensen in je omgeving, dus probeer je ware intenties maar niet te verbergen. Trouwens, waarom zou je dat ook willen? Duidelijkheid is juist alleen maar fijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 16-01-21

De week is voorbijgevlogen en je kunt er met een glimlach op terugkijken. Met al die genietende mensen om je heen zal het vandaag niet moeilijk voor je zijn om die goede stemming vast te houden. Met rationele argumenten zul je die koppige persoon écht niet overtuigen. Stel de ander eens een beloning in het vooruitzicht, wellicht komt hij of zij dan wel in beweging. Een belangrijke dag of gebeurtenis nadert en dat brengt spanningen met zich mee.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 16-01-21

Weet je nog waaróm jij en die vriend(in) elkaar al zo lang niet meer hebben gesproken? Een uitstapje pakt minder gezellig uit dan je had gehoopt en dat is aan meerdere personen te wijten. Zelf ga je echter óók niet vrijuit. Je hebt die ene beslissing zelf genomen, dus probeer nu niet de verantwoordelijkheid op een ander af te schuiven. De twijfel knaagt aan je. Je reageert je frustratie af op iemand die dat niet verdient en hebt daar al meteen spijt van.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 16-01-21

Waarom vind je het zo moeilijk om toe te geven dat je er geen kaas van hebt gegeten van die ene klus? Hup, zet je trots opzij en leg dit voor aan iemand met kennis van zaken! Je bent normaal gesproken al erg gedreven om te winnen, maar nu ga je helemaal tot het uiterste om er alles uit te halen wat erin zit. Dat is niet alleen zo in de sport, maar ook in je privéleven. Zorg dat je niet te veel doet, je moet ook relaxen. Het is immers ook voor jou weekend.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 16-01-21

Verschillende puzzelstukjes vallen dit weekend op hun plek en dat ene plan begint nu écht vaste vorm aan te nemen in je hoofd. Nog even geduld voordat je met de uitvoering begint! Je kunt je plannen beter op de lange baan schuiven nu de trend negatief is. Als je de lat zó hoog legt, is het ook niet zo vreemd dat je jezelf keer op keer teleurstelt. Stel vandaag eens een lijstje op met haalbare doelen. Dat zal je veel meer voldoening geven.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...