Het is vandaag donderdag 27 juli 2017

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 27-07-17

Het is vandaag geen dag om eens stevig in discussie te gaan. Helaas vind je dat zelf eigenlijk wel. Sterker nog, je bent eigenlijk niet meer te stuiten als je eenmaal een mening te verdedigen hebt. Denk na voor je iets zegt. Handhaaf een hoge professionele standaard. Je liefdesleven kan met ups en downs gepaard gaan. Er zijn vandaag een paar moeilijk oplosbare kwesties aan de orde die zich niet in de goede richting ontwikkelen. Vraag hulp als dat nodig is.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 27-07-17

Je kunt in een sombere stemming zijn, zonder dat daarvoor een duidelijk aanwijsbare reden is. Problemen voelen zwaarder dan anders en het lukt je maar niet om de positieve kanten van het leven te zien. Praat erover! Let op wanneer je iets gaat doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Dat is namelijk gedoemd om te mislukken, of het gaat gepaard met ongelukken. Of je nu een andere sport gaat beoefenen, of een investering wilt doen; bereid je voor.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 27-07-17

Gebruik vandaag de tijd om vastgeroeste routines en patronen te doorbreken en waar nodig te veranderen. Houd je dromen en gedachten vandaag goed in de gaten, want ze leveren je belangrijke zelfinzichten op. Er zijn grote veranderingen op komst. Dit is daarom ook een goed moment om je baas om promotie te vragen of te solliciteren naar je droombaan. Er gebeurt iets wat je niet had verwacht. Die vriend of vriendin van vroeger blijkt erg leuk te zijn geworden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 27-07-17

Leg vandaag niet meteen jouw ziel en zaligheid bloot als iemand belangstelling toont en onthul evenmin zakelijke geheimen. Toon je in een gesprek met een vriend of vriendin ontvankelijk voor diens ideeën. Een naaste kan je vandaag zoveel zelfvertrouwen geven, dat je iets onderneemt wat je normaal gesproken niet aandurft. Hernieuw vandaag je contacten. De oorzaak van een persoonlijk probleem kan nu opeens spontaan aan het licht komen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 27-07-17

Je hebt zin om het bijltje erbij neer te gooien en ertussenuit te gaan. Helaas laat je werk, studie of budget dat niet toe. Probeer het gevoel van vrijheid op een andere manier te verkrijgen. Bijvoorbeeld door een wandeling aan het strand, of in het bos. Slopende liefdesconflicten behoren weer tot het verleden. Jij en je geliefde lopen weer arm in arm en je kunt niet van elkaar afblijven. Je geniet van die heerlijke gevoelens en dat was hard nodig ook.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 27-07-17

Ga vandaag toch eindelijk eens doen wat je al zo lang wilde doen. Het rustige moment waarop je al zo lang wacht zal toch nooit komen. Echt niet! Wacht niet langer, maar ga vandaag direct over tot actie. Het is een goed moment om jouw behoeften te bevredigen, zodat je daarna eindelijk door kunt met iets nieuws. Waarom vasthouden aan oude zaken als dat je tegenhoudt om beter en glamoureuzer te zijn? Jij bent ook gerust wat waard, hoor!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 27-07-17

Het wordt een lekker rustig dagje. Kun je eindelijk even bijtanken. Zowel thuis, als op je werk. Verder is dit een prima dag om je met je financiën bezig te houden. Breng alles op orde om inzicht te krijgen. Geniet van de fijne stemming die er vandaag hangt. Je bent nóg charmanter en populairder dan gewoonlijk. Mensen willen niets liever dan zo dicht mogelijk bij je in de buurt zijn en meedelen in je energie. Zorg dat je krijgt wat je hebben wilt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 27-07-17

Deze dag staat in het teken van relaties, dus met de liefde zit het wel snor. Maak optimaal gebruik van deze stemming. 'Dress to kill' is de opdracht. Ga je huis niet uit zonder er fantastisch uit te zien. Vandaag krijg je gelukkig te maken met dingen die over creativiteit en plezier gaan. Dat inspireert je om poëzie te schrijven of om muziek te maken. Of als dat te hoog gegrepen is stuur je in ieder geval romantische berichtjes naar je lief.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 27-07-17

Het is een prima dag voor je carrière; je zult vooral scoren als je alleen werkt. Anderzijds zal de bewondering van collega's jou ook weer enthousiasmeren. Doordat je hoge eisen aan jezelf stelt, mag je ook het uiterste van anderen vragen. En dat levert prachtstukjes op. Deze dag staat in het teken van liefde, romantiek, plezier en creativiteit. Werk en verantwoordelijkheden kunnen wachten. Deze dag is bedoeld om zoveel mogelijk van het leven te genieten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 27-07-17

Deze dag staat in het teken van ambities. Al je doelen en dromen lijken samen te vallen. Bovendien mag je rekenen op een overvloed aan uitnodigingen voor bijeenkomsten en netwerkborrels. Iedereen wil graag met je samenwerken. En terecht! Onafhankelijk als je bent, zul je niet snel in het huwelijksbootje stappen, maar als de relatie intensiveert zul je toch iets moeten prijsgeven. Hoewel het openbaren van jouw gevoelens moeite kan kosten, kun je het wel.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 27-07-17

Deze dag voelt stukken lichter en luchtiger dan de afgelopen periode. Omdat deze dag in het teken staat van romantiek, plezier en creativiteit, merk jij dat bovendien nog sterker dan anderen. Geniet ervan, want het is heerlijk! Je kunt met jouw charme bewonderaars trekken en onverwacht in gesprek raken met wildvreemde mensen. Jouw doelstellingen en vriendschappen gaan veranderen. Pas op voor mensen die het op je geld hebben voorzien.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 27-07-17

Er zit jouw partner iets behoorlijk dwars. Laat het niet doorsudderen, maar vraag naar de reden. Dan voorkom je onderhuidse ergernissen. Complimentjes zijn ego strelend, maar blijf toch met beide benen op de grond. Op jouw werk speelt intuïtie een grote rol en je zult besluitvormers ervan weten te overtuigen dat jouw plannen toch echt de juiste zijn. Anderen zijn coöperatiever dan anders, waardoor jouw ambities alle kans zullen krijgen.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

lenormand Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...