Het is vandaag woensdag 25 april 2018

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 25-04-18

Je wordt vandaag opgemerkt en dat werd hoog tijd. Misschien ziet jouw geheime liefde jou ineens staan, of je baas geeft zijn waardering te kennen door middel van een leuke bonus. Wanneer je vandaag last hebt van buikpijn of rugpijn, neem dan even de tijd om rustig op de bank bij te komen. Het is niet aan te raden om veel medicijnen te nemen, zoals paracetamol.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 25-04-18

Je lichaam geeft je een signaal en daar kun je maar beter naar luisteren. Wanneer je een aspirientje neemt, ga je waarschijnlijk over je grenzen heen en dat doet je lichaam weinig goeds. Geef dus aan de mensen om je heen aan dat je het even wat rustiger aan doet. Je hebt deze week niet alleen een feestje, maar dit feestje kan zich op jouw werk voortzetten. Het kan goed zijn dat je eindelijk de beloning krijgt voor de inzet die je zolang hebt gehad.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 25-04-18

De buitenwereld maakt het leven niet altijd even simpel voor jou. Je kunt het gevoel hebben dat anderen jou een richting proberen op te duwen, en daar reageer jij van nature al niet al te best op. Ga nou niet meteen dwarsliggen want je zult zien dat er een goede reden voor is. Bewaar jouw principes tot een ander moment. Het wordt vandaag een rustige dag. In ieder geval veel rustiger dan anders en daardoor heb je 's avonds nog veel energie over. Die overtollige energie kun je gebruiken om eens wat dingen te doen waar je normaal gesproken niet aan toe komt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 25-04-18

Misschien kun je afspreken met wat vrienden of je kunt wat achterstallig werk inhalen. Probeer wel om de tijd vooral aan jezelf te besteden, want dat heb je verdiend. Geef jezelf een beautybehandeling, of lees een goed boek. Eigenlijk krijg je vandaag niet echt iets nieuws te horen. Je wist het van binnen allang, maar je had er gewoonweg geen zin in om er iets mee te doen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 25-04-18

Vraag niet naar de bekende weg als je iets wilt weten. Kijk gewoon wat verder dan je van plan was. Een beetje zoekwerk levert jou de informatie op die je nodig hebt. Daarna kun je de confrontatie aangaan. Vandaag staat in het teken van paperassen. Het lijkt wel of de rekeningen en belangrijke papieren om je oren vliegen. Je hebt er helemaal geen zin in, maar het is belangrijk dat je alles aanpakt wat op je pad komt. Bel er meteen achteraan en doe acceptgiro's op de post.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 25-04-18

Voor je het weet ben je iets vergeten en dan zijn de rapen gaar. Zorg er voor dat bij alle instellingen jouw gegevens goed geregistreerd staan en bewaar de hele papierwinkel, dan heb je zelf altijd bewijsmateriaal bij de hand. Als je meer geld in kas wilt hebben, kun je loten blijven kopen. Je kunt ook een plan maken en uitvoeren. Het ligt niet zozeer aan jouw plannen, want die heb je genoeg. Wanneer de spanning er een beetje vanaf is, begin jij echter liever aan wat anders. Zo loop je natuurlijk nooit binnen. Dus zoek iets waarvan je van tevoren weet dat het jou blijft boeien.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 25-04-18

Een afspraak met een internetmaatje kan het hoogtepunt van de dag worden. Neem iemand mee als het jullie eerste ontmoeting is. Degenen die sportief actief zijn, kunnen in een kopgroep eindigen. Het is hoog tijd om eens flink wat zaken op te ruimen. Doe de afwas, verschoon de kattenbak en zet het vuilnis buiten. Dat zal ook zorgen voor wat meer rust in je hoofd.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 25-04-18

Wanneer je kritisch gaat kijken naar alles wat er in dozen op zolder staat, zul je zien dat je het meeste helemaal niet mist. Dan is het een goed idee om een gedeelte weg te gooien, maar vergeet ook de kringloop of de kledingzak niet. Waarschijnlijk kun je heel veel mensen blij maken met dingen waar jij niet eens meer naar omkijkt. Het doen van routinewerk zal jou tevreden stemmen. Steek geld in het opknappen en comfortabeler maken van je huis. Ga om met mensen die je kunnen helpen in jouw carrière. Vrijgezellen moeten de deur uit en niet naast de telefoon blijven zitten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 25-04-18

Een uitgelezen dag voor een romantisch intermezzo. De sterren zorgen voor passie. Vrijgezellen maken een grote kans op een nieuwe romance. Maak er een gezellige avond van en geef daar gerust geld aan uit wanneer je je dat kunt veroorloven. Het is een prima dag om te rommelen in en om het huis. Er zijn een aantal klusjes die je op je gemakje af kunt handelen. Denk bijvoorbeeld aan het harken van de tuin, of het wegwerken van de draden van je muziekinstallatie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 25-04-18

Als je je verplichtingen onder het genot van een drankje en een muziekje doet, wordt het zelfs nog een gezellige aangelegenheid. Misschien kom je zelfs nog wel toe aan die berg afwas, of aan de was die al een tijdje in de wasmand ligt. Een liefdevolle trend zal eventuele sombere gevoelens snel wegvagen. Anderen voelen zich tot jou aangetrokken. Jouw inspanning om een bevredigende relatie op te bouwen, wordt beloond. Laat binnen een groep niet over je heen lopen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 25-04-18

Alles wijst op een verbetering op het romantische vlak. Voor gehuwden kan er sprake zijn van vuurwerk. Maak er een heerlijke dag van. Vrijgezellen moeten aansturen op een ontmoeting met iemand die zij wel zien zitten. Stel het niet uit. Je loopt al een tijdje rond met het idee om naar het buitenland te vertrekken. Misschien is die onderneming in een keer wel erg groot, maar je kunt er alvast mee beginnen. Verzamel informatie en begin bijvoorbeeld naar het zoeken van een baan op die plek. Ook is een verblijfplaats wel fijn om van tevoren te hebben.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 25-04-18

Wil je lekker naar het buitenland om te genieten van de omgeving en een welverdiende vakantie? Begin dan nu vast met sparen. Je kunt natuurlijk niet eeuwig teren op een klein beetje geld. Liefde en passie spelen vandaag een grote rol. Het is tijd om tot daden over te gaan, zeker wanneer je in een langdurige relatie verwikkeld bent. Spring in de trein of in een vliegtuig en breng een verrassingsbezoek aan de liefde van je leven.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...