Het is vandaag zaterdag 14 december 2019

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 14-12-19

Je voelt je vandaag niet helemaal lekker en de dingen gaan dan ook allemaal erg traag. Je ziet overal tegenop en je kunt je tot weinig actie zetten. Dat is prima voor één dag, maar zorg ervoor dat het geen gewoonte wordt. Je kunt al snel verzanden in verveling en in het afkatten van je werk. Het zou echter zinvoller zijn om de leuke dingen weer te vinden. Waarom doe je nou ook alweer wat je doet? Ooit zag je er blijkbaar voordelen aan. Probeer dat op te rakelen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 14-12-19

Je hebt een erg roerige periode achter de rug. Gelukkig breekt nu de zon weer een beetje door en kun je langzaam maar zeker alles van je af zetten. Dan is ook de tijd aangebroken dat jij jezelf een beetje in het zonnetje mag gaan zetten. Maak het alleen niet te gek, anders dient er zich vanzelf een andere moeilijkheid aan; geldproblemen. Ga gezellig wat drinken met je vrienden, pak een filmpje of maak een ontspannende wandeling. Ook daarmee verwen je jezelf.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 14-12-19

Je denkt dat je duidelijk bent naar de mensen om je heen, maar je wordt waarschijnlijk verkeerd begrepen. Dat kan in kleine dingen zitten, zoals afspraken. Helaas kan het ook in grote dingen spaak lopen. Wanneer jullie niet op één lijn zitten, wordt het lastig. Je hebt nogal de neiging om anderen voor je karretje te spannen. Je zult toch een keer moeten inzien dat je de dingen echt zelf op moet lossen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 14-12-19

Wanneer iets niet meteen lukt, kun je gefrustreerd raken. Je kunt ook denken: “Mijn tijd komt nog wel”. En jouw tijd komt ook nog wel. Je moet gewoon wat meer geduld hebben. Zo kunnen je plannen ook mooi rijpen en je komt straks zeer goed beslagen ten ijs. Iemand in je omgeving zorgt voor je. Hoe gek ook, je weet het nog te accepteren ook. Normaal gesproken doe je alles liever zelf, maar je merkt dat het fijn is wanneer iemand je helpt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 14-12-19

Je hebt het gevoel dat je een beetje afgezonderd raakt van de buitenwereld. Geloof het of niet; één telefoontje kan dat helemaal omgooien. Je komt in contact met mensen die je op sleeptouw nemen. Voor je het weet is je kennissenkring weer helemaal vernieuwd. Je houdt vaak te veel rekening met andere mensen. Je bent er zelf ook nog, vergeet dat niet. Je wordt er niet gelukkiger van wanneer je jezelf steeds op de laatste plaats zet.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 14-12-19

Je hebt allemaal plannen over wat je in je vrije tijd allemaal wel niet gaat doen. Winkelen, naar de kapper, schoonmaken, het huis opnieuw inrichten, noem het maar op. Helaas komt het daar allemaal niet van, je loopt altijd weer tegen kleine dingen aan die moeten gebeuren. Toch kun je binnenkort die dingen en grotere plannen gaan verwezenlijken. Je hoort iemand praten over bepaalde dingen en daar raak je zelf helemaal door geënthousiasmeerd.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 14-12-19

Het lijkt net of je een aantal dingen mooi hebt opgelost, of achter je hebt gelaten. Helaas is dat schijn, je probeert voor jezelf een scherm op te bouwen. Je wilt gewoon niet zien dat je er toch je tanden in moet zetten. Je hebt niet alle wijsheid in pacht en soms zul je dus ook moeten toegeven dat je iets niet weet of kunt. Dat is de eerste stap naar het werkelijk aanpakken van dingen. Hoe erg je ook overtuigd bent van jouw gelijk, op een gegeven moment kom je er achter dat jij het niet bij het rechte eind had.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 14-12-19

Je wilt er heel graag eventjes tussenuit. Je zult wat moeten schuiven en misschien wat vooruit werken, maar dat is toch prima te realiseren. Zolang je in het oude kringetje blijft ronddraaien, zal het er echter niet van komen. Probeer om eens iets heel anders te gaan doen dan je normaliter doet op vakantie. Wees heel actief, of kies een bijzondere manier van overnachten. Dan merk je dat je even helemaal uit de sleur wordt gerukt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 14-12-19

Naar de buitenwereld toe doe je je heel zelfverzekerd voor. Toch weet je zelf ook goed dat dat alleen een masker is. Eigenlijk twijfel je over veel aspecten van jezelf en van je leven. Vandaag loop je daar meerdere keren tegenaan. Je voelt je kleiner dan de mensen om je heen en je ergert je aan je eigen grote verhalen. De beste remedie is om dat masker te laten vallen. Wees jezelf en ga werken aan de dingen waar je echt niet tevreden mee bent. Probeer toch zo veel mogelijk te accepteren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 14-12-19

Je bent wat stiller dan gewoonlijk, maar toch straal je. Wanneer je op een feestje of een borrel bent, zullen de mensen om je heen dat opmerken. Ook iemand in het bijzonder, die persoon zwijmelt helemaal bij de gedachte om met jou samen te zijn. Waarschijnlijk weet je zelf stiekem ook wel wie dat is. Heb jij dezelfde gevoelens, of juist totaal niet? Het is belangrijk om daar eerlijk over te zijn tegen die persoon. Houd hem of haar niet aan het lijntje.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 14-12-19

Zorg ervoor dat je niet naast je schoenen gaat lopen. In bepaalde dingen ben je goed en dat weet je ook. Dat betekent niet dat je dat ook van de daken moet gaan schreeuwen. Gebruik je talenten liever op een constructieve manier. Je hebt bepaalde verantwoordelijkheden waar je je echt niet aan kunt onttrekken. Dat is nooit echt verstandig, maar vandaag is dat uit den boze. Je laat een aantal dingen liggen en daar loop je elke keer weer tegenaan. Regel alles dus altijd meteen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 14-12-19

Je bent vandaag niet zo sterk en stabiel als gebruikelijk. Daardoor laat je je wat sneller verleiden tot dingen die je normaal gesproken niet zou doen. Blijf toch verstandig, want je kunt van tevoren de consequenties al aan zien komen. Stel nu dus alvast voor jezelf vast wat je zeker wel en niet wilt doen. Zo laat je de beslissing niet over aan een ander, maar houd je alles zelf in de hand. Daardoor zul je ook weer sterker worden.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...