Het is vandaag dinsdag 18 december 2018

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 18-12-18

Jouw fantasie maakt overuren en is je sterkste troef als je aan een creatief project werkt. Let op details zonder het zicht te verliezen op het geheel. Onderzoek naar jouw stamboom kan nuttige en intrigerende feiten aan het licht brengen. Je zou vandaag kunnen zien dat het goed organiseren van dingen soms in een heel kleine aanpassing kan zitten, of gewoon in de aanschaf van zaken als klappers, dozen en een kast. Je bent minder overheersend dan anders.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 18-12-18

Venus zorgt ervoor dat je graag en gemakkelijk samenwerkt. Het is ook een gunstige dag om meningsverschillen en ruzies uit de wereld te helpen. Je valt graag op en blijft toch helemaal jezelf. Je zit gewoon lekker in je vel. Je zult vandaag vooral geduld en discipline nodig hebben. Geef gedachten een concrete vorm, dan kun je bereiken wat je wilt. Plan zorgvuldig. Dichters, liedjesschrijvers en auteurs zijn geïnspireerd; de woorden vloeien uit hun pen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 18-12-18

Het is belangrijk om vandaag te zorgen voor evenwicht in jouw leven. Zowel in de liefde en de vriendschap als in jouw lichamelijke gesteldheid. Zorg er dus voor dat je gezonde voeding tot je neemt en dat je je omringt met mensen bij wie jij je op je gemak voelt. Je leert niet alleen van je fouten, maar ook van de dingen die je met succes weet te volbrengen. Wuif het dus niet zomaar weg en geef jezelf eens een schouderklopje.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 18-12-18

Maak de zaken waar je mee bezig bent af en kom je beloftes na, voordat je weer nieuwe dingen afspreekt. Je ziet straks door de bomen het bos niet meer, want je komt om in al je verschillende verplichtingen. Maak van je hart zeker geen moordkuil. Opgekropte gevoelens komen dikwijls als lichamelijke klachten tot uiting en dan ben je nog verder van huis. Zoek een gezonde uitlaatklep.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 18-12-18

Blijf vandaag opgewekt, ook al zit iemand je dwars. Dat zou een collega kunnen zijn, maar ook jouw partner. Je hebt het gevoel dat je niet de kans krijgt om jezelf te zijn en je eigen dingen te doen. Het liefst wil je alles doen, maar dat kan nou eenmaal niet altijd. Je zult keuzes moeten maken. Niet alleen nu, maar ook de rest van je leven. Soms moet je gewoon een pad inslaan, in plaats van op de kruising blijven staan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 18-12-18

Je hebt een positieve instelling en daar zul je vandaag veel profijt van hebben. Je krijgt iets voor elkaar waarvan je eigenlijk niet geloofde dat het je zou lukken. Je mag gerust genieten van dit kleine, of grote, succes. Je zou er versteld van kunnen staan wat je met een beetje enthousiasme al kunt bereiken. Hoe je iets brengt is dus blijkbaar net zo belangrijk als de inhoudelijke boodschap.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 18-12-18

Vandaag spelen relaties en interactie met anderen een grote rol. Je krijgt hier inspiratie van die je nodig hebt om te bereiken wat jij voor ogen hebt. Jij wordt zelf enthousiast en daar steek je de mensen om jou heen mee aan. Vergeet niet om prioriteiten te stellen. Ook de dingen die je minder leuk vindt moeten worden gedaan. Geniet in ieder geval maar van je energieboost en je vrolijke stemming.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 18-12-18

Het is altijd goed om normen en waarden aan te houden in je leven. Probeer je daar dan ook echt aan te houden, het zal je leven verrijken. Zo is het goed om dingen te delen, niet jaloers te zijn en niet egoïstisch te zijn. Zo kun je natuurlijk nog veel meer dingen bedenken. Wanneer je teveel van je eigen ruimte weggeeft, kun je het gevoel hebben dat je jezelf verliest. Dat is uiteraard totaal niet wenselijk. Houd vast aan jouw wensen, gevoelens en principes.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 18-12-18

Wanneer jij jouw charmes gebruikt, zul je geen enkele moeite hebben om met anderen in gesprek te komen. Dit kan handig uitpakken voor de uitbreiding van jouw netwerk. Probeer hier dan ook eens nuttig gebruik van te maken. Voor je gemoedsrust en voor een beetje afleiding is het goed om iets met je handen te gaan doen, zoals klussen in huis. Er zijn vast nog wat taakjes die al lang op jou liggen te wachten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 18-12-18

Het lijkt alsof je een nieuwe bron vol met energie hebt aangeboord. Bepaalde dingen waar je je eerst niet toe kon zetten vormen nu geen enkel probleem meer. Je vliegt in het rond en neemt allerlei taken op je. Je krijgt de kans om snel geld te verdienen, maar probeer toch te gaan voor plannen met financiële zekerheid op de lange termijn. Werk daartoe een strategie uit en zoek er mensen bij die verstand van zaken hebben.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 18-12-18

Het moet vandaag haast wel een bijzonder plezierige dag worden. Anderen willen je graag ergens mee helpen, misschien zelfs zonder dat jij daarom vraagt. Dat overkomt je eigenlijk nooit, geniet er dus maar even van. Denk goed na bij de dingen die je wilt gaan zeggen. Anders loop je het risico dat het er heel wat anders uitkomt dan bedoeld. Dat wil jij natuurlijk niet riskeren!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 18-12-18

Iemand in je omgeving voelt zich erg eenzaam en jij zou daar verandering in kunnen brengen. Ga er even langs, of stuur een kaartje als hij of zij te ver weg woont. Een teken van leven is voor die ander in ieder geval zeer belangrijk. Je kent genoeg mensen, maar je durft ze nooit eens ergens om te vragen. Toch vragen mensen wel vaak zat wat van jou. Jij vindt dat toch ook niet vreemd? Je weet dat iemand je nodig heeft en dan help je graag. Zo werkt dat andersom meestal ook.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...