Horoscooptekening

horoscooptekeningDe horoscooptekening geeft de stand van de Zon, Maan en planeten aan op het moment van je geboorte. Ook kun je hier o.a. zien waar je ascendant en gelukspunt vallen.

Maak een horoscooptekening


Ascendant berekenen

ascendantDe ascendant wordt bepaald door het tijdstip van de geboorte en de geboorteplaats. Het is het dierenriemteken dat op het moment van geboorte aan de oostelijke horizon opkomt. Het teken op de ascendant vertegenwoordigt de wijze waarop we met onze omgeving omgaan, onze basishouding.

Laat je ascendant berekenen


Horoscopen vergelijken

horoscoopvergelijkingJe kunt hier gratis een horoscoop vergelijking doen van een intieme relatie. Vergelijk de horoscopen van jou en je partner en ontdek hoe jullie relatie optimaal kan zijn.

Vergelijk 2 horoscopen


Actuele planeetstanden

horoscoopvergelijkingDe actuele planeetstanden worden transits genoemd. Het laat de dagelijks voortgang van de planeten zien. Wanneer we de transiterende planeten intekenen in de geboortehoroscoop, dan zien we dat ze verbindingen (aspecten) kunnen maken met de planeten in de geboortehoroscoop. Ze verwijzen daarmee naar gebeurtenissen, kansen en mogelijkheden voor die periode.

Bekijk de transits


Liefdesmeter (just for fun!)

Bereken sterrenbeeld en geboortedag

Vul je geboorte data in, als je niet weet hoe laat je bent geboren, kies dan 12:00u.


 

 

Jouw sterrenbeeld is ...

 

Lees meer over sterrenbeelden


De efemeriden

efemeridenDit is een service voor de wat gevorderde astrologie beoefenaars. Een efemeride is een tabellenboek, waarin je de standen van de Zon, Maan en planeten op een specifiek moment kunt opzoeken.

Download efemeriden


Horoscoopformulier

horoscoopformulierJe kunt hier een lege horoscoop tekening downloaden, printen en er vervolgens de standen van Zon, Maan en planeten op het moment van je geboorte in tekenen.

Download horoscoopformulier


Het is vrijdag 23 februari

Bekijk je gratis daghoroscoop


Maanfase

maanfaseDe Zon is het enige object in ons zonnestelsel dat in grote mate licht produceert. De Maan geeft, net als de Aarde, zelf geen licht en reflecteert slechts zonlicht. Bekijk hier de huidige en de vier belangrijkste toekomstige maanfases.

Bekijk de fases van de maan

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...In onze webshop

CD's van Peter den Haring: Aura schoonmaak en Trance reizen.

Bezoek de webshop