Bereken sterrenbeeld en geboortedag

Vul je geboorte data in, als je niet weet hoe laat je bent geboren, kies dan 12:00u.


 

 

Jouw sterrenbeeld is ...

 

Lees meer over sterrenbeeldenAscendant berekenen

ascendantDe ascendant wordt bepaald door het tijdstip van de geboorte en de geboorteplaats. Het is het dierenriemteken dat op het moment van geboorte aan de oostelijke horizon opkomt. Het teken op de ascendant vertegenwoordigt de wijze waarop we met onze omgeving omgaan, onze basishouding.

Laat je ascendant berekenen


Nog meer gratis berekeningen

Laat je Maan berekenen

Laat Mercurius berekenen

Laat Venus berekenen

Laat Mars berekenen

Laat Jupiter berekenen

Laat Saturnus berekenen

Laat Uranus berekenen

Laat Neptunus berekenen

Laat Pluto berekenen

Laat Cheiron berekenen

Laat je karmapunt berekenen

Laat je Zwarte Maan berekenen


Actuele planeetstanden

horoscoopvergelijkingDe actuele planeetstanden worden transits genoemd. Het laat de dagelijks voortgang van de planeten zien. Wanneer we de transiterende planeten intekenen in de geboortehoroscoop, dan zien we dat ze verbindingen (aspecten) kunnen maken met de planeten in de geboortehoroscoop. Ze verwijzen daarmee naar gebeurtenissen, kansen en mogelijkheden voor die periode.

Bekijk de transitsLiefdesmeter (just for fun!)

Horoscopen vergelijken

horoscoopvergelijkingJe kunt hier gratis een horoscoop vergelijking doen van een intieme relatie. Vergelijk de horoscopen van jou en je partner en ontdek hoe jullie relatie optimaal kan zijn.

Vergelijk 2 horoscopenHoroscooptekening

horoscooptekeningDe horoscooptekening geeft de stand van de Zon, Maan en planeten aan op het moment van je geboorte. Ook kun je hier o.a. zien waar je ascendant en gelukspunt vallen.

Maak een horoscooptekening


De efemeriden

efemeridenDit is een service voor de wat gevorderde astrologie beoefenaars. Een efemeride is een tabellenboek, waarin je de standen van de Zon, Maan en planeten op een specifiek moment kunt opzoeken.

Download efemeridenHoroscoopformulier

horoscoopformulierJe kunt hier een lege horoscoop tekening downloaden, printen en er vervolgens de standen van Zon, Maan en planeten op het moment van je geboorte in tekenen.

Download horoscoopformulier


Het is donderdag 18 juli

Bekijk je gratis daghoroscoop


Maanfase

maanfaseDe Zon is het enige object in ons zonnestelsel dat in grote mate licht produceert. De Maan geeft, net als de Aarde, zelf geen licht en reflecteert slechts zonlicht. Bekijk hier de huidige en de vier belangrijkste toekomstige maanfases.

Bekijk de fases van de maan

 
 

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Leer gitaar spelen in 22 lessen

Soul RetrevalHoe zou je het vinden als jij nu eens echt gitaar kunt spelen? Volg de lessen op je smartphone, tablet, computer of laptop. Het kan allemaal!

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...