Uranus in de geboortehoroscoop

Je bevindt je hier: planeten » uranus » uranus berekenen

 

venusUranus is pas ontdekt in het jaar 1781, en wordt dikwijls met revoluties geassocieerd. In de horoscoop symboliseert Uranus de drang om uniek te zijn en om te choqueren en te verrassen. Deze planeet zorgt voor plotselinge en onvoorspelbare gebeurtenissen, en zijn elektriserende en bliksemsnelle invloed is gericht op het vergroten van het persoonlijk bewustzijn.

Aangezien de omloopbaan van Uranus rond de Zon 84 jaar duurt, verblijft hij telkens 7 jaar in een teken. Zijn effecten in een teken werken zodoende uit op een collectief niveau en beïnvloeden opeenvolgende generaties. Zijn tekenpositie geeft weer op welk psychologisch terrein van de mensheid zich revolutionaire veranderingen zullen voltrekken.

Hieronder wordt het teken van Uranus berekend met de correcte data wanneer je ook de juiste geboortetijd in CET invoert, voor België en Nederland is dat gewoon de plaatselijke tijd (zoals vermeld wordt op je geboorteakte).

Houd altijd in gedachten dat een geboortehoroscoop een complex samenspel is van diverse factoren, eigenschappen hoeven daarom niet heel expliciet aanwezig zijn, ze kunnen ook 'gedempt' worden door andere elementen die eveneens een rol spelen.

 

Vul hier je geboortedatum en -tijd in:

 

 

Jouw Uranus staat in ...

 

vorige pagina

 Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...