Astrologische voorspellingen

VoorspellingenAstrologie is een heel oude methode om met behulp van planeetstanden menselijke eigenschappen te bepalen en de toekomst te voorspellen. Het werd al beoefend en bestudeerd ten tijde van het oude Babylon (het huidige Irak).

In dit overzicht vind je de horoscopen die je meer inzicht in de toekomst geven. We hebben aparte overzichten gemaakt voor liefde en relaties en voor alle andere horoscopen.


Jaarhoroscoop 2020 *tip*

JaarhoroscoopHoe zal 2020 voor jou verlopen? Wil je meer weten over je gezondheid, relaties en vriendschappen, carrière en financiën?

 

Bekijk je jaarhoroscoop voor 2020


Liefdeshoroscoop voor 2020 *tip*

LiefdesjaarhoroscoopWil je weten wat er op liefdesgebied voor 2020 staat te gebeuren? Wil je meer weten over relaties en je kansen in de liefde?

 

Bekijk je liefdeshoroscoop voor 2020Het is zondag 20 september 2020

Bekijk je gratis daghoroscoop


Maandhoroscoop

maandhoroscoopWat heeft de maand september voor jou in petto? Lees het in de maandhoroscoop, geschreven door Willem Kunst.

Bekijk je maandhoroscoopParanormaal ontwaken

lenormand Een e-book om je paranormale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Voorspellen met kaarten

Op CatharinaWeb vind je ook afdelingen waar voorspellingen worden gedaan met kaarten. Natuurlijk de tarot kaartleggingen, maar we hebben ook een afdeling Lenormand, Engelenkaarten en Orakels.Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op Facebook


Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woord­en, naar zelf­kennis of hulp door een spirituele adviseur.

Ga naar de consulenten