Neptunus in de geboortehoroscoop

Je bevindt je hier: planeten » neptunus » neptunus berekenen

 

venusDe planeet Neptunus, ontdekt in 1846, vertegenwoordigt niet-materiële invloeden, zoals bijvoorbeeld dromen en illusies. Neptunus bewerkstelligt een ontbinding van structuren en representeert onze idealistische drijfveren - zowel op een sociaal als op spiritueel niveau. Neptunus opent de deur naar het goddelijke en geeft ons een vaag, ongrijpbaar gevoel van ontevredenheid met ons aardse bestaan.

Daar Neptunus 165 jaar doet over één complete omloopbaan rond de Zon, staat hij telkens gedurende een periode van ongeveer 14 jaar in elk teken. Zijn invloed laat zich zodoende het sterkst gevoelen als collectieve veranderingen in de loop van een langere tijd. Zijn tekenpositie beschrijft de collectieve behoefte om het dagelijks leven te transcenderen door middel van bijvoorbeeld de media, films en visionaire idealen.

Hieronder wordt het teken van Neptunus berekend met de correcte data wanneer je ook de juiste geboortetijd in CET invoert, voor België en Nederland is dat gewoon de plaatselijke tijd (zoals vermeld wordt op je geboorteakte).

Houd altijd in gedachten dat een geboortehoroscoop een complex samenspel is van diverse factoren, eigenschappen hoeven daarom niet heel expliciet aanwezig zijn, ze kunnen ook 'gedempt' worden door andere elementen die eveneens een rol spelen.

 

Vul hier je geboortedatum en -tijd in:

 

 

Jouw Neptunus staat in ...

 

vorige pagina

 Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...

Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...