Geschikt voor vele vragen

Bij deze kaartlegging krijg je duidelijk in beeld wat de werkelijke achtergrond is van je vraagstelling. De twee planeetkaarten geven je inzicht in de situatie en laten zien waar het om gaat en het aspect geeft aan hoe het op dit moment in werking is. Zo kunnen er verborgen items aan het daglicht komen, zaken waar je zelf nog niet aan had gedacht.

Het hoeft niet om een negatieve uitwerking te gaan want je kunt ook een positief aspect trekken. In dat geval zal je zelfvertrouwen toenemen wanneer je onzeker was over je aanpak. De Opening geeft ruimte en inzicht in de werkelijke achtergrond van je vraag.

Wat krijg je

Met deze legging krijg je inzicht in de werkelijke, diepere achtergrond van je vraag. Je ontvangt een uitgebreide duiding, geschreven door Anneke Guis. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze kaartlegging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je vanzelf terug op CatharinaWeb en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: sommige banken hebben even de tijd nodig om de betaling te verwerken. Gewoon even geduld hebben, dan kom je vanzelf op de juiste pagina terecht.

Vergeet niet je legging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

 


 

 Volg ons op Facebook
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...