Mercurius in de geboortehoroscoop

Je bevindt je hier: planeten » mercurius » mercurius berekenen

 

mercuriusMercurius symboliseert onze communicatieve vermogens en ons verlangen naar kennis. De planeet heerst over onze contacten met eventuele broers en zussen, vrienden en mensen op school. In de horoscoop representeert hij daarnaast onze gedachten en de constante activiteit die zich in ons hoofd afspeelt.

Lichamelijk correspondeert Mercurius met het zenuwstelsel en de lichaamscoördinatie. Het teken van Mercurius geeft weer hoe we communiceren en op welke psychologische terreinen onze mentale talenten liggen. Mercurius loopt het snelst van alle planeten, en hij staat altijd in de buurt van de Zon, hetzij in hetzelfde teken, hetzij in één van de tekens aan weerszijden van de Zon.

Hieronder wordt het teken van Mercurius berekend met de correcte data wanneer je ook de juiste geboortetijd in CET invoert, voor België en Nederland is dat gewoon de plaatselijke tijd (zoals vermeld wordt op je geboorteakte).

Houd altijd in gedachten dat een geboortehoroscoop een complex samenspel is van diverse factoren, eigenschappen hoeven daarom niet heel expliciet aanwezig zijn, ze kunnen ook 'gedempt' worden door andere elementen die eveneens een rol spelen.

 

Vul hier je geboortedatum en -tijd in:

 

 

Jouw Mercurius staat in ...

 

vorige pagina

 Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...