Mars in de geboortehoroscoop

Je bevindt je hier: planeten » mars » mars berekenen

 

venusMars representeert de driften en mannelijkheid, evenals thema's rond seksualiteit en macht. Deze planeet geeft ook weer wat voor soort werk we kiezen en hoe we het aanpakken. Mars is nauw verbonden met onze beleving van eventuele broers, onze vader en mannen in het algemeen. Mars zorgt altijd voor tumult en problemen, maar geeft tevens het vechtersinstinct om verder te komen in het leven. Hij vertegenwoordigt uitdagingen even zo goed als het vermogen om deze moedig aan te gaan. Lichamelijk regeert Mars over het spierstelsel.

Het teken van Mars vertelt op welk specifiek psychologisch terrein we onze energie tot uitdrukking brengen. Mars doet er twee jaar over om rond de Zon te lopen en verblijft zodoende ongeveer twee maanden in elk teken. In de horoscoop van een vrouw representeert het teken waarin Mars staat meestal het type man waartoe ze zich aangetrokken voelt, in de horoscoop van een man zijn eigen houding tegenover mannen, wedijver en mannelijkheid.

Hieronder wordt het teken van Mars berekend met de correcte data wanneer je ook de juiste geboortetijd in CET invoert, voor België en Nederland is dat gewoon de plaatselijke tijd (zoals vermeld wordt op je geboorteakte).

Houd altijd in gedachten dat een geboortehoroscoop een complex samenspel is van diverse factoren, eigenschappen hoeven daarom niet heel expliciet aanwezig zijn, ze kunnen ook 'gedempt' worden door andere elementen die eveneens een rol spelen.

 

Vul hier je geboortedatum en -tijd in:

 

 

Jouw Mars staat in ...

 

vorige pagina

 

 Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...

Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...