Partnerlegging

partnerleggingDe partnerlegging geeft antwoord op de vraag hoe de situatie is op dit moment tussen twee personen. Niet alleen vwb een liefdesrelatie, je kunt ook opheldering krijgen over de verhouding met je baas of met een vriendin enz.

Naar de partnerleggingDe opening

De openingBij deze kaartlegging krijg je duidelijk in beeld wat de werkelijke achtergrond is van je vraagstelling. Zo kunnen er verborgen items aan het daglicht komen, zaken waar je zelf nog niet aan had gedacht en die je helpen ermee om te gaan.

Naar de opening


De muur

De muurDit astro orakel geeft je de mogelijkheid om antwoord te krijgen op vragen die je bezighouden. Er worden 3 kaarten getrokken in verband met je vraag, probleem of situatie.

Naar de muur


Over het Astro orakel

Anneke GuisHet Astro orakel was een idee van Anneke Guis, erkend astrologe AVN, en is in 2008 ontwikkeld in samenwerking met Astro Media.

Het is een uniek kaartspel waarin dieper ingegaan wordt op de tien planeten, de maansknopen, de twaalf tekens, de twaalf huizen en de onderlinge planeetverbindingen.


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...
Misschien vind je dit ook interessant:Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare paranormale adviseur.

Ga naar de consulenten

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...