Wicca attributen

rituelenBij Wicca rituelen worden allerlei voorwerpen gebruikt, zoals de athame, kaarsen, wierook, bezem en nog veel meer. Deze attributen of voorwerpen richten de energie door de aanraking en intentie waarmee ze worden gebruikt.

Lees meerBoek der Schaduwen

boek der schaduwenIn het Boek der Schaduwen wordt al het magische werk dat een wicca verricht opgeschreven. Het is een Wicca werkboek waarin jouw eigen ervaringen met bijvoorbeeld rituelen, spreuken, magie, kruiden, divinatiesystemen en recepten worden genoteerd.

Lees meer


Heksenstenen

heksenstenenHeksenstenen zijn stenen die een door de natuur gemaakt gat hebben en waaraan magische krachten worden toegekend. Als je een heksensteen bij je draagt geeft ze je bescherming tegen mensen die tegen je liegen of je willen misleiden.

Lees meer


Edelstenen

edelstenenDoor de eeuwen heen zijn er stenen gebruikt om mensen beter te maken, ook veel wicca's maken gebruik van edelsteentherapie. Ontdek de werking van edelstenen en hoe je de stenen reinigt en opnieuw kunt opladen.

Lees meerEtherische oliën

etherische olieEtherische oliën worden ook wel essentiële oliën genoemd. Deze olie wordt gewonnen uit materiaal van bloemen, bomen, kruiden, specerijen, citrusvruchten enz. Voor het ondersteunen van de sfeer tijdens een ritueel zijn etherische oliën eigenlijk onmisbaar.

Lees meer

Wicca lettertypes & symbolen

esbatsWanneer je werkt met een losbladig systeem in je Boek der Schaduwen en de teksten typt, wil je misschien wel een speciaal lettertype gebruiken. Je kunt ze hier gratis downloaden.

Lees meer


Dranken & spijzen

betoverend drankjeBij speciale feesten en rituelen horen ook speciale dranken en spijzen. Op deze pagina vind je o.a. recepten voor het maken van magische wijn en een betoverend kruidendrankje. Ook kun je lezen hoe je een wiccataart en brood kunt bakken.

Lees meerKruiden

kruidenPlanten en kruiden worden al eeuwenlang gebruikt bij rituelen en bij het maken van geneesmiddelen. Veel wicca's hebben dan ook hun eigen kruidentuin aangelegd. In zo'n wiccatuin kom je allerlei kruiden tegen waarvan je bijvoorbeeld zalfjes of olie kunt maken. En natuurlijk kruiden om magie mee te bedrijven of om te gebruiken bij je rituelen.

Lees meer
Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...Maancolumn van Petra

maancolumnBij elke volle en elke nieu­we maan een nieuwe column van Petra Stam!

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...