Twee gratis leggingen met de wicca tarot

keltisch kruis Eén van de vormen van divinatie is kaartlezen. De kaarten kunnen je helpen je keuzes te bepalen en inzicht te verkrijgen op je pad. Het deck wat hier gebruikt wordt is de Sensual Wicca Tarot. Het is gemaakt door Nada Mesar & Elisa Poggese en heeft 78 kaarten. Het is in 2007 uitgebracht door Lo Scarabeo.

Je kunt hier twee gratis online leggingen doen, het Pentagram en het Keltisch Kruis.

Voorbereiding

Om de kaarten te kunnen gebruiken kun je het best zo onbevangen mogelijk zijn. Kaarten trekken wanneer je vol emoties zit, verdrietig bent of boos, pakt zelden goed uit. In zo'n geval kun je het beste eerst mediteren of een ritueel bad nemen ter voorbereiding.

 


pentragramHet Pentagram

Het Pentagram geeft informatie over de huidige stand van een bepaalde situatie, de stappen die je het beste zou kunnen nemen, waar je voor op moet passen en wat juist je sterke punten zijn, en het laat zien waar het uiteindelijk toe kan leiden.

Leg het Pentagram

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch kruis is een heel oud legpatroon en een van de meest bekende manieren om tarotkaarten te leggen. Het Keltisch Kruis kan gebruikt worden voor alle soorten vragen, maar ook voor inzicht in je huidige levensfase. Als je twijfelt welk legpatroon je het best kunt gebruiken, kies dan voor het Keltisch Kruis.

Leg het Keltisch Kruis

 
 


ReizenReizen

 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...