Wicca fonts gratis downloaden

boek der schaduwenWanneer je werkt met een losbladig systeem in je Boek der Schaduwen en de teksten typt, zou je misschien wel een speciaal lettertype willen gebruiken. Je kunt ze hier downloaden door hieronder op de naam van het lettertype te klikken.


 

Het Theban schrift is een magisch alfabet wat in de loop der tijd door veel heksen is gebruikt. Zie ook bij Het Boek der Schaduwen.Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulenten

Fonts installeren

De fonts (lettertypes & symbolen) zitten in een zip-bestand, pak het bestand uit en dubbelklik op de naam van het font. Nu zie je bovenaan een knop waar je op moet klikken:

Wicca symbolen

Er zijn ook fonts waarmee je in plaats van letters symbolen kunt typen.

KR Wiccan Symbols

kr wiccan symbols

Een aantal van de letters heeft een symbool gekregen, in kr_wiccan_symbols.zip zit een afbeelding met een compleet voorbeeld.

Download KR Wiccan SymbolsWoolbats

woolbats

Enkele voorbeelden van wat je met dit font kunt doen. In woolbats.zip zit een afbeelding met alle voorbeelden.

Download WoolbatsMisschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookBoek der Schaduwen

Hart & Ziel Orakelkaarten

Deze prach­tige orakel­kaarten van Toni Carmine Salerno geven ant­woord op al je vragen over de liefde, het leven en de zin van ons bestaan.

Lees meer...