Wat is divineren

divinerenDivineren is een wicca of heksenwoord voor orakelen of waarzeggerij. Er zijn veel verschillende divinatiemethodes, maar bij geen van allen krijg je kant en klare antwoorden op een schoteltje aangereikt.

Lees meerAstrologie

astrologieEen van de meest gebruikte divinatiemethodes is astrologie of sterrenwichelarij. Laat hier ook je sterrenbeeld berekenen.

Lees meer


Runen

runenHet runenschrift is het oudste ons bekende schrift dat in Germaanse landen werd gebruikt. De betekenis van het woord rune is ook wel "geheim" of "verborgen", al naar gelang van tijd en taal.

Lees meerNumerologie

numerologieNumerologie is de leer der getallen en werkt ook met de letters van het alfabet. Elke letter correspondeert met een bepaald getal. Je kunt op deze pagina je naamgetal laten berekenen.

Lees meer


Pendelen

pendelenEen pendel is heel simpel gezegd een gewichtje aan een kettinkje. Er kunnen vragen gesteld worden die de pendel dan beantwoord door op een bepaalde manier te slingeren.

Lees meerSchouwen

schouwenSchouwen is het kijken in een spiegelend oppervlak. De bekendste methode is het kijken in een kristallen of glazen bol, maar je kunt ook schouwen in een spiegel.

Lees meer


Wicca tarot

wicca tarotEén van de vormen van divinatie is kaartlezen. De kaarten kunnen je helpen je keuzes te bepalen en inzicht te verkrijgen op je pad. Je kunt hier twee gratis online leggingen doen, het Pentagram en het Keltisch Kruis.

Lees meerSpirit orakels

spirit orakelsHet spirit orakel vertelt je nooit wat je precies moet doen, maar het stimuleert en spiegelt je onbewuste, intuïtieve kant. Het is geschikt voor alle soorten vragen, je kunt vragen stellen over materiële zaken (geld en bezit), over je persoonlijke ontwikkeling, over de liefde of over een beslissing die je moet nemen.

Lees meer

Levensboompaden

levensboompadenEr zijn veel manieren om contact te krijgen met je intuïtie en te luisteren naar je innerlijke stem. Eén van deze manieren is het werken met orakelkaarten, zoals de Levensboompaden kaarten.

Lees meerAndere afdelingen op CatharinaWeb

Orakels

Astrologie

Tarot

Lenormand

Runen

Numerologie

Sjamanisme
Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...

Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...