Wat is divineren

divinerenDivineren is een wicca of heksenwoord voor orakelen of waarzeggerij. Er zijn veel verschillende divinatiemethodes, maar bij geen van allen krijg je kant en klare antwoorden op een schoteltje aangereikt.

Lees meer


Astrologie

astrologieEen van de meest gebruikte divinatiemethodes is astrologie of sterrenwichelarij. Laat hier ook je sterrenbeeld berekenen.

Lees meer


Runen

runenHet runenschrift is het oudste ons bekende schrift dat in Germaanse landen werd gebruikt. De betekenis van het woord rune is ook wel "geheim" of "verborgen", al naar gelang van tijd en taal.

Lees meer


Numerologie

numerologieNumerologie is de leer der getallen en werkt ook met de letters van het alfabet. Elke letter correspondeert met een bepaald getal. Je kunt op deze pagina je naamgetal laten berekenen.

Lees meer


Pendelen

pendelenEen pendel is heel simpel gezegd een gewichtje aan een kettinkje. Er kunnen vragen gesteld worden die de pendel dan beantwoord door op een bepaalde manier te slingeren.

Lees meer


Schouwen

schouwenSchouwen is het kijken in een spiegelend oppervlak. De bekendste methode is het kijken in een kristallen of glazen bol, maar je kunt ook schouwen in een spiegel.

Lees meerWicca tarot

wicca tarotEén van de vormen van divinatie is kaartlezen. De kaarten kunnen je helpen je keuzes te bepalen en inzicht te verkrijgen op je pad. Je kunt hier twee gratis online leggingen doen, het Pentagram en het Keltisch Kruis.

Lees meer


Spirit orakels

spirit orakelsHet spirit orakel vertelt je nooit wat je precies moet doen, maar het stimuleert en spiegelt je onbewuste, intuïtieve kant. Het is geschikt voor alle soorten vragen, je kunt vragen stellen over materiële zaken (geld en bezit), over je persoonlijke ontwikkeling, over de liefde of over een beslissing die je moet nemen.

Lees meer


Levensboompaden

levensboompadenEr zijn veel manieren om contact te krijgen met je intuïtie en te luisteren naar je innerlijke stem. Eén van deze manieren is het werken met orakelkaarten, zoals de Levensboompaden kaarten.

Lees meer


Andere afdelingen op CatharinaWeb

Orakels

Astrologie

Tarot

Lenormand

Runen

Numerologie

SjamanismeMisschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten