Als je even bent vastgelopen

Iedereen zit wel eens wat minder lekker in zijn vel. Vaak weten we de oorzaken van onze problemen maar al te goed. Maar soms ligt er iets aan onze problemen ten grondslag waar je de vinger niet op kunt leggen. Je bent even vastgelopen, je zit in een dip, je relatie loopt niet lekker, je voelt je niet fit enz, maar je hebt niet direct een idee hoe en waarom. In dat geval, om je weer wat op weg te helpen, is het misschien nuttig om je te laten adviseren door een regressielegging van het Zigeuner Orakel. Het orakel dat je altijd iets geeft om over na te denken.

Tijdens dit regressie-consult zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de oorzaak van jouw probleem en kun je lezen wat het gevolg is als je op deze manier door gaat. Ook krijg je wat bruikbare adviezen om mee aan de slag te gaan en ontvang je een heldere beschrijving van hetgeen je kunt verwachten als je deze adviezen opvolgt. De Zigeuner regressie reading biedt niet alleen inzicht, maar zeker ook oplossingen!

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging, de teksten zijn geschreven door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Nathalie leerde op haar 15e al van haar oma hoe je gewone speelkaarten kunt gebruiken om de toekomst te voorspellen.

De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookCursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken?

Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meerMediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...