Wat zijn heksenstenen

heksensteenHeksenstenen zijn stenen die een door de natuur gemaakt gat hebben waar je doorheen kunt kijken. Vaak zijn de gaten gemaakt door stromend water.

Van oudsher werden aan deze stenen magische krachten toegekend. Zij zouden het vermogen hebben om de bezitter een kijkje in de andere wereld te geven als je door het gat heen tuurt. En als je een heksensteen bij je draagt geeft ze je bescherming tegen mensen die tegen je liegen of je willen misleiden.Tip

Probeer eens te mediteren door het gat van de steen te gebruiken als focuspunt. Stel een vraag waar je een antwoord op zoekt en tuur dan door het gat van de heksensteen heen naar de wolken toe op zoek naar antwoorden.

Heksenstenen opladen

Als de stenen hun energie kwijt zijn moeten ze weer opgeladen worden. Ze moeten hiervoor meestal een uurtje of twee in het zonlicht geplaatst worden.Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulenten

Hoe kom je er aan

In Nederland komen deze stenen niet zoveel voor, de kans dat je er eentje vindt is erg klein. Het vinden van een steen met een gat erin is een speciaal teken.Als je dit gebeurt neem dan de steen in je hand en zeg:

Ik vond een steen met een gat in de grond.
Oh lot, ik dank u voor deze gelukkige vondst.
Ik dank de Geest die dit geschenk op mijn pad heeft gelegd.
Dat de steen me goed zal doen en geluk brengen.

Een heksensteen kopen

Bij Heks & Kruid kun je heksenstenen kopen, van XS tot XXL, kijk bij www.heksenkruid.info/product-categorie/heksensteen/Misschien vind je dit ook interessant: