Korte weeklezing

weeklezingDeze gratis legging geeft je een kijkje in de toekomst zoals deze zich momenteel lijkt te ontwikkelen. Er worden 7 kaarten voor je getrokken, voor de huidige en elk van de nog komende zes dagen.

De kaarten laten een tendens zien

Wanneer je goed naar de kaarten kijkt en ze rustig op je in laat werken, kunnen ze je een verhaal vertellen over hoe je je voelt de komende week, en wat er in die week zal spelen.

Vervelende kaarten

Vervelende kaarten bestaan niet, maar wanneer je een kaart hebt getrokken die vervelende gevoelens bij je oproept, zou je kunnen kijken hoe je een eventuele ongewenste situatie kunt voorkomen aan de hand van een 'Wat te doen'-legging zoals bijv De Poort of Het Kruis. De kaarten laten je zien welke kant het momenteel op lijkt te gaan, maar je kunt je altijd bewust worden van je eigen rol in het geheel.

De voorbereiding

Neem de tijd, zorg dat je je een beetje ontspannen voelt, brandt een kaarsje, een wierookje, laat een mooi muziekje spelen en denk aan de komende week en aan hoe je graag zou willen dat de week zal verlopen. Probeer het voor je te zien, en klik dan op onderstaande link:

Naar de komende week

 
 


 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...