De herkomst van tarot

herkomst tarotDe herkomst van de tarotkaarten ligt eigenlijk in het duister en is even raadselachtig als de beelden zelf. De beelden op de 22 kaarten van de grote Arcana bevatten allerlei symbolische verwijzingen naar oude religies en spirituele gebruiken.

Lees meer over de herkomst


Gebruik van de tarot

gebruik tarotJe moet leren de taal van de symbolen te verstaan, tarotkaarten hebben het vermogen gevoelens te kanaliseren en ze kunnen je de kans bieden een hoger of universeler inzicht te ontwikkelen.

Lees meer over het gebruik


Kaarten duiden

tarot duidenVoor het duiden van de kaarten zou je vooral op je eigen beleving en intuïtie af moeten gaan. Goede of slechte kaarten bestaan niet, geen enkele kaart is op zichzelf slecht of goed.

Lees meer over duidenPersoonlijk consult

Ook kun je hier terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulenten

Tarot symboliek

symboliek tarotAls je met de tarot wilt werken en je eigen leggingen wilt interpreteren, moet je leren de taal van de symbolen te verstaan.

Elke kaart spreekt voor zichzelf en bij iedere nieuwe beschouwing kan dat op een andere wijze zijn. Sta open voor de boodschap.

Lees meer over de symboliek


Kiezen van een deck

kiezen tarotEr zijn ongelooflijk veel tarotspellen te koop, kijk maar bij onze verzameling decks, maar welke tarotkaarten zijn geschikt voor jou?

Lees meer over kiezen van een deck


Spelenderwijs tarot leren

dwm-kaartenVoor het vertrouwd raken met de vertaling van de tarot symboliek naar de concrete werkelijkheid van alle dag, zijn de dag-, week- en maandkaarten (DWM kaarten) heel geschikt.

Lees meer over de DWM kaarten 

 Volg ons op FacebookToe aan een detox?

Je hebt vage klachten of voelt je regelmatig moe en futloos, of je wilt nu echt weleens gezond af gaan vallen?

Lees meer...Mei 2017

Wat zijn de voorspellingen voor deze maand?

Lees meer...