Contact met een overledene

Nathalie KriekVeel mensen hebben verdriet als een dierbare overleden is, er zijn vaak nog zoveel dingen die we hadden willen vragen. Een dierbare overledene kan je verder helpen met je leven, zeker als jullie band op aarde ook een hechte is geweest. Een relatie houdt niet op bij het sterven van het lichaam. Veel mensen vragen zich af hoe het met hun dierbare in de voor ons onzichtbare wereld gaat. Deze legging geeft je de mogelijkheid op sommige vragen een antwoord te krijgen.

De duiding van de door jouw getrokken kaarten is van Nathalie Kriek (zie de foto), auteur en alternatief therapeute die spiritualiteit combineert met psychologie. Van haar hand is het boek "Tarot en gene zijde" wat in 2008 is uitgebracht door Schors.

De voorbereiding

Het is erg belangrijk om de tijd nemen en jezelf voor te bereiden op de legging die je gaat doen. Zorg dat je niet gestoord kunt worden, zet sowieso je mobiel uit en sluit je e-mailprogramma af. Ruim de omgeving van je computer op en denk na over welke dingen je er neer wilt zetten. Als het mogelijk is, zet dan een foto van de overledene bij je pc en/of een ander persoonlijk voorwerp. Misschien wil je een zacht muziekje opzetten of een kaarsje branden of een staafje wierook om je te kunnen ontspannen. Neem de tijd en ga vooral af op je eigen gevoel.

Als je alles klaar hebt gelegd en je rustig voelt, denk dan aan de overledene, probeer hem of haar voor je te zien zoals hij of zij was. Blijf aan de overledene denken en aan de band die jullie samen hadden, en klik dan op onderstaande link. Er worden 5 kaarten voor je getrokken.

Naar de onzichtbare wereld

 
 


Cursus Lenormand

Een e-cursus Mlle Lenormand kaarten leren leggen van Maddy Kersten.

Cursus Lenormand

Niet goed, geld terug!

Meer info & bestellen

Paranormaal ontwaken

Een e-cursus om je paranormale gaven te ontwikkelen.

Paranormaal ontwaken

Niet goed, geld terug!

Meer info & bestellen

Curus tarot

Een e-cursus hoe leer je zelf tarotkaarten leggen van Maddy Kersten.

Cursus tarot

Niet goed, geld terug!

Meer info & bestellen

 

 Volg ons op Facebook