Voorbereid op de nieuwe dag

Deze uitgebreide daglegging laat zien wat je op een bepaalde dag kunt verwachten op algemeen vlak, op het gebied van liefde en op het gebied van carrière.

Belangrijk is dat je deze legging maar eens per dag raadpleegt, zodat het niet alleen overzichtelijk blijft, maar je daarnaast ook goed kunt nadenken over de voorspellingen en goed voorbereid aan de dag kunt beginnen en de gegeven adviezen in praktijk kunt brengen.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging, de teksten zijn adviserend en positief geschreven door Mireille van Rijn (zie foto elders op deze pagina), medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...