Je innerlijke groei

Deze tarotlegging is een legging die duidelijk voor jou zal aangeven waar je op dit moment in je leven bent ivm je eigen innerlijke groei. Het geeft je de kans om duidelijkheid te krijgen over waar je nog aandacht aan mag gaan besteden, wat je nog belemmert in je innerlijke groei en wat er naar je toe zal komen. Die boodschap wordt gegeven door de Gidsen en je Hogere Zelf die altijd bij je zijn.

Deze legging kun je zo vaak doen als je wilt, elke moment is in het "Nu" en geeft je een richting op jouw pad. Volg gewoon je gevoel hierbij. Door hiermee bezig te zijn zul je merken dat je gevoeliger wordt voor de seintjes van je Hogere Zelf.

Onze reis op aarde

Het Tarotspel begint bij de Dwaas en staat symbool voor de reis die de Ziel hier op aarde maakt met al zijn facetten. Iedere kaart staat voor een periode en een uitdaging waar de mens mee te maken krijgt. De kaarten die je op dit moment trekt zullen aangeven waar jij je op je reis bevindt en waar je op kunt letten om dit zo goed en rustig mogelijk te laten verlopen. Er bestaat geen toeval in het leven en iedere kaart door jou getrokken, wordt je gegeven vanuit de Geest om je verder te helpen. Laat de kaarten rustig op je inwerken, de energie die erbij mee komt zal voor een verruiming en een healing zorgen en daarna mag jij de stappen zetten in jouw leven.

Waar kun je nog aan werken

Het is belangrijk dat je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen in je eigen leven en deze legging biedt je de mogelijkheid om duidelijkheid te krijgen waar je op mag letten en nog aan moet werken. Wil je nu iets aan een moeilijke situatie doen, doe dan deze legging en ga aan de slag met jezelf en de omstandigheden.

Wat krijg je

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, geschreven en uitgelegd door Wendy'Ann (zie foto), lichtwerkster, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach en werkzaam in haar praktijk 'De weg naar jezelf'. Wendy'Ann is bekend van TV met o.a. een eigen programma en gastoptredens en ook door artikelen van haar hand in diverse (vak)bladen.

De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 3,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...