Geschikt voor een specifiek probleem

Deze driekaartslegging is heel geschikt om raad te vragen bij een specifiek probleem. De verleden, heden en toekomstlegging laat zien wat er aan je vraag vooraf is gegaan, hoe de situatie op dit moment is en hoe het zich zou kunnen ontwikkelen. De kaarten kunnen richting geven aan een belangrijke beslissing, en ondersteuning bij twijfels.

Kaart 1, het verleden
Het verleden geeft je informatie over de wijze waarop je tot nu toe met het probleem bent omgegaan. Tevens zegt het iets over de daarbij behorende ervaringen of levenslessen (de confrontatie).

Kaart 2, het heden
Het heden vertelt je hoe je het in je huidige situatie tegenkomt en hoe je daar het beste zelf richting aan kunt geven (de acceptatie).

Kaart 3, de toekomst
De toekomst geeft aan wat er nog voor je in het verschiet ligt als je op de ingeslagen weg verder gaat, maar waar je ook nu nog bewust invloed op kunt uitoefenen als je veranderingen wilt aanbrengen (de integratie).

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging, de teksten zijn geschreven door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...