Een fit lichaam begint bij een gezonde geest

Nathalie KriekDe tarot kan een enorme hulp zijn bij het achterhalen van de oorzaak van een laag zelfbeeld, gebrek aan wilskracht of het ontbreken van doorzettingsvermogen.

Alles wat we zien, horen, voelen, ruiken, proeven, etc. wordt opgeslagen in ons onderbewustzijn. Op een later tijdstip, wanneer je weer een bepaalde geur ruikt of een bepaald beeld ziet, wordt je direct - automatisch vanuit je onderbewustzijn- weer herinnerd aan wat je eerder in dit verband hebt opgeslagen.

Heb je ook de ervaring dat al die diëten maar tijdelijk helpen? Ben je ook tot de conclusie gekomen dat het toch anders moet? Probeer je bewuster in het leven te staan, gezonder te eten en meer te bewegen, kortom: wil je balans in je leven brengen, maar kun je daarbij wel wat hulp gebruiken?

De tarot als afslankcoach

Als je je aanwent hier elke morgen een 'coach kaart' te trekken, dan zul je steeds vaker merken dat je op een later tijdstip, wanneer je iets wilt gaan eten dat niet erg verantwoord is, vergeet water te drinken of te weinig beweegt, onbewust de link met de boodschap van jouw coach kaart zult leggen. Zo word je jezelf er steeds meer van bewust wanneer je niet goed bezig bent.

De teksten bij deze legging zijn geschreven door Nathalie Kriek. Zij heeft een totaal nieuwe psychologische manier van afvallen ontwikkeld waarbij het gaat om het in balans brengen van je levenswijze, zodat zonder extra sport of speciaal dieet een gewichtsverlies van 2 tot 4 kilo per maand heel goed haalbaar is.

Het Balansboek

Het BalansboekAls je meer wilt weten over deze psychologische manier van afvallen, dan is het een goed idee tevens 'Het Balansboek' van Nathalie Kriek aan te schaffen. In dit boek vind je naast een uitgebreide beschrijving van hoe je de tarot bij het afvallen kunt gebruiken, ook een overzichtelijk stappenplan en heel veel afslanktips. Het boek is geschikt voor iedereen, van kind tot oudere, van mannen tot vrouwen.

Koop Het Balansboek bij bol.com

Trek je coach kaart voor vandaag

Neem eerst rustig de tijd om je op je eigen situatie te concentreren en vervolgens klik je op onderstaande link.

Trek je coach-kaart van vandaag

 
 

 

 Volg ons op Facebook
Soulpurpose

mediumschap Je leeft jouw leven dag in en uit en alles lijkt een eindeloze routine. Volg nu Ontdek jouw Soulpurpose en kom achter jouw Zielsmissie.
30 dagen geld terug garantie

Lees meer...