D - E

Alle decks zijn in alfabetische volgorde van hun veelal Engelstalige naam in onze verzameling opgenomen. Voorzetsels zoals 'the' en 'de' zijn achterwege gelaten. Klik op de naam van het deck waar je meer over wilt weten.

Alleen de afbeeldingen van de decks op deze pagina bekijken?
Klik hier en klik steeds aan de rechterkant van de afbeelding voor een volgende. Links onderaan zie je de naam van het deck.

 

 A-A B-C D-E F-G H-K L-M N-R S-S T(1) T(2) U-Z  

 

De Dali Tarot is gemaakt naar aanleiding van de 100ste geboortedag van Salvador Dali. Deze editie bevat het originele Dali Tarot (78 kaarten) en een boek (full colour). Het boek combineert de artistieke interpretatie en het praktische gebruik van de tarotkaarten.

Johannes Fiebig, bekend auteur op het gebied van tarot, verklaart zowel de afbeeldingen als de betekenis van de 78 kaarten. Deze jubileumeditie is Nederlandstalig en in 2004 uitgegeven door Koppenhol.

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

De Dali Universal Tarot is gemaakt door Juan Llarch & Salvador Dali persoonlijk en is uitgegeven door US Games. Het is meer een collector's item dan iets anders. De kaarten zijn gebaseerd op 78 geschilderde collages en ze hebben een enigszins surrealistisch uiterlijk. Veel van de originele symboliek van de kaarten is bewaard gebleven, hoewel de manier van presenteren wel gewijzigd is. Dit deck heeft volledig vergulde randen, wat het waarschijnlijk mede zo prijzig maakt, en tevens ongeschikt als een regelmatig te gebruiken spel.

Klik voor een afbeelding

Dame Fortune's Wheel Tarot is een deck van 79 kaarten bestaande uit 22 grote arcana, 56 kleine arcana en een significator (signaalkaart of persoonskaart) van auteur Paul Huson.

De kaarten zijn gebaseerd op het onderzoek van Huson, gepresenteerd in “Mystical Origins of the Tarot” en hebben een Marseilles geïnspireerde grote arcana en Etteilla geïnspireerde en prachtig geïllustreerde kleine arcana. Het deck is gepubliceerd door Lo Scarabeo in 2009.

Lees meer over dit deck op de website van Paul Huson.

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

De Dance of Life Tarot is een multi-ethnic tarot deck, het is gemaakt door Audrey Savage & Paula Scott Franz. De 78 kaarten volgen de traditionele tarot structuur, maar de meeste kaarten hebben wel andere namen gekregen. Deze kaarten zijn bedoeld als een hulp tot het verkrijgen van meer inzicht en zijn niet geschikt om een traditionele legging mee te doen. De Dance of Life Tarot is uitgegeven door Publishing Co. in 2000.

Klik voor een afbeelding

In de Dante Tarot met zijn prachtige afbeeldingen, gemaakt door Andrea Serio & Giordano Berti en uitgegeven door Lo Scarabeo in 2001, is het leven van de Italiaanse dichter Dante Alighieri -geboren in 1265- gevat, een vooruitziend man met 'eeuwige' ethische, filosofische en spirituele denkbeelden die terug te voeren zijn op Socrates en Plato. Dit deck is niet geschikt voor beginners.

Klik voor een afbeelding

De Dark Angels Tarot is een gothic tarot met als thema als het ware de underdogs van de engelen. "Achingly beautiful, mysterious, and undoubtedly wise, these unearthly creatures have much to teach us of our own shadow selves." Het deck is gemaakt in opdracht van en uitgegeven door Lo Scarabeo. De illustrator is Luca Russo en het is gepubliceerd in 2010. Er staan geen namen op de kaarten maar een ervaren tarotlezer zal hier zonder al teveel extra studie wel een lezing mee kunnen doen.

Klik voor een afbeelding

De Dark Grimoire Tarot is geïnspireerd op legendes en fantasiebeelden. De 78 kaarten hebben niet-traditionele afbeeldingen die regelrecht uit een nachtmerrie lijken te komen. Niet geschikt voor beginners. Het deck is gemaakt door Michele Penco en werd in 2008 gepubliceerd door Lo Scarabeo.

Klik voor een afbeelding

  Koop dit deck

Net als bij de Motherpeace Tarot en de Tarot of the Cloisters heeft ook The Daughters of the Moon Tarot ronde en vrij grote kaarten. Het ontwerp is van Fiona Morgan en de afbeeldingen zijn in de loop van een aantal jaren door verschillende vrouwen getekend. Ondanks dat laatste is er toch een samenhang in dit deck te vinden. Het deck is uitgebracht door Daughters of the Moon in 2000.

Dit spel is een 'thema deck' en het thema is feminisme, er zijn ook maar twee mannelijke afbeeldingen. Het is een multi-cultureel deck en toont dan ook vrouwen uit allerlei verschillende culturen. De afbeeldingen zijn 'aards' met vaak geheel of gedeeltelijk naakte figuren. Het deck is niet verdeeld in een grote en kleine Arcana, maar bestaat uit vijf soorten. De toegevoegde soort 'Aether' toont in feite de kaarten die je traditioneel gesproken in de grote Arcana kunt vinden, maar bestaat hier uit 21 in plaats van 22 kaarten. De kaarten hebben ook een andere naamgeving gekregen.

De Aether kaarten zijn niet genummerd, en de hofkaarten bestaan uit Maiden, Mother en Crone. Deze laatste drie zijn ook in de Aether kaarten terug te vinden: The Amazon (Maiden), Mawu (Mother) en The Wise One (Crone). De 12 hofkaarten hebben ook elk een astrologisch symbool. De kleine Arcana bestaat - of de andere soorten bestaan uit Flames (Wands), Cups, Blades (Swords) en Pentacles.

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

De Da Vinci Enigma Tarot, uitgebracht door Connections in 2005 en gemaakt door Caitlin Matthews, bevat prachtige illustraties uit de geschriften van Leonardo da Vinci, het genie uit de Renaissance. Om je vraagstukken te verhelderen, kun je gebruik maken van de leggingen die gebaseerd zijn op da Vinci’s waarnemingen over oorzaak en gevolg en op de reeks van Fibonacci. Gebruik vervolgens de Lotlegging en ontdek hoe je met het Enigmaraster op de achterkant van de kaarten, de kaarten kunt lezen. Daarmee kun je unieke patronen scheppen om het raadsel van de ziel te ontsluieren.

Sommige kaarten hebben een andere naam gekregen:
High Priestess - Enigma
The Lovers - Twins
The Chariot - Imagination
The Wheel of Fortune - Time
Justice - Experience
The Hanged Man - Passover
The Devil- Pain and Pleasure
The Tower - Deluge
The Star - Way-Shower
The Moon - Conception
The Sun - Birth
Judgment - Renewal

Klik voor een afbeelding

  Koop dit deck

De Da Vinci Tarot is een klassiek tarotspel, geïnspireerd op de werken van de geniale zestiende eeuwse kunstenaar, wetenschapper, uitvinder (en meer), Leonardo da Vinci.

Dit deck heeft een bijzonder kleurenspel, alleen donkergroen en bruin. Een tarotspel als een bijzonder kunstwerk. Iassen Ghiuselev heeft in 1992 de Grote Arcana gemaakt en Atanas Atanassov maakte in 2002 de Kleine Arcana.

Dit is echt een deck voor verzamelaars. Het is uitgebracht door Lo Scarabeo in 2004 en een 2e druk in 2005.

Klik voor een afbeelding

De Decameron Tarot is een deck voor volwassenen. Het claimt 'liefde zonder mysterie' te tonen. Het deck heeft 78 kaarten en toont mannen en vrouwen in alle mogelijke seksuele posities. Het is gemaakt door Giacinto Gaudenzi & Luciano Spadanuda en is in 2003 gepubliceerd door Lo Scarabeo.

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

Deirdre of the Sorrows is een tarot deck met 78 kaarten gemaakt door Deirdre O'Donoghue voor het millennium. De toelichting is "to lift the Tarot out of the Dark Ages and bring them into the light." De tekeningen zijn gemaakt met potlood. Dit deck is te koop met een beginners boek. Het is in eigen beheer uitgegeven, lees meer op de website van de maakster: www.tarotunlocked.com

Klik voor een afbeelding

De Destiny Tarot is gepubliceerd door Collins & Brown en is gemaakt door Jane Struthers. Het deck heeft 78 kaarten die groter zijn dan meestal het geval is. De grote Arcana en hofkaarten hebben min of meer traditionele afbeeldingen, de kleine arcana helaas alleen de symbolen, waardoor dit deck niet geschikt is voor beginners.

Klik voor een afbeelding

De Deva Tarot heeft 93 kaarten. Er is een kleine Arcana set extra: de Triax. Ook is er een extra grote Arcana kaart, de Separator. Het thema van dit deck lijkt enigszins gebaseerd op de Toth Tarot te zijn. Het deck is gepubliceerd in 1986 door Piatnik en gemaakt door Roberta Lanphere & Herta Drnec.

Klik voor een afbeelding

De Deviant Moon Tarot heeft surrealistische en soms angstaanjagende afbeeldingen. Het is een heel bijzonder deck, het heeft beelden die je in verband brengt met een slechte droom. Het licht op de kaarten lijkt overal maanlicht te zijn.

Dit deck is gemaakt door Patrick Valenza die er 3 jaar aan gewerkt heeft, en is in 2008 door US Games op de markt gebracht. De symboliek is zo sterk dat je geen doorgewinterde tarotlezer hoeft te zijn om hiermee te kunnen werken.

Meer info vind je op de website van Patrick Valenza: www.deviantmoon.com

Klik voor een afbeelding

  Koop dit deck

De Diamond Tarot is een remake van de Rider Waite, gebaseerd op Pamela Colman-Smith's originele afbeeldingen, maar dan gevat in een enigszins psychedelische omlijsting. Ook de kleuren hebben dat effect. Het deck is gemaakt door Klaus Holitzka & Marie-Louise Bergoint en werd door AGM Müller gepubliceerd in 1997.

Klik voor een afbeelding

De Diary of a Broken Soul Tarot is een gothic deck met 78 kaarten in zwart en wit tinten. Het is gemaakt door Ash Abdullah. Meer informatie vind je op de Diary of a Broken Soul website.

Klik voor een afbeelding

De Dragon Tarot toont een draak op elke kaart, en bij de dood zie je een drakenskelet. Het spel is ontworpen en uitgevoerd door een deel van het team wat 'Wyvern game' op de markt heeft gebracht, alsmede The Lord of the Rings Tarot. Ontworpen door Terry Donaldson en de illustrator is Peter Pracownik. Uitgebracht door US Games in 1996.

Donaldson heeft bij dit spel ook een boek geschreven met de toepasselijke titel 'The Dragon Tarot', en dat heb je ook wel nodig om met dit deck te kunnen werken. Ook kun je in dit boek over de geschiedenis van de draken mythen lezen.

Bij de kleine Arcana hebben de kaarten één kleurtint zodat je snel weet of je bijvoorbeeld met Cups of met Wands te maken hebt. De meest overheersende kleur bij de grote Arcana kaarten lijkt blauw of zwart te zijn. Het landschap op de kaarten is steeds verlaten en maakt een desolate indruk.

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

Deze Dragon Tarot is gemaakt door Nigel Suckling & Roger Garland & Linda Garland, bevat 78 kaarten en is in 2005 uitgebracht door Cico Books.

Dit deck heeft bijzonder mooie afbeeldingen, maar helaas hebben de kleine Arcana kaarten -uitgezonderd de hofkaarten- geen verhalende illustraties waardoor het deck niet geschikt is voor beginners. Gebaseerd op de Rider-Waite traditie.

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

Dit is weer een ander deck dan de twee Dragon Tarots die je hier ook kunt vinden. Dit deck met 78 kaarten is gemaakt door Manfredi Toraldo & Severino Baraldi (van de Tarot of the Journey to the Orient, Ramses: Tarot of Eternity en de Tarot of the Druids.)

De Dragons Tarot werd in 2004 gepubliceerd door Lo Scarabeo. De afbeeldingen van dit bijzondere deck bevatten prachtige mytische draken, dinosaurussen en gevederde reptielen en dergelijke. Verhalen over draken zijn van alle tijden en alle culturen.

Klik voor een afbeelding

De 78 Dream Cards (ook wel Dream Inspirational Cards genoemd) zijn gemaakt door I. Donneli en het deck is uitgebracht door Lo Scarabeo in 2005. De kaarten hebben titels in meerdere talen waaronder ook Nederlands.

Het is geen echt tarot deck, maar het zijn mediatieve kaarten om intuïtief te lezen. Ze wijzen je de weg in de wereld van de dromen en het schemergebied tussen waken en slapen. Zij laten je de verborgen symbolen, aanwijzigen, drijfveren en wensen zien, waardoor een scherper beeld van jezelf en de werkelijkheid ontstaat.

Klik voor een afbeelding

   Koop dit deck

De Dreampower Tarot heeft een ongebruikelijk uiterlijk, en als subtitel draagt het de naam 'The Three Realms of Transformation in the Underworld'. Er zijn geen namen of nummers op de kaarten aanwezig.

Ik denk dat je hiermee -hoe mooi de afbeeldingen ook zijn- zonder een duidelijke beschrijving qua tarotspel niet veel kunt beginnen. Het is gemaakt door RJ Stewart & Stuart Littlejohn en gepubliceerd door Thorsons in 1993.

Klik voor een afbeelding

De DruidCraft Tarot is gemaakt door de bekende druïden Philip & Stephanie Carr-Gomm en de kunstenaar Will Worthington (die ook het Druid Animal Oracle op zijn naam heeft staan). De DruidCraft Tarot combineert Wicca en Druiden in een prachtige serie groot formaat kaarten. Het deck is uitgebracht door Connections in 2005.

Er is ook een Nederlandstalige uitgave van dit deck, De Tarot van de druïden.

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

 Koop dit deck

In oude culturen waren druïden de 'wijze mannen' en deze mannen zie je terug in de Tarot of the Druids. Als priester, filosoof, magiër en kruidenkenner bij uitstek, hadden zij vaak een belangrijke functie binnen de gemeenschap.

Dit spel geeft de mysterieuze, sprookjesachtige en spirituele sfeer weer van de tijd van deze oude culturen. Het deck heeft 78 kaarten en is gemaakt door Antonio Lupatelli & Giordano Berti & Severino Baraldi & Bepi Vigna en is uitgegeven door Lo Scarabeo. De kaarten hebben titels in meerdere talen waaronder ook Nederlands.

Klik voor een afbeelding

  Koop dit deck

De Eclectic Tarot is gemaakt door de Oostenrijker Josef Machynka en werd al in 1986 uitgegeven door Piatnik. De kunstenaar heeft zich door verschillende tarot tradities laten inspireren en zijn grote Arcana kaarten hebben gedetailleerde afbeeldingen. De kleine Arcana heeft geometrisch gerangschikte symbolen.

Klik voor een afbeelding

De Edyta Gadek Tarot heeft handgeschreven titels in het Pools en het Engels en heeft heldere, volle kleuren. Het is gemaakt door Edyta Gadek. Het is een traditioneel deck van 78 kaarten, en de kleine Arcana kaarten zijn net ietsje meer wel dan niet geïllustreerd. Het is in 1997 in Polen uitgebracht.

Klik voor een afbeelding

De Egipcios Kier Tarot werd in 1970 voor het eerst uitgegeven -met Spaanse subtitels- door Editorial Kier uit Buenos Aires, Argentinië. De artiest was een onbekende bankbediende van Editorial Kier. De kaarten zijn genummerd van 1 tot 78 en er is geen duidelijk onderscheid tussen de grote en de kleine Arcana kaarten. Elke kaart representeert een bepaalde kwaliteit zoals o.a. 'Delusion' (zelfbedrog) en 'Vehemence' (enthousiasme) en bevat Egyptische symboliek en mythologische figuren. De centrale achtergrond van de kaarten heeft een metalige, koper-achtige glans.

Klik voor een afbeelding

De Egyptian Tarot is gebaseerd op illustraties van Comte C. de Saint-Germain's boek 'Practical Astrology', uitgegeven in 1901. In 1980 is het opnieuw door US Games uitgebracht. De maker van dit deck is onbekend. Op de kaarten zijn ook namen aangebracht die je alleen in het boek kunt terugvinden. Het instructieboek bevat eveneens de originele beschrijvingen van de Saint-Germain.

Dit deck is uitgevoerd op speciaal papier wat het een papyrus-achtig uiterlijk moet geven en is in bruine tinten getekend. In dit spel heeft The Fool kaartnummer 22 en heet The Crocodile. Ook de kleine Arcana is genummerd van 23-78. Op de achterkant van de kaarten zie je het fameuze doden masker van koning Tutankhamon.

Klik voor een afbeelding

Deze Egyptian Tarot is gemaakt door Esther Casla. Het deck werd in 1993 uitgebracht door Fournier en heeft Spaanse en Engelstalige titels. Het is een van de vele decks met een oud Egypte thema. In feite is het ook geen echt tarotdeck, de kleine Arcana kaarten zijn genummerd van 23 t/m 78 en zijn niet onderverdeeld.

Klik voor een afbeelding

De Element Tarot is een deck van 78 kaarten gemaakt door David Bourne & Staci Mendoza, uitgebracht in 1996 door Element Books. Het is een ongecompliceerd deck bedoeld voor beginners.

Klik voor een afbeelding

De Elemental Tarot is gemaakt door Marco Turini en in 2010 uitgekomen bij Lo Scarabeo. Het is qua afbeeldingen geen traditioneel tarot deck, het heeft ook een extra kaart: de Significator. De titels staan in 6 talen op de kaarten, waaronder het Nederlands. Op de doos staat "The energies of the world are channelled through the four elements and interwoven in the dance of life. Water, Air, Fire and Earth reveal the possibilities of the future and the opportunities of the presents".

Het idee achter dit deck is gebaseerd op de 4 elementen van de Oostenrijkse occultist Paracelsus (geboren als Phillippus Aureolus Theophrastus Bombastus von Hohenheim in 1493). Gnomes representeren het element aarde (pentakels), onzichtbare elfachtige lucht wezentjes staan voor lucht (zwaarden), waternimfs voor water (kelken) en salamanders zijn verbonden met vuur (staven).

Klik voor een afbeelding

  Koop dit deck

De Elemental Tarot (niet te verwarren met die andere Elemental Tarot van Marco Turini) is gemaakt door Caroline Smith & John Astrop en uitgebracht in 2001 door St Martins Press.

Bij dit deck is de tarot gelinkt aan astrologische elementen. Om met dit deck een legging te kunnen doen is het dan ook aan te bevelen als je ook wat astrologische kennis bezit.

Klik voor een afbeelding

De Enchanted Tarot is uitgebracht bij St Martins Press, en bestaat uit dezelfde afbeeldingen die later zijn gebruikt bij de Zerner-Farber Tarot van Amy Zerner, maar de lay-out van de kaarten is wel verschillend. Bij de Enchanted vind je witte borders, en bij de Zerner-Farber beslaan de afbeeldingen de hele kaart. Zie voor informatie over de tot standkoming van de afbeeldingen bij de Zerner-Farber Tarot.

De grote Arcana heeft de traditionele naamgeving en ook de kleine Arcana is bijna standaard: Wands, Swords en Pentacles, maar Hearts heeft de plaats van Cups ingenomen. De meeste kleine Arcana kaarten laten mensen in Victoriaanse kleding zien, met hier en daar een uitzondering: Middeleeuws Europees en Oud Grieks. De meeste grote Arcana kaarten zijn ook als zodanig herkenbaar, met mogelijk een paar uitzonderingen: de Zegewagen (Chariot) toont in dit deck een vrouwelijke strijder op een rendier. Ook de Maan (Moon) is anders, hier zie je een klein meisje met een hond naast zich, die naar een lachende/huilende Maan zit te staren. Er zijn meerdere intrigerende details in de afbeeldingen te zien, zoals bijvoorbeeld de door de lucht drijvende klok bij Temperance die vermoedelijk wijst op de noodzaak van geduld. Zie ook de beschrijving bij de Zerner-Farber Tarot.

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben een tarot ontworpen, die honderd procent goedaardig is, veilig en betrouwbaar. Alle teksten op de kaarten en in de handleiding van deze Engelentarot, en ook de afbeeldingen van Steve A. Roberts zijn positief en mooi. Tegelijkertijd hebben ze het magische effect behouden van de traditionele tarot.

De bijgaande handleiding leidt je door de verschillende stappen waarmee je een nauwkeurige lezing kunt doen en beschrijft ook de algemene betekenis van elke kaart. Het Engelentarot is rijk aan symboliek en beeldspraak - met engelen, aartsengelen, elfen en meerminnen. Het is ook te koop als een Nederlandstalig deck uitgegeven door Koppenhol.

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

 Koop dit deck

De Enochian Tarot is gebaseerd op verhalen van John Dee en gemaakt door Gerard en Betty Schueler. Het deck is uitgebracht door Llewellyn in 2000. John Dee heeft dmv engelen kennis gemaakt met Enochian magic. Het deck bestaat uit 86 kaarten die groter zijn gemiddeld gesproken het geval is. De grote Arcana bevat 30 kaarten en de kleine 56. Er wordt een handleiding meegeleverd.

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

De Enoil Gavat Tarot heeft z'n naam gekregen door de naam van de kunstenaar, Tavaglione, achterstevoren te zetten. Het is een Italiaans deck met 78 kaarten, gepubliceerd in 1977 door Dal Negro, met Egyptische, astrologische, numerologische en diverse andere symboliek. De kleine Arcana kaarten bevatten geen verhalende beelden.

Klik voor een afbeelding

De Epicurean Tarot brengt de traditionele RW Tarot in 78 kaarten met op elke kaart een Amerikaans recept, een afbeelding van de Universal Waite Tarot en een klein tekstje met de traditionele betekenis van de afbeelding, gemaakt door Corrine Kenner en uitgebracht door US Games.

Klik voor een afbeelding

De Epinal Tarot (Tarot d'Epinal) is een reproductie van een Frans tarot deck uit 1830, wat opnieuw uit is gebracht in de negentiger jaren door Grimaud. Het heeft 79 kaarten, de extra kaart is de Consultant.

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

De Erde Tarock (Tarot of the Earth) is gebaseerd op de Tarot of Marseilles en heeft vet omlijnde, sterke afbeeldingen. Het is gemaakt door Sieghard Dittner en in 1995 gepubliceerd door Cartorama.

Klik voor een afbeelding

De Etruscan Tarot is een mediatief deck met afbeeldingen uit de Grieks Romeinse tijd. De mysterieuze Etrusken waren zeer begaafd en stonden bekend om hun levensvreugde. Eén van hun vele gaven was het kunnen voorspellen van de toekomst, waar zij zeer bedreven in waren.

Dit deck heeft 78 kaarten en is gemaakt door Riccardo Minetti & Silvana Alasia, de illustraties zijn van Silvana Alasia. Het deck is uitgebracht door Lo Scarabeo.

Klik voor een afbeelding

De Etteilla Tarotcard is een Zuid Koreaans deck gemaakt door KaLi en gebaseerd op de occulte geschiedenis van de tarot. Alle kaarten zijn genummerd en hebben een sleutelwoord in het Engels voor rechtopstaande en omgekeerde positie. De grote Arcana heeft een andere volgorde gekregen en de kleine Arcana kaarten hebben geen verhalende afbeeldingen. Het deck is uitgebracht door Dangre Publishing House in 2006.

Klik voor een afbeelding

De Experimental Tarot is gemaakt door Samvado Gunnar Kossatz ten behoeve van meditatie en voorspellen. Het is een modern vormgegeven deck en rijk aan symboliek. In dit spel is een grote verscheidenheid aan symbolen te vinden, waaronder astrologische en kosmische tekens. De kaarten laten afbeeldingen zien van Buddha tot en met mensen op de dansvloer en in vliegtuigen. De kernwoorden en titels zijn in het Engels en Duits.

Het deck is uitgebracht door AGM Müller in 1995. Informatie over de maker van dit deck en de mogelijkheid alle graphics te downloaden, inclusief een instructie, vind je hier: www.m31.de/experimental_tarot/

Klik voor een afbeelding

 Koop dit deck

 A-A B-C D-E F-G H-K L-M N-R S-S T(1) T(2) U-Z  

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulenten


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Ook voor tarot decks

Shop nu

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...