Krijg meer inzicht in je persoonlijke gevoelsleven

Deze kaartlegging beantwoordt vragen op gevoelsmatig en emotioneel gebied en laat zien hoe een bepaalde situatie tot ontwikkeling komt. Zo kun je opheldering krijgen over je emotionele en affectieve leven en het verloop er van.

Bij deze legging staat het affectieve leven centraal. Hoe ga je om met emotionele zaken die spelen en welk effect heeft je beleving daar op? Hoe kun je je emotioneel ontplooien om er mee om te leren gaan? Deze kaartlegging geeft dus duidelijkheid over ons gevoelsleven en emotionele situaties die ons bezighouden.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookCursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...