Inzicht in je relatie

De relatievraag tarotlegging geeft zicht op de relatie of het samenzijn met je vriend(in). Het schetst een duidelijk beeld over hoe jij er in staat, hoe de ander er in staat, en hoe jullie het samen beleven op dit moment. Bovendien staan er adviezen bij en wijst het je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je relatie te versterken.

Tijdspanne

De getrokken kaarten hebben betrekking op de komende maand (30 dagen).

Werkwijze

Neem na betaling de tijd en concentreer je op de vraag of wat je wilt weten over je relatie. Selecteer 3 x een kaart door op het deck te klikken terwijl je jullie samenzijn in je gedachten hebt. Vervolgens zie je welke kaarten je hebt gekozen. Klik daarna op "OK" en je krijgt een uitgebreide lezing, geschreven door Petra Stam. Zij is een tarotdeskundige, spiritueel coach en heldervoelend. Petra is o.a. ook schrijfster van het tarotboek 'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot' uitgegeven door A3 boeken.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg over hetgeen je over je relatie wilt weten. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 


 


 

 Volg ons op FacebookMediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Niet goed geld terug.

Lees meer...