Crowley's tarot

De symboliek van de tarot van Aleister Crowley is wezenlijk anders dan de Rider Waite. Crowley zelf zei over zijn Toth Tarot dat het een afspiegeling is van de structuur van het universum, en in het bijzonder van het zonnestelsel zoals het gesymboliseerd wordt in de kabbala.

Crowley's Thoth tarot gebruikt symbolen uit de Egyptische, Griekse, oosterse, middeleeuwse en christelijke tradities. Ook worden elementen gebruikt uit de numerologie, astrologie, alchemie en kabbala.

Verleden, heden en toekomst

De Verleden, Heden en Toekomst legging is een unieke legging met de Crowley Thoth tarot die ingaat op persoonlijke zaken die momenteel een rol spelen. Je hoeft bij deze legging geen specifieke vraag te stellen en je zult in dit consult veel antwoorden en inzichten vinden die op dit moment voor jou van belang zijn.

Het Verleden spiegelt datgene wat geweest is, maar wat onbewust nog steeds een rol in je leven speelt, het Heden laat zien hoe je er op dit moment voor staat, of in welke energie je zit, en wat je aan bepaalde dingen zou kunnen doen, en de Toekomst vertelt je hoe bepaalde dingen zich voor jou kunnen gaan ontwikkelen op de langere termijn.

Wat krijg je

De uitleg bij de door jou getrokken Crowley tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, is geschreven door Petra Langen (zie foto), paragnoste, medium en tarotiste en bekend van TV. Deze kaartlegging kun je zien als een persoonlijk mini consult. Je krijgt in een korte tijd veel inzichten. Deze unieke kaartlegging kost slechts € 2,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...