De toekomst voorspellen met speelkaarten

Zigeuners voorspellen van oudsher de toekomst. Dit deden ze o.a. door middel van handlezen en kijken in een kristallen bol, maar vooral ook met kaarten. Zij deden dit met de eeuwenoude traditionele speelkaarten zoals wij die vandaag de dag ook nog kennen, en hadden hun eigen methode ontwikkeld om de ruiten, harten, schoppen en klaveren te interpreteren.

De Zigeuner Weeklegging brengt duidelijk in kaart wat je de komende week kunt verwachten op het algemene vlak en op het gebied van liefde, werk, financiën en welzijn.

Tijdspanne

Belangrijk is dat je deze legging maar eens per week raadpleegt, zodat het overzichtelijk blijft en je daarnaast ook goed kunt nadenken over de voorspellingen en de gegeven adviezen in praktijk kunt brengen.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging, de teksten zijn geschreven door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Nathalie leerde op haar 15e al van haar oma hoe je gewone speelkaarten kunt gebruiken om de toekomst te voorspellen.

De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...