De toekomst voorspellen

Dominostenen zijn al heel lang bekend als gezelschapsspel. Maar nomadische volkeren gebruikten de stenen niet alleen als tijdverdrijf tijdens hun reizen, ze verdienden er ook de kost mee door er onderweg de toekomst mee te voorspellen. En de voorspellingen die zij deden met hun domino's waren heel vaak erg doeltreffend.

 

Nathalie Kriek leerde alle manieren van waarzeggen met speelkaarten, dominostenen en dobbelstenen al heel jong van haar oma. Zij heeft op basis van deze kennis voor enkele unieke orakels (waaronder ook onze zigeuner kaartleggingen) de teksten geschreven die je hier zelf kunt raadplegen.Het domino orakel

Het domino orakel is een bijzondere manier van voorspellen Je kunt hier kiezen voor een gratis dag-dominosteen maar ook voor het raadplegen van een complete weeklegging. Soms komt het voor dat de stenen je niet vertellen wat je graag zou horen. Onthoud dan, dat in veel situatie geldt: ware woorden zijn niet mooi, mooie woorden zijn niet waar. Toch zijn de domino's nooit negatief. Wel eerlijk!Domino dagsteen

nathalie kriekTrek een gratis dominosteen en laat je verrassen door wat de steen je te vertellen heeft.

Trek je dominoDomino weeklegging

nathalie kriekMet dit orakel kun je alvast een kijkje nemen bij wat je de komende week kunt verwachten op het vlak van carrière, financiën, liefde en vriendschap.

Ga naar de weekleggingVergeet niet je legging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van de instellingen van je browser- op te slaan of uit te printen.

Alle op CatharinaWeb toegepaste en toegelichte leggingen en horoscopen worden zonder garanties voor de toekomst aangeboden.


Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...