Shuvani's

Gypsy waarzegsters worden Shuvani's genoemd. Zij zijn meesteressen in het voorspellen, juist doordat zij geleerd hebben goed naar hun intuïtie te luisteren. Ook jij kunt dat leren. Want deze reading gaat over jouw eigen spirituele ontwikkeling en is een leidraad voor persoonlijke groei.

In deze kaartenlegging zie je wat jouw talenten zijn en hoe jouw ontwikkeling op het spirituele pad tot dusver is verlopen en waar je nu en vooral ook de komende tijd meer aandacht aan dient te besteden. Zodat ook jij op de Shuvani-wijze te werk kunt gaan en hiermee zowel jezelf als anderen kunt voorzien van nuttig advies, praktische hulp en rake voorspellingen.

  • Kaart 1 staat voor jouw spirituele ontwikkeling in het verleden. Wat heb je tot nu toe al bereikt?
  • Kaart 2 laat zien hoe je ervoor staat in het heden. Waar dien je op dit moment vooral aandacht aan te besteden?
  • Kaart 3 staat voor de ontwikkelingen die je zult doormaken in de naaste toekomst. Wat kun je verwachten als je stap 2 hebt uitgevoerd.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging, de teksten zijn geschreven door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Nathalie leerde op haar 15e al van haar oma hoe je gewone speelkaarten kunt gebruiken om de toekomst te voorspellen.

De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...