Jij en je geliefde

De maankaartlegging geeft je inzicht in het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting. De kaarten geven duidelijkheid over de huidige situatie, advies voor jou ten opzichte van het contact met degene waarmee je een relatie of een romantisch contact hebt en de uitkomst, waartoe het zal leiden.

Tijdspanne

De getrokken kaarten hebben betrekking op de komende maan(d), 1 lunatie verder = 29,5 dag; dan staat de maan weer in dezelfde stand.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging, de teksten zijn geschreven door Petra Stam (zie foto). Petra is een tarotdeskundige en heldervoelend spiritueel coach. Zij is ook de auteur van o.a. In het licht van de Maan en het bijbehorende Werkboek, ook is zij schrijfster van het tarotboek 'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot'.

De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Maancolumn van Petra

maancolumnBij elke volle en elke nieuwe maan een nieuwe column van Petra Stam!

Lees meer...